İnternette indirim yolda

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

İnternette indirim yolda

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ağu 03, 2007 13:36

%45'e varan oranlarda indirimler

Türk Telekom, Telekomünikasyon Kurumu'nun onayladığı yeni tarifelere göre toptan ADSL ve veri akış erişimi tarifelerinde yüzde 45'e varan oranlarda indirime gitti. Toptan fiyatlardaki indirim, internet servis sağlayıcı şirketlerin maliyetlerini önemli oranlarda düşürecek. Böylece tüketiciler için de indirimin yolu açılmış oldu.

Yapılan ADSL tarife değişikliği ile limitsiz toptan tarifede 512 Kbps'de yüzde 38, 1 Mbps'de yüzde 44, 2 Mbps'de yüzde 45, Veri Akış Erişimi tarifelerinde 512 Kbps'de yüzde 40, 1 Mbps'de yüzde 43, 2 Mbps'de yüzde 36 oranlarında indirime gidildi. Tarife paketlerine 4 Mbps limitsiz ve 2 Mbps 6 G limitli olmak üzere 2 yeni seçenek eklendi, minimum hız 512 Kbps'ye yükseltildi. Türk Telekom, ADSL toptan satış indirimlerinin yanı sıra veri akış erişiminde de limitli tarife uygulamasına geçti. Böylece, sektörde faaliyet gösteren internet servis sağlayıcı şirketlere hizmetlerini çeşitlendirme ve daha ucuza mal etme imkanı sağlanmış oldu.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Paul Doany, yeni tarifeler ile internet servis sağlayıcısı şirketlerin müşterilerine indirim yapabilmesinin de önünün açıldığına dikkat çekerek, "Tüm bu şirketlerin kendi fiyatlarını açıklayarak indirimleri fiyatlarına yansıtacağını umuyoruz. Böylece sektördeki rekabeti destekleme ve pazarı büyütme konusunda çok önemli bir adımı atmış oluyoruz." dedi.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Reisimiz » Cum Ağu 03, 2007 13:53

şimdi ben 29 ytl oduyorum ne kadar odeceğim
Kullanıcı küçük betizi
Reisimiz
Üye
Üye

İletiler: 125

İletigönderen MedceziR » Cum Ağu 03, 2007 14:26

Gözümle görmeden inanmam, senelerdir hep aynı şeyi söyleyip durruyorlar. Bi indiremediler gitti...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Tsigalko » Sal Ağu 07, 2007 0:52

Tüm kullanıcılara hayırlı olsun :).Beklemediğim şekilde arttı :)
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Pınar » Sal Ağu 07, 2007 10:22

MedceziR, gecenlerde gazetede okumuştum türk telekom 2006 da yaptığı zamların ardından bu kadar indirim kampanyası yapmış gibi görünse de aslında hala bindirimi yapmakta :twisted:

kanmam artık 8)
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Panzehir » Cum Ağu 10, 2007 20:13

Tsigalko yazdı:Tüm kullanıcılara hayırlı olsun :).Beklemediğim şekilde arttı :)

Benim hızım da 256 + limitsiz idi. Sanırım şuan 1024+limitsiz oldu. Fiyat aynı, hız değişti. Ben de beklemiyordum ama hız gayet iyi şuan. :)

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 9 konuk

x