Bu kadar vatan haini cahilin olduğu bir yerde batının kendi askeri ile bölgeye müdahale etmesi ahmaklık olurdu. Nitekim onlar da El Kaide'den bozma Işid ile bu işi kotarma peşinde.
El Kaide, Işid, Nusra gibi terör örgütlerinin beslendiği bataklık İslam ümmeti iman birliği bataklığıdır. Işid canice cinayetlerini devam ettirirken Türkiye'de halkın büyük çoğunluğunun sessiz kalmasının sebebi sünni kardeşlerinin İslam ümmeti için kesip biçtiğine inanmalarındandır. Bu batının bir oyunudur. Eğer ki peşmergeler katliam yapsaydı Türk komuoyu ayaklanabilirdi. Ancak bu işi sünnilere yaptırmakla Türkiye'deki tüm İslam ümmeti yandaşlarını sessiz kıldılar. Böylece Türkiye bırakın tepki vermeyi yardım elini dahi uzatamadı...
büyük kürdistan/büyük israil projesinde bir adım daha attılar. Artık sünni terörün ve kaosun Türkiye'ye sıçraması an meselesi...
Eğer Türkiye'de bölünmeyi sessiz sedasız gerçekleştiremezlerse sünni terörü Türkiye'ye taşıyacaklar. Kürtler ve sünniler birlikte Türklere karşı kullanılacaktır. Alt yapıları İslam ümmeti iman birliği anlayışı olacaktır. Bugün Irak'taki katliamlara ses çıkarmayanlar sünni kardeşleri Irak'tan gelip katliamlara başlayınca gene ses çıkarmayacak üstüne üstlük yardım edecektir.
18.06.2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan Bakanlar Kurulu kararı ile El Nusra, terör örgütleri listesinden çıkartılmış ve sünni terörün önünün açılmasında ilk adım atılmıştır...