Hocanın adamına polis takibi

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Hocanın adamına polis takibi

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Oca 25, 2009 3:58

AKP'den istifa edip, Saadet Partisine geçen Şanlıurfa Belediye Başkanı'nın peşine polis takıldı. Fakıbaba nereye gitse polis kamerası ile izleniyor.

Şehir içinde yaptığı tüm toplantı ve esnaf ziyeretleri polis tarafından kameraya alınan Fakıbaba ‘’Ben casıs değilim’’ diyerek polislere kızdı. SP Genel Merkezi olaya el koyarak İçişleri Bakanlığına şikayet etti.

Yeniden belediye başkan adayı olan ve seçim çalışmalarına başlayan Fakıbaba, bölgedeki esnafları dolaşarak sohbet toplantıları düzenliyor. Ziyaret sırasında, Başkan Fakıbaba'nın gezisini Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde görevli polislerin de kamera ile izledikleri belirlendi. Polislerin kendisini takip etmesinden rahatsız olan Fakıbaba, ‘’Polise emir verenler yanlış yapıyor. Ben her zaman halkın arasındayım. Belediye başkanıyım, casus değilim’’ dedi.

Fakıbaba’nın durumu SP Genel Merkezine de bildirdiği ve SP yetkililerinin de konuyla ilgilenerek İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü nezdinde harekete geçtikleri öğrenildi.

Fakıbaba SP yetkililerine ‘’Halkımla sohbet ettiğim sırada polisler kameraları ile beni çekiyor. Attığım her adım görüntüleniyor. Saadet’ten adaylığım açıkladığımdan beri baskı altındayım. ‘’ dedi. Doktor olan Fakıbaba İstanbul Taksim İlkyardım Hastanesi ile Iğdır ve Birecik Devlet Hastanesinde Başhekimlik yaptı. 28 Mart 2004 tarihinde de AKP’den başkan seçildi. Yeniden aday gösterilmeyince de SP’ye geçip aday oldu.

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x