Arkadaşlar hepinizin bildiği üzere Tayyip Erdoğan ülkemizde yandaşları tarafından son günler 3. Abdülhamid vs. diye anılmaya başladı, Osmanlı geliyor nidaları oldukça arttı gölge-cia olarak bilinen Friedman bir harita yayınladı haritada Türkiye'yi 2050 yılında Osmanlı devletinin geniş sınırları içinde gösteriyor. Haritası şu:
[img]http://pic1.resimupload.com/r2/thumb_813049105.jpg[/img]
Ne kadar garip cia gölgesi işi gücü bırakmış Türkiye'nin geleceğini Osmanlıda görüyor tam bu sırada BM Genel Sekreteri Ban Ki-Moon'dan Başbakan'a ''Bu bölgenin, liderliğinize, arabuluculuk misyonunuza, inisiyatif kullanmanıza ihtiyacı var'' diyor biraz geriye gidelim 1996'da Samuel Hantington Türkiye islamın lideri olmalı demişti, Paul Henze Osmanlı düzeni olan Federalizm Türkiye'yi büyütecek demişti arkadaşlar hepimiz dikkatli olmalıyız bana öyle geliyor ki bu evangelist-protestanlar ve yahudiler çok büyük bir oyun oynuyorlar ülkemizdeki iyi niyetli dindarları Osmanlı adıyla suistimal edip Türkiye'deki ulus-devletin açıkça miadını doldurduğunu açıktan belirtiyorlar, hepimiz dikkatli olmalıyız ben dindar müslümanların Abd ve İsrail'e karşı olmasına rağmen oyuna geldiğini düşünüyorum bu tarz söylemlere karşı ne yapabiliriz diye düşünüyorum çevremizdekileri aydınlatmalıyız, sizce ne yapabiliriz bu konu üstüne biraz kafa yoralım.
yeni-osmanlı oyununu anlamak içinde Cengiz Özakıncı'nın Türkiye'nin Siyasi İntiharı Yeni-Osmanlı Tuzağı kitabını herkese kendi adıma tavsiye ederim. Bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemek için belirteyim ben bir Osmanlı düşmanı değilim diğer Türk devletleri gibi Osmanlı devletinede saygım sonsuz ancak batılı misyon sahiplerinin ülkemizi yeniden sokmak istedikleri durum güçlü osmanlı devleti değil Avrupanın hasta adamıdır.