İbrahim Baturoğlu:"Romanya'dan avantajlı döneceğiz"

Futbol ile ilgili hersey burada.

İbrahim Baturoğlu:"Romanya'dan avantajlı döneceğiz"

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 13:29

"Romanya'dan avantajlı döneceğiz"

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Intertoto Kupası 3. turundaki rakipleri Romanya'nın FC Otelul Galati takımını ciddiye aldıklarını belirterek, deplasmanda oynayacakları karşılaşmada avantajlı skor elde edip, Trabzon'da turu atlayan taraf olacaklarını söyledi.

Arnavutluk temsilcisi FK Vllaznia karşısında iki maçta 10 gol atarak turu zorlanmadan geçtiklerini ifade eden Baturoğlu, "Romanya temsilcisi Otelul Galati biraz zorlu bir ekip, Romanya takımları genelde güçlü takımlar oluyor. Trabzonspor'un gücü de ortada, iyi bir takımımız var. Hem deplasmanda hem de Trabzon'da oynayacağımız maçtan galibiyetle ayrılarak turu geçen taraf olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Yönetim kurulu olarak uyum içersinde çalıştıklarını belirten Baturoğlu, "Trabzonspor'u geleceğini sağlam temeller üzerine oturturmak için yönetim kurulumuz uyum içinde çalışıyor. Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Bunun yansımalarını görüyoruz ve hep birlikte göreceğiz. Bu sezon her kulvarda mücadele eden bir Trabzonspor olacak. Camiamızın zevkle izleyeceği bir Trabzonspor olacak" ifadelerini kullandı.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=23075
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 19:30

Trabzon Romanya'ya hazır

Trabzonspor, UEFA Intertoto Kupası 3. Turu'nda Romanya'nın FC Otelul Galati ile yapacağı maçın hazırlıklarının Trabzon bölümünü tamamladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmaya Porto Kulübü ile prensipte anlaşan Stepanov ile sakatlıkları süren Musa, Risp ve Jefferson'un katılmadığı bildirildi.
Bordo-mavili takım, yarın sabah THY'ye ait özel bir uçakla Romanya'ya gidecek. Sabah 09.00'da Bükreş'te olacak olan Karadeniz ekibi, daha sonra yaklaşık 4 saatlik bir kara yolu yolculuğunun ardından maçın yapılacağı Galati kentine varacak.

Maçın yapılacağı Stadionul Otelul'de son antrenmanını gerçekleştirecek olan bordo-mavili takım, daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Antrenman öncesi teknik direktör Ziya Doğan da basın toplantısı düzenleyecek.

BENZİN İSTASYONU İHALEYE HAZIR
Bu arada, bordo-mavili kulübün uzun süredir ihale aşamasına getirmeye çalıştığı İstanbul Kartal'daki benzin istasyonu için gereken şartnamenin hazırlandığı bildirildi.

Kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, 2023 yılına kadar irtifak hakkı Trabzonspor'da olan gayrimenkul isim hakkı için teklif vermek isteyen firmaların 3 Ağustos'a kadar tekliflerini iletmeleri gerektiğini kaydetti.

Akaryakıt istasyonu için ruhsat işlemlerinin tamamlandığına işaret eden Sayitoğlu, tekliflerin ABD doları cinsinden alınacağını ve teklif bedelinin, sözleşme imzalanmasını müteakip 30 gün içinde peşin olarak ödeneceğini de söyledi.

Sayitoğlu, "İsim hakkının verilmesiyle ilgili olarak sadece akaryakıt dağıtım lisansına sahip firmalar teklif sunabileceklerdir. Bu konuda hazırlanan şartname ilan yoluyla duyurulmaktadır. Teklifler gizli tutulacaktır. Kulübümüz daha sonra belirleyeceği bir tarihte en yüksek teklifi veren dört istekliyi pazarlık görüşmeleri için davet edecektir" diye konuştu.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=23097
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Cmt Tem 21, 2007 11:59

"UEFA Kupası'na katılmak istiyoruz"

İntertoto Kupası 3. Tur ilk maçında deplasmanda yarın Romanya'nın FC Otelul Galati takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor'da, teknik direktör Ziya Doğan, rakiplerini iki maç sonunda eleyerek UEFA Kupası'na katılmak istediklerini söyledi.

Doğan, bordo-mavili takımın maçın yapılacağı Stadionul Otelul'de gerçekleştirdiği antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, ilk maçta iyi bir skor elde etmeye çalışacaklarını belirtti.

Maçın zor olacağını bildiğini ifade eden Doğan, ''Ancak takımıma güveniyorum. Amacımız burada avantajlı bir skor elde etmek. Galati'nin her iki maçını da izledim. Takım oyunu oynuyorlar. Hafife alınmayacak bir rakip ile oynayacağız'' dedi.
Galati'de hava sıcaklığının yüksek olduğunu dile getiren Doğan, ''Trabzon'da sıcak ama burası daha da sıcak. Bu nedenle sıcak bizim için dezavantaj olabilir. Bu tür maçlarda her türlü skorlar olabilir. Bunun örnekleri var. Ama Galati'yi eleyerek UEFA Kupası'na katılmak istiyoruz'' diye konuştu.

Bordo-mavili takım, toplantının ardından maç öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi. Doğan, 15 dakika izin verdikten sonra idmanı basın mensuplarına kapattı.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/TurkcellSuperli ... &hid=23159
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x