"Hepimiz Ermeniyiz"mitingini yayınlamak için yarış

Ermenilerin soykırım iddialarını çürüten ve asıl katliam sahiplerinin onlar olduğunu gösteren bölüm.

"Hepimiz Ermeniyiz"mitingini yayınlamak için yarış

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Nis 14, 2007 13:19

Hepimiz Ermeniyiz Mitingi'ni yayınlamak için yarışan medya,tv kanalları nerede?
En önde yürüyen >gazeteciler,köşe yazarları,siyasetçiler,sivil toplum örgüt temsilcileri,liderleri neredesiniz?

Bu mitingin haber değeri yok mu ey anlı şanlı medya?1 milyondan fazla kişi-tam sayı verilemiyor,1 milyondan fazla olduğunu söyleyebiliyorlar yani,1 milyon 1 de olabilir,2 milyonda,daha fazlada-nin ellerinde Türk bayrağı ve Atatürk resimleri ile bir araya gelip,Cumhuriyet tarihinin en büyük gösterisini yapması bu ülkede haber değeri olarak kabul edilmiyor anlaşılan pek çok tv kanalı tarafından.

Bu tv kanallarının verdikleri haberlerin gerçekliğine ne kadar inanılabilir,gerisini siz düşünün artık.

KANAL TÜRK'ü kutluyorum.Sık sık yayını veren OLAY TV ve SKY TÜRK'e helal olsun diyorum.

Gerisi hikayeden tırışka....
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Panzehir » Cmt Nis 14, 2007 13:31

Çetin Taş, yahu gerisi MedYALAMA topluluğu işte, ne diyeceksin... ( art de vermiştir muhtemelen... )

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Nis 14, 2007 13:35

Çetin Taş, vermezler Cetin, onlarin soylari, soplari belli. kendileri diyorlar ya, "hepsi ermeni".

Türk Milleti sesini bu medYALAMA'ya ragmen duyuruyor kardesim.

(su anda Anitkabir'de "TRT disari", "Vur vur inlesin, Aydin Dogan dinlesin" sloganlari atiliyor) :twisted:

Kadinlar, cocuklar, gencecik fidanlar "Atam rahat ol, biz buradayiz diyor. gerisi hikaye :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Nis 14, 2007 13:41

Haklısın Panzehir kardeşim.Ben de çanak anten olmadığı için bilemiyorum ama dediğin doğru olabilir,ART ve ULUSAL KANAL vermiş olabilirler-veriyor olabilirler.
Haklısın Türkan.Ben çok duygulandım.İzleyince görüntüleri çok hoşuma gitti,hala izliyorum.Kadınlar,kızlar,çocuklar,abiler,amcalar,dedeler,herkes orada.

Hadi biraz güldüreyim sizi.Annem,kayın validem ve babam da orada.Babam aradı."Oğlum;annenle kaynananı kaybettim,kalabalıka birbirimizi kaybettik.Cepten arıyorum,duymuyorlar.Bak bakalım televizondan görünüyorlar mı,ben Aslanlı Yolun başındayım." :kikirik: :mrgreen: :r :lol: 8) :D :)
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Cmt Nis 14, 2007 13:59

Çetin Taş, aman kaybolmasınlar da... :) Sen görebiliyosan mahşervari kalabalıkta haber ver bari... :) Gerçi ben izlemiyorum. Nasıl bir kalabalık olduğunu daha sonra göreceğim.

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Nis 14, 2007 14:11

Panzehir,galiba Ankara tarafına cep telefonları kilitmidir nedir?Ulaşamıyorum annem ve babama saatlerdir.Gerçekten de "tüh,keşke orada olsaydık"diyerek dövüneceğimiz birmiting bu.Görmen gerekir kalabalığı,gerçekten de mahşeri bir kalabalık.Ankara'da bir ucu Tandoğan'da,bir ucu Anıtkabir'de,bir ucu Kızılay'da olan bir kalablık düşün.Ankara'yı biliyorsan ne demek isediğimi daha iyi anlayacaksın.

Not:SON DAKİKA!!Annem ile az önce konuşmayı başardım."Oğlum televizyonlara,radyolara bakmayın,burada organizasyon yapanlar bile şaşkın,5-6 milyon kişi var burada diyorlar"dedi.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Cmt Nis 14, 2007 15:21

Çetin Taş, kalabalığı tahmin edebiliyorum. Zaten yakında tekrar orda olacağım. Ne kadar kalabalık olduğunu arkadaşlardan öğreneceğim elbet... Yok yahu, 5-6 milyon biraz abartmıştır. :)

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Hasta » Cmt Nis 14, 2007 15:24

5-6 milyon,bence de abartı ama sayının bekleneni kat kat aştığı belli... :D Bakalım yarını merakla bekliyorum,eniştem gitmişti,yarın geldiğinde anlattıracağız artık... :D
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Nis 14, 2007 15:45

5-6 milyon abartıdır diyoruz ama açıkçası böyle bir tecrübem yok yahu!Abrtı olmayadabilir-mi acaba?
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen shadow39 » Cmt Nis 14, 2007 20:12

Ataturk ne demis
Ne Mutlu Turkum Diyene :!:
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Panzehir » Cmt Nis 14, 2007 22:17

Çetin Taş, yok, kesinlikle abartı. Daha önce o kadar büyük miting olmadığı söyleniyor, bu rakamların ortaya çıkması doğal aslında.

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen yattara » Cmt Nis 14, 2007 22:22

bunların sopu ermeni arkadaslar kımseye guvenılmıyor bole medyanında ben neyse bole medya olmaz olsun dıım
Resim
Resim
Kullanıcı küçük betizi
yattara
Üye
Üye

İletiler: 273

İletigönderen HunTürK » Cmt Nis 14, 2007 22:38

açıkçası şaşırmadım RTEnin terorist başına "sayın" şehitlere "kelle" demesinide neredeyse hiçbir kanal yayınlamadı yayınlayanlar 10-15 saniye söylediler geçiştirdiler özellikle Mehmet Ali Birand, zaten satılmışların başlarındada Doğan Yayın yokmu?şehit haberlerini geçiştirmiyolarmı? ama RTE bişey yapsın günlerce tvlerden düşmez, Satılmış Medya Satılmış Medya!!!!!
"Türküz,Türkçüyüz,Atatürkçüyüz"
Kullanıcı küçük betizi
HunTürK
Üye
Üye

İletiler: 134

İletigönderen Egeli » Cmt Nis 14, 2007 22:49

Onların ''Hepsi'' Ermeni olduğu için,Türkleri ve Türkiye Cumhuriyeti'ni ilgilendiren haberleri yayınlama zahmetinde bulunmuyorlar,kısacası bu :!:
Şehit haberlerine,küfür eder gibi,ufacık yer ayırıp,İstanbul gecelerinde sosyete neler yapıyor,kim kimi aldatıyor,kim kimin karısıyla veya kocasıyla basıldı,kim çocuk doğurdu gibi haberleri yayınlarken nedense bonkörlükleri tutuyor :!:
Paranın uşakları...Kapitalizmin kulları
Vatan hainleri :!:
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Ram » Pzr Nis 15, 2007 0:33

Çetin Taş, konu için teşekkürler. Herhalde 1 milyonu aşkın kişi vardı. Yalnız "Hepimiz Saçmalıyoruz" olayı, bir mitingden çok eylemdir. Aynı gibi gözüksede değildir yani.

"Oğlum;annenle kaynananı kaybettim,kalabalıka birbirimizi kaybettik.Cepten arıyorum,duymuyorlar.Bak bakalım televizondan görünüyorlar mı,ben Aslanlı Yolun başındayım."

Ciddi olamazsın değil mi¿? :mrgreen:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Sonraki

Şu dizine dön: Ermeni Meselesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x