İstanbul'da Öcalan sesleri

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

İstanbul'da Öcalan sesleri

İletigönderen Efe » Pzr Mar 11, 2007 19:14

Sultanbeyli'nde terör örgütü elebaşı lehine slogan atıp eylem yapan gruba müdahale eden polis, 11 kişiyi gözaltına aldı.

Hamidiye Mahallesi Petrol Yolu Caddesi üzerinde toplanan bir grup, terör örgütü elebaşı lehine slogan atarak yürüyüşe geçti.
Yola ve Türk Telekom'a ait bir santrale motolofkokteyli atan gruba, panzerler eşliğindeki Çevik Kuvvet ekipleri müdahale etti.
Göstericileri biber gazı kullanarak dağıtan polis, ara sokaklara kaçan göstericilerden 11 kişiyi gözaltına aldı.

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

İletigönderen Tsigalko » Pzt Mar 12, 2007 0:57

Harem'in taşınacağı meşhur semt Anadolu yakasınında kontrolüne ellerine veriyorlar heralde Sultanbeyli İstanbul Anadolu yakasının en uç noktalarından birisidir ve bu semtin%90'ı abartmıyorum bu oran az bile hepsi varoşlardan göçmüş karalama mahyetinde söylemiyorum kürttüdr...
Bu arada haber yorumum ise ben bu haberleri okumakdan bıkdım artık usandım İllAllah geldi...Allah yardımcımız olsun ne diyelim...
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen |Kuralsız| » Pzt Mar 12, 2007 12:13

Gözaltına aldıklarını da en geç ertesi gün salıvermişlerdir...

Elin ingilizi terör örgütünün renklerini üzerinde taşıyan a hapis cezası verirken...

vay halimize...

haber için tşk.

''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 6 konuk

x