Bizim Muhafazakarların zannettiği bir Abdülhamit yoktur. Hüseyin Çelik'ten Çarpıcı Açıklama.

Devlet-i Aliyye-i Osmaniye

Bizim Muhafazakarların zannettiği bir Abdülhamit yoktur. Hüseyin Çelik'ten Çarpıcı Açıklama.

İletigönderen İlteriş Kağan » Sal Nis 15, 2025 19:24

"Hızlı bir islamcı olarak doktora tezimi Abdülhamid üzerine yapmaya karar verdim. Kahramanlıklarını araştırıp herkese anlatmak için kitap yazacaktım. Ama araştırdıkca şoklara girdim hayal kırıklığına uğradım. Necip Fazıl ve Kadir Mısıroğlunun anlattığı Abdülhamid Osmanlı belgelerinde yoktu. Ne vardı peki?
Resim
Avrupai hayat tarzına meraklı ama Avrupadan korkan bir adam, etrafında ki tüm adamları vezirleri Ermeni, Rum veya yahudi.
Yabancı devletler tehdit edince toprak verip sulh sağlayan bir padişah çıktı karşıma. Ali Suavinin Çırağan sarayı baskınından sonra beni ve ailem, bunlar topkapının zindanlarında öldürecekler korkusu ile İngiliz elçisini çağırıp Kraliçe beni korur mu diye söylüyor.

2 gün sonra Elçi Kraliçe seni aileni ve koruyacağını söylüyor ama bir şartı var Ruslara karşı Malta da ve Girit de bulunan Askerlerimiz Savaşırken Sevkiyat zorluğu çekiyor... Kıbrıs'ı vermenizi istiyor diyor, 4 gün sonra Kıbrıs'ı İngilizlere veriyor"

HÜSEYİN ÇELİK

Ümmetçiler yıllardır, Atatürk'e karşı Abdülhamidi övüp Lozan'ı da yererlerdi. Ama işte itiraflar başladı;Kıbrısı satanda, İngilizin kucağına oturan da, Türkiye'nin iki katı toprağı kaybeden de, Devletin Vergilerini devredip, Filistini Yahudilere satan da, kimmiş? ll. ABDÜLHAMİD!

Yıllarca Abdülhamit bir karış torak kaybetmemiştir yalanı ile Türk Milletinin tertemiz gençliğini, genç evlatlarını uyutup Devletten maaş alanlar siz söylediğiniz yalanın, yediğiniz haramın hesabını nasıl vereceksiniz Allah Katında… Tabi sizde Allah inancı varsa...

"Abdülhamit’e en yakın adamların yüzde doksanı ya Rumdur, ya Ermeni’dir ya Musevidir." "Bizim Muhafazakarların zannettiği bir Abdülhamit yoktur."

Abdülhamit, Kemalizm’e karşı siyasi bir tavır geliştirmek amacı ile parlatılmıştır . Abdülhamit’in İslamcılık politikası pragmatist bir politikadır, yüce İslami değerlere sahip olmasından kaynaklı değildir.

https://turkiyegercek-hayat.blogspot.co ... bizim.html
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye

İletiler: 2229

Şu dizine dön: Osmanlı İmparatorluğu

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x