İhanet Müzesi / Zahide UÇAR

İhanet Müzesi / Zahide UÇAR

İletigönderen Erhan Sandıkçı » Prş Nis 11, 2013 16:04

İhanet Müzesi

Resim
T.B.M.M…

Geleceğin ihanet müzesi…

“Sakallı İngiliz, cübbeli hahamların koynunda yetişenlerin” yer aldığı 11 yıllık iktidar dönemi yıkım süreci oldu.

Mareşal Mustafa Kemal Atatürk; “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin nüfus cüzdanı”nı çıkarıp, milletinin eline veren Atasıdır. Atatürk’e o yüzden düşmanlar.

21. yüzyılın savaş yöntemleri değişti. Küresel elit “hedef ülkeleri terör ile dizayn ediyor”.

PKK’yı kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Devletini dizayn etme hesabı yapanlar;

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve devletin kurucusu ile kan davası olanları iktidara taşıdı. Baktı ki iktidar yaptıkları çapsız, bilgisiz. İş başa düştü. Savcılarını yolladılar. Ajanlarını yolladılar. Toplum mühendisliğini yaptılar. Suudi Arabistan, Katar gibi ülkeler üzerinden para pompaladılar. Ülkeye kara para girişini görmemezlikten geldiler. Medya terörü yaratarak Türk Milletine travma üzerine travma yaşattılar.

Lejyoner askeri olmayı kabul etmeyen Türk Ordusunu dağıttılar. Tatbikat yapamayacak duruma getirdiler.

Atatürk’ün milletine verdiği nüfus cüzdanını kayıttan düşürmek için son bir hamle kaldığını düşünüyorlar:

Anayasa değişikliği…

Yeni anaya yapılırsa; T.C. Devleti defnedileceği için, nüfus cüzdanı dünya devletleri nüfusundan düşürülecektir. Böylece Lozan’ın da intikamı alınmış olacaktır.

Türk Milletini aşağılamak için de;
bebek katili, tecavüzcü, uyuşturucu baronu bir sapık ile masaya oturtuyorlar.

İktidar partisi ve PKK’nın siyasi uzantısı BDP; terör örgütü üzerinden ülkeyi dizayn etmenin gönüllü maşası da… Bebek katilinin gölgesinin, direktiflerinin olduğu bir masada oturan muhalefet partileri bu ihanet masasını meşrulaştırıyor.

Türk Milleti nüfus cüzdanına sahip çıkacak, kimliğini yırttırmayacaktır. İç ve dış ihanet “geldiği gibi gittiğinde”, biz yeni doğum günümüzü “Ulus/ANKARA’da bulunan ilk meclis binamızda”, yani şerefli insanların kararlar aldığı meclisimizde kutlayacağız.

Sefa içinde, ceylan derili koltuklarda, milletin verdiği vekaleti kötüye kullanan, bu mübarek toprakları ve bu mazlum milleti küresel elite pazarlayanların görev yaptığı meclisi “İHANET MÜZESİ” yapacağız.

İhanet müzesinde belli başlı en ünlü hainlerin mumyaları yer alacak. Her 29 Ekim’de bütün çocuklarımızı İhanet Müzesine götüreceğiz ki, çocuklarımız bir daha gaflete düşmesin.

NOT: Sevgili okurlar, sanal alemde mücadele etmek iyi de, artık sahalara inme zamanıdır. Hatta çok geç kaldık.

2B mağdurları. Herkes 2B arazileri tapusuz sanıyor. Hayır, öyle değil. Tapulu arazilerden de 2B yazılan araziler çok.

Topraklarını hiç terk etmeyen Yörük Türkmenlerin bulunduğu Antalya bölgesinden kötü kokular alıyorum. Homojen bölgeler 2B tezgahı ile bozulacak. Antalya bölgesindeki arkadaşlar, lütfen 2B tezgahına direnen köylülerimize destek versin. İşçilerimize, çiftçilerimize, HES için(sularımızın küresel güçlere terk edilme oyunu)direnen köylülerimize, sağlıkçımıza, esnafımıza destek verelim.

Doktor yürüyor. Diğerleri seyrediyor. İşçi yürüyor, diğerleri seyrediyor. 2B mağdurları yürüyor, diğerleri seyrediyor. HES mağduru köylüler direniyor, diğerleri seyrediyor. Çiğ süt üreticileri direniyor, diğerleri seyrediyor. Taşocağı mağdurları ayağa kalkıyor, diğerleri seyrediyor.

Dostlar, birlik olma zamanı. Atalarımızın dediği gibi;

“Bir elin nesi var, iki elin sesi var.”

Her direniş bir kalenin savunulmasıdır.

Unutmayın;

Bütün kalelerimizi savunmazsak, ülkemizi savunamayız.

Halk niye uyuyor diye soranlar;

Sorduğunuza göre siz uyumuyorsunuz demektir. O zaman sizleri biraz da sahalarda görelim değil mi ama?

“Hatt-ı müdafaa yoktur, sath-ı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır.” (Mustafa Kemal Atatürk)

Zahide UÇAR, 10.4.2013http://www.zahideucar.com
zahide@zahideucar.com
İki Mustafa Kemâl vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemâl... İkinci Mustafa Kemâl, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemâl sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemâl odur!
Kullanıcı küçük betizi
Erhan Sandıkçı
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 142

Şu dizine dön: Zahide UÇAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x