İpekçi: Başbakana tapacağım

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

İpekçi: Başbakana tapacağım

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 24, 2008 14:03

Hülya Avşar'ın programında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a övgüler dizdi.

Türkiye'yi yurt dışında temsil ediş tarzı nedeniyle Erdoğan'ı çok beğendiğini belirten Cemil İpekçi, bir ilginç istekte bulundu.

* Babam cinsel tercihimi öğrenince "Beni dört duvar arasında yaptıkların değil, hayatta yaptıkların ilgilendiriyor" dedi. İlk göz sürmemi de o almıştı zaten...

* Babam hayatta üç farklı evladı olduğu için hep şükretti. Biz üç kardeşiz. Ben, erkek kardeşim ve ablam...

AKP'YE NEDEN YAKIN?

* AKP'nin muhafazakar tavrını seviyorum. Diğerlerinin rengi belli değil. Ben karışıklıktan, alaca bulaca renklerden hoşlanmam.

* AKP'nin ekonomik açıdan yaptıklarının yüzde 60'ı bana göre doğruydu. Özellikle de özelleştirme konusunda...

* Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e bakıyorum, ikinci kez Çankaya'yı saray olarak görmeyen bir cumhurbaşkanımız var. Onu hep dışarıda çalışırken görüyorum.

* Başbakan Erdoğan'ın o "Kasımpaşalı halk adamı" tavrını çok seviyorum. Son derece doğal davranıyor. Ama ondan beklediğim bir şey daha var. Bence yarından itibaren "Kardeşim biz iktidar olarak güçlüyüz. Türban yasağını kaldırıyoruz. Var mı bir diyeceğiniz?" demeli. Bunu kendisinden bekliyorum. Bir de milletvekili dokunulmazlığını kaldırırlarsa adeta tapınırım onlara...

* AKP, karşıda bir sosyal demokrat parti olmadığı için bu kadar yükün yanında sosyal demokratlığı da üstlendi. Karşıdaki sözde muhalefet ise sadece kötülüyor ve zır zır konuşuyor.

* Bu iktidarın bir tek Avrupa Birliği'ne girme çabasını haklı bulmuyorum. Ben referandum yapılsa AB'ye "Hayır" oyu veririm. "Avrupalı olma" lafını bile hakaret sayarım. Çünkü ben "Avrupalı" değilim.

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Prş Oca 24, 2008 15:18

Türk-Kan, mirim Turgay ve Bahadır'ın yorumunu bekleyeceğim. :twisted:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x