Hilâl Kaplan Diye Biri!.. / Zahide UÇAR

Hilâl Kaplan Diye Biri!.. / Zahide UÇAR

İletigönderen NİLGÜN BAŞTUĞ » Pzr Mar 31, 2013 22:51

Hilâl Kaplan Diye Biri!..

Bu kadın kimdir? Bu güne kadar bu ülkeye kaç kuruşluk hizmeti olmuştur da, her konuda konuşuyor belli değil... Böylelere benim köylüm;

“Aka da konar, b... da” der.

Maşallah; Atatürk düşmanlığından sonra Türk Bayrağı düşmanlığına da başlamış.

Hatun hangi karanlık mahfillerin kucağında emperyalizme gebe kaldıysa, şimdi ABD hastanesinde Erdoğan’ın ebeliğini yaptığı doğumhanede piçleşmiş fikirlerini sıçmakla meşgul.

Türk Bayrağına devlet bayrağı denecekmiş.

Bu devletin adı yok ya?

Bana bak kadın;

Biz bu devleti cami avlusunda bulmadık. Bu devletin bir adı var. Bayrağı da o adla anılacaktır.

NOKTA!..

Neyzen Tevfik sağ olsaydı bu gibilere en güzel cevabı verirdi. Mademki Neyzen Tevfik yok,

O zaman ben de köyden Memed Emmi’nin dediği gibi;

Kızım sen paçalarını bağladın mı?

Zahide UÇAR, 31 Mart 2013
http://www.zahideucar.com
zahide@zahideucar.com
Ben yaşayabilmek için, kesin olarak bağımsız bir ulusun evladı kalmalıyım. Bu yüzden ulusal bağımsızlık bence bir hayat sorunudur.
Ya istiklal, ya ölüm!
Kullanıcı küçük betizi
NİLGÜN BAŞTUĞ
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 694

Re: Hilâl Kaplan Diye Biri!.. / Zahide UÇAR

İletigönderen Türkoglutürk76 » Pzt Nis 01, 2013 3:16

Ya ben avrupada yasayan azeri turküm,ve o kadin nasil diyebiliyor devlet bayragi,bu bayrak turk devletin bayragi.türk milleti ,kac dogu ulkeleri türkmenistan,gürcistan ,azerbaycan chinne kadar türk kani tasiyan insanlar var,nasil dünya osmanli devletini kücülte kucülte yok etmeye calistilar,ama turkiyeyi son olarak kolay sandilar,ama iste bu turkiye dünyaya daha cok adini duyuracak,nice ülkeler yok oldu ve deyisti,ama türkiye asla ve asla deyisemez ,biz bu türkiyeyi dünyadan koruduk ve birileri benim türkiyemi ddeyistirmek yada calmak isteyenlere cevabim,ben kendime bomba takar ve gidip o hain güclere karsi canimi feda edebilirim,ve benim kadar düśünen nice türkün oldugunu ve seve seve canini vermek isteyenler vardir,dikkat dünya
Kullanıcı küçük betizi
Türkoglutürk76
Üye
Üye

İletiler: 1

Şu dizine dön: Zahide UÇAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x