"Romanya'dan avantajlı döneceğiz"
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Intertoto Kupası 3. turundaki rakipleri Romanya'nın FC Otelul Galati takımını ciddiye aldıklarını belirterek, deplasmanda oynayacakları karşılaşmada avantajlı skor elde edip, Trabzon'da turu atlayan taraf olacaklarını söyledi.
Arnavutluk temsilcisi FK Vllaznia karşısında iki maçta 10 gol atarak turu zorlanmadan geçtiklerini ifade eden Baturoğlu, "Romanya temsilcisi Otelul Galati biraz zorlu bir ekip, Romanya takımları genelde güçlü takımlar oluyor. Trabzonspor'un gücü de ortada, iyi bir takımımız var. Hem deplasmanda hem de Trabzon'da oynayacağımız maçtan galibiyetle ayrılarak turu geçen taraf olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Yönetim kurulu olarak uyum içersinde çalıştıklarını belirten Baturoğlu, "Trabzonspor'u geleceğini sağlam temeller üzerine oturturmak için yönetim kurulumuz uyum içinde çalışıyor. Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Bunun yansımalarını görüyoruz ve hep birlikte göreceğiz. Bu sezon her kulvarda mücadele eden bir Trabzonspor olacak. Camiamızın zevkle izleyeceği bir Trabzonspor olacak" ifadelerini kullandı.
lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=23075