Hûlki Cevizoğlu'nun hedefleri!

Tartışma Alanı

Hûlki Cevizoğlu'nun hedefleri!

İletigönderen Ram » Pzr Haz 10, 2007 23:32

Ankara İl Seçim Kurulu Başkanlığı’na başvurarak belgelerini veren gazeteci-yazar M.Hulki Cevizoğlu, yaşadığı bölge olan Ankara 1. Bölgeyi seçti. Ceviz Kabuğu programının yapımcı ve sunucusu Hulki Cevizoğlu, milletvekili adayı oldu.

Cevizoğlu, bağımsız milletvekilliği adaylığı için şunları söyledi:

"Amacım, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini yaşatmak ve ülkemizin sömürgeleşmesini engellemek. Milyonlarca insanın toplandığı mitingler de bunun için yapılmıştı. Milyonlarca Türk, ‘tehlikenin farkındayız', ‘gerekeni yapın' derken, bu mesajların parti genel başkanları tarafından anlaşılmadığını –esefle- gördüm. Şimdi hepsi önünüze gelip, oy isteyecekler. Tüm partilerin genel başkanlarına açıkça sorunuz:

1- AB'ye kesin olarak karşı mısın, değil misin?
2- Erdoğan, Gül, Arınç dışında bir başka AKP'linin Cumhurbaşkanı olmasına 23 Temmuz'da evet diyecek misin, demeyecek misin?
3- Çankaya'ya türbanın çıkmasını istiyor musun, istemiyor musun?
4- PKK'nın bitirilmesi için kesin kararlı mısın, yoksa iki tane fazla milletvekili çıkarmak için bölücülüğü destekleyen kişilere sissizce evet diyecek misin?

Ben bu soruların yanıtlarını, kendi kendime AKP dışındaki partilerin genel başkanlarına sordum. Vicdanımda aldığım yanıt –ne yazık ki- beni doyurmadı. Ülkem için üzüldüm. İşte bu yüzden bağımsız olarak milletvekilliğine aday oldum… Allah utandırmasın."
Resim
Not: Hûlki Cevizoğlu, milletvekili ilk maaşını "Şehidine Sahip Çık!" kampanyası çerçevesinde, şehit ailelerine bağışlayacağını söylemiştir. Ancak şu an Avrasya Türk Televizyonu'nda yaptığı açıklamada; "Milletvekili maaşı ne kadarsa, seçim yapılmadan kitaplarımdan kazandığım paranın bir kısmını kullanarak, yarın bu parayı muhattablarına bağışlıyorum!"
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Haz 10, 2007 23:47

Sevdiğim insan.Benim amatör sitemin TEK DESTEKÇİSİ Kemalist(bu da benim sırrımdı,öğrendiniz).Çok iyi bir milletvekili olacağına inanıyorum.Ankara'da olsaydım kesinlikle oyum onaydı.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Tsigalko » Pzt Haz 11, 2007 0:05

Bu zamana kadar çizgisini bozmayan ender basın adamlarından.Umaraım Ankara'dan anlının akı ile çıkacakdır...
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x