İşte sizin örnek aldığınız Kutsal Kavim !

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

İşte sizin örnek aldığınız Kutsal Kavim !

İletigönderen Vezir-i azam » Pzr Eyl 07, 2014 6:49

Resim


Allah boşuna araplara peygamber üstüne peygamber göndermemiş, Allah belalarını versin ! Bugün içimizden bazı Meşrebi belirsiz deyyuslar görün bu resmi, bumu sizin çok sevdiğiniz, yerde herhangi bir kağıtta arapça bir yazı görünce manasını ve ne olduğunu bilmeden kutsaldır diyerek öpüp yukarı koyduğunuz, bir de dini kıyafet uydurup onlar gibi giyinmezsen Müslüman olamazsın dediğiniz ehl-i mümin araplar ! Allah bu pislik kavme peygamber üstüne peygamber gönderdiği halde hatta Tek hak din İslâm'ın yayılma noktası olarak orayı seçtiği halde siz onlara çok peygamber gelmesini övünülecek bir şey sandınız ve bu utancı bu rezilliği kutsal saydınız. (hâşâ) İslâm'a bir şey dediğim yok ha, benim lafım İslâm yerine emeviyi kutsal sayan gafil deyyuslara...

Bir de gafilliğin diğer boyutu var, yada üstteki gafilin söylediklerinin Türkçe tercümesini yapanlar ! Bugün kendine Türkçü diyen bazı maksatlı kesimler çıkıyor bu din arapların çünkü orada çıkmıştır, dili arapçadır, o zaman bu arap dinidir diyor. Bu sözler farklı gibi gözükse de ne kadar birbirine benziyor fark ettiniz mi ? Ulan bu din arabın olsa, zamandan münezzeh yüce Allah araplara niye Mâide suresi 54. Ayetiyle Türkleri övsün ! Evrensel Tek Hak din İslâm sadece araba gelseydi araplardan başka bir milleti övermiydi ! Allah İbrahim Suresi 4. ayette hakikatleri iyice açıklayabilmeleri için her peygamberi kendi milletinin lisanıyla gönderdiğini söylüyor ! Hiçbir ayetinde bu dini sadece araplara gönderdik demiyor ! Allah'a yemin olsun ki, Eğer Tek Evrensel Hak din İslâm; arapların bulunduğu bölgeden değilde Türklerin bulunduğu bölgeden yayılsaydı, övünmek şöyle dursun Türkler Gök delinene - Yer çökene kadar başı önde eğik utanç içinde yaşardı... Türklerin zorla müslüman oldu iftirasına gelirsek, bu iftirayı söylese söylese bir dingiliz veya dingiliz uşağı söyler... Kılıç zoruyla bırak din değiştirmeyi başını öne eğmemiş kadim bir ırktan Türk ırkından bahsettiğinizi bilmiyorsunuz? Eğer biliyorsanız atanız da Türk ise ne diye bu iftirayı edersiniz ! Bu iftiraları ederek Türklere en büyük hakareti ettiğinizi bilmez misiniz ! Bu iftiranın hesabını önce Allah, daha sonra atalarınız sizden sormayacağını mı sanırsınız !

http://www.turansam.org/makale.php?id=5545

Bu iftiraları art niyetsiz ve bilinçsiz yapan varsa üstteki makaleyi okusun, sonra ciğeri yetiyorsa vicdanı el veriyorsa Türkler zorla müslüman oldu namussuzluğunu söyleyerek Türklere en büyük hakareti etsin !
Resim

Garbın (Batının) Cebin-i (Korkak) Zalimi , Affetmedim Seni.
Türk'üm ve Düşmanım Sana , Kalsam da Bir Kişi.


Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK - 19 Şubat 1923
Kullanıcı küçük betizi
Vezir-i azam
Üye
Üye
 
İletiler: 8
Kayıt: Cmt Eyl 06, 2014 22:29

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x