Kanal Biz Canlı Yayınlarına Son Verdi

Genel & Güncel Konular

Kanal Biz Canlı Yayınlarına Son Verdi

İletigönderen kush » Pzr Eyl 13, 2009 14:37

Ben artik Kanalbizi Digitürk 54.Kanallindan izleyemiyorum. Kanalin sitesine göre

UYDU : TÜRKSAT 3A
FREKANS : 11.012 MHz
POLARİZASYONU : Vertical (Dikey)
SYMBOL RATE : 30.000
FEC : 5/6
D-Smart - Kanal 166
Digitürk - Kanal 54

yayin yapmaktalar. Sizler icinde kanal bizi izleyebillenler var mi? Ben izleyemedigimden kayit da yapamadim. Eger bilgi sahibi isieniz lütfen bizi (beni) de bilgilendirin.
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

Kanal Biz Digitürk'ten ayrıldı

İletigönderen kush » Pzr Eyl 13, 2009 16:05

Kanal Biz Digitürk'ten ayrıldı

Kanal Biz TV'de ekonomik sıkıntı devam ediyor..
Tuncay Özkan'ın sahibi olduğu Kanal Biz TV, daha ekonomik sorunlar nedeniyle İstanbul bürosunu kapatıp çalışan sayısını 80 kişiden 25 kişiye düşürmüştü.

Digitürk 54. kanalda yayın yapan Kanal Biz TV, Digitürk platformundan bugün ayrıldı.

Hepimize Gecmis olsun. Ankara Rüzgari Avrasya TV den sonra Kanalbizdeki macerasi da sona ermis oldu. ;(

KAYNAK

ya istiklal ya ölüm!

K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

Re: Kanal BİZ Digitürk 54.Kanal'ından kayboldu

İletigönderen İlteriş » Pzr Eyl 13, 2009 21:32

Koskoca Turkiye Cumhuriyeti ve Turk Milleti, fasist bir tarikatlar oligarsisine teslim olmus gorunuyor! Ne kadar utanc verici!

Kararmis ekranlar! Neden? Hukumeti az bucuk elestirdikleri icin! Ey liberal sozumona aydinlar! Ey bu fasistlere demokrasi sozcugu arkasina saklanarak destek cikanlar! Hic mi utanma, arlanmaniz yok sizin! Hic mi kendinize sayginiz yok! Demokrasi'yi halkimiza tarikat egemenligi diye bellettiler! Iyileri, dogrulari yanlis diye, yurtseverleri hain diye, hainleri makbul insan diye anlattilaaar, anlattilar!

Ne zaman bu yanilsamayi kiracak bu millet! Ne zaman; "Hayir, ben sizlerin, kitle iletisim araclari ile, diziler ve yanli haber bultenleriyle kurnazca dusuncelerini sekillendirdiginiz sürüler gibi olmayacagim! Ozgur dusuncemi sizin alttan alta empoze etmek istediklerinizden bagimsiz olarak kendim olusturacagim!" diyecek? Ne zaman?

Oynanan aldatmaca oyununun buyuklugu goz kamastirici! Ancak insan zekasi NORMAL SARTLARDA bunu alt etmeye elverisli! Ancak ne zaman saptirilmis bir din yorumu, empoze edilmek istenen yonlendirici enformasyona inanilmasi yonunde telkinde bulunursa (cemaat liderlerinin, muritlerinin ergenekon'dakilerin suclu olduguna inanmalarini istemeleri gibi), iste o zaman INSAN ZEKASI ALT EDILIYOR!

Burada da Mustafa Kemal Ataturk'un bir sozuyle umutlanmak istiyorum!

"TURK MILLETI ZEKIDIR!"
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen ulusalcı » Pzt Eyl 14, 2009 0:15

Koskoca Türkiye Cumhuriyetinde hic mi vatanperver zengin kalmadi?
Nerede bunca variyetli insanlar? yahu bir, iki ufak sirekti olan da mi bu kanal'a reklam veremedi, veya sahiplenemedi?
Fasizme biat edip, gün kurtarilmaz. Aydin Dogan'in durumu ortada. O zenginler, bir kac sene sonra bu günleri mum ile arar. Gercekten cok utanc verici ve uzücü bir tablo.
Kullanıcı küçük betizi
ulusalcı
Üye
Üye

İletiler: 93

İletigönderen kush » Pzt Eyl 14, 2009 14:37

ulusalcı yazdı:Koskoca Türkiye Cumhuriyetinde hic mi vatanperver zengin kalmadi?
Nerede bunca variyetli insanlar? yahu bir, iki ufak sirekti olan da mi bu kanal'a reklam veremedi, veya sahiplenemedi?
Fasizme biat edip, gün kurtarilmaz. Aydin Dogan'in durumu ortada. O zenginler, bir kac sene sonra bu günleri mum ile arar. Gercekten cok utanc verici ve uzücü bir tablo.

sonuc olarak sevgili ulusalci kardes sunu söyleyebiliriz.
Herkes isin sonunda hak ettigi muameleye maruz kaliyor. Ilahi adalet iste böyle isliyor.

ya istiklal ya ölüm!

K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzt Eyl 14, 2009 15:42

Söz konusu sadece kanal biz degildir.
Asil amac kendi emelleri dogrultusunda sacma sapan
bir rejim yaratmak ve kaddafi gibi yada arapistan serefsiz krali gibi basimizdan
hic gitmemektir burada ASKER susmakla bence en büyük günahi isliyor.
Masaya yumrugu vuracak bir pasa araniyor.
Inanin bunlarda kus kadar yürek vardir. Pasa yumrugu masaya vursun
bunlar selama durmassa ben ne olayim.
Bence umarim askerde zamanini bekliyordur,yada oda yenilmis gözüküyor...
Eger bir gazeteyi kapatamiyorsa" taraf denilen tuvalet kagidini"Burada askerleride sorgulamamiz gerekmiyormu?
Gecenlerde ceviz kabugunda agza alinmayacak sözler sarf etti ermeni bozmasinin birisi TSK'dan cit yok ne oluyor anlamiyorum.
Bence düsman amerika her tarafi ele gecirmis gözüküyor.Taseron akp ve buna benzer pacavralarda ciliz köpek gibi havluyorlar.
Ülkemiz zor bir durumda...
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen yigitler » Çrş Eyl 16, 2009 21:01

Diliyorum ki bir gun STV,nin, Kanal 7'nin, ATV'nin basina da ayni seyler gelsin iktidar degisince, insallah belki bir gun Ankara Ruzgari, ya da Emin abi ya Kanal B ya Ulusal Kanal'da tekrar ekranlara doner. Turkiye'ye boyle programlar lazim, ben Emin Colasan gibi usta gazetecilerin yorumlarini dinlemek istiyorum, Samil Tayyar, Dalton kardesler, Tamer Korkmaz, Cengiz Candar gibilerin ne igrenc seslerini duymak ne de pis suratlarini gormek istiyorum! Ama hep onlar ekranlara cikiyorlar ve palavra atiyorlar. Yakinda televizyonda adam akilli programda kalmayacak. Once Emin Colasan'dan basladilar, sonra da sira Nihat Genc'e, Yalcin Kucuk'e, Hulki Cevizoglu'na ya da Umit Zileli'ye de gelebilir. Ne oldu Turkiye'ye? Koskoca bir cumhuriyet iki paralik yobazlara ve liboslara hic bir sey yapamiyor, yok mu bu serefsizlere karsi duracak bir babayigit?
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen kush » Cum Eyl 25, 2009 12:09

Yanliz ben Kanalbiz i de merak ediyorum. Aceba sadece digitürkten mi ayrildi yoksa komple mi kapandi Kanalbiz? Bunu billen var mi? Kendi internet sayfasi güncel degil. Halen Digitürkün 54 kanalindan yayinyapmakta olduklarinin reklamini yapmaktalar.

ya istiklal ya ölüm!

K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletigönderen İlteriş » Cum Eyl 25, 2009 12:43

Maalesef Kanalbiz'in de bugun yayin hayati son verdi. AKP'ye muhalefen yapmak fiilen yasaklanmis durumda. Fasizm duragindayiz, Demokrasi tramvayindan inildi.

Demokrasi'nin tanimi anli sanli "liberal"ler tarafindan degistirilmistir Turkiye'de!

Bu yeni demokrasi taniminin icinde 5 yilda bir sandik basina gidip gelmek var, ama ifade ozgurlugu yok, elestiri yok, muhalefet etmek yok, AB veya ABD karsiti fikirleri savunmak yok, Turk oldugu icin mutlu oldugunu ifade edenler tutuklu olma ama yargilanmama tehdidi altinda. Ote yandan, bolucu ve gerici her turlu fikir %100 serbest.

Bu yeni duzende, Ataturkculerin yarisi olduruluyor, diger yarisi da obur yarisini oldurmek suclamasiyla tutuklanip yargilan(m)iyor, hem de yillarca!

Simdi,siz degerli yurtseverler, bugun sesinizi keserseniz oldurulmezsiniz, tutuklanmazsiniz da, ama VATANSIZ yasayacaksiniz. Ama bugunden tezi yok, sesinizi gur bir sekilde yukseltmeye baslarsaniz, belki oldurulur, belki hapis yatarsiniz ama, VATAN'iniz uzerinde sizler degilse bile cocuklariniz, gururlu ve basi dik bir sekilde yasarlar.

Aytunc Altindal'in soyledigi gibi, Turkiye Cumhuriyetinin karsisindaki en buyuk 2 tehdit; irtica ve boluculuk! Bugun ikisi de iktidardadir. Turkiye Cumhuriyeti, korunmasi gereken bir kavram olmaktan cikmis, KURULMASI gereken bir hulya olmustur bugun.

Yeni bir baslangic, yeni ve cok daha zorlu bir mucadele donemi yasayacagiz, belki emsali gorulmemis bir galibiyetin mumessili olacak dusmanlarimiz, ama nihai zaferi kazanmak zorundayiz. Turk olebilir, ama Turklugun yok olmak luksu yoktur.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen kush » Cum Eyl 25, 2009 13:09

GöktürkMehmet yazdı:Maalesef Kanalbiz'in de bugun yayin hayati son verdi. AKP'ye muhalefen yapmak fiilen yasaklanmis durumda. Fasizm duragindayiz, Demokrasi tramvayindan inildi.

Yilmamak gerek. Durmak yok .Özgür olmak icin mücadelle sart !!! Mücadele devam

ya istiklal ya ölüm!

K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletigönderen kemalisttolga » Cum Eyl 25, 2009 17:58

bir yıl zor zahmet ayakta kalan kanal biz baskılara daha fazla dayanamayıp yayın hayatına son verdi. kanalbizden yapılan açıklama şöyle:

Oysa Biz...

Yeni umutlar, yepyeni umutlarla çıktık KanalBiz'le yola...

Arkamızda bıraktığımız karanlıkları aydınlatacak yepyeni bir kanal olması ortak dileğimizdi.

Ortak sesimiz, ortak haykırışımız Kanal Biz; 1 Eylül 2008'de kuruldu. Bir yıldır mücadele ve çalışmalarımızı yılmadan sürdürdük.

Kurucumuz Sayın Tuncay Özkan'ın gözünü arkada bırakmamak için, ilerlemek, ayakta durabilmek için var gücümüzle çalıştık.

Kanaltürk'ten ayrılırken, kapıları kapatırken içimiz nasıl da burkulmuştu. Kanal Biz'de bu bambaşka olacaktı. Atamızın izinde, aydınlık Türkiye'ye hasret Bizler birleşecek kanalımızı yanlız bırakmayacaktık.

Olmadı... Olamadı...

Kanal Biz bugün itibari ile yayın hayatına son verdi.

birileri biryerlerine kına yaksın artık...
ART, ULUSAL KANAL, CEM TV, vs.. bari onları yaşatalım oturduğumuz yerden nara atmakla olmuyor...(sözüm güncel meydan okurlarına değil...) tüm ulusalcı, kemalist, yurtsever aydınlara, bireylere...
Kullanıcı küçük betizi
kemalisttolga
Üye
Üye

İletiler: 25

Re: Kanal Biz yayın hayatına son verdi...

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cum Eyl 25, 2009 18:47

Kansiz kemiksiz akp.
Söylenecek fazla söz yok...
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen yigitler » Cum Eyl 25, 2009 19:14

Olacagi buydu zaten. Bir zamanlar o eski Kanalturk vardi, her zaman o kanali sayredirdim 2004-2008 yillari arasinda. Tabi ara sira da ART'yi , Kanal B'yi, Ulusal Kanal'i ve Cem TV'yi de izlerdim. Ama sonunda Kanalturk Fetullahcilara satildi ve bir kale yikildi. Yeni Kanalturk'u de boykot etttim ve decoderimden sildim. Sonra Kanal Biz'in kuruldu, ama isi zordu, o eski Kanalturk kadar da kaliteli bir kanal degildi ama ne yapsin, butcesi cok kisitlitydi. Kanal Biz'in yayin hayati da sadece 1 yil surmus. Sonunda da Kanal Biz eski Kanalturk gibi olup gitmis. Ey AKP fasistleri, liboslar, yobazlar ve isbirlikciler, namusunuz kurtuldu degil mi? Iftihar edin! Alcaklar! Namussuzlar! Daha cok kufur etmek istiyorum ama maalesef sitenin kurallari musade etmiyor. Kanal Biz gitti, sira her an Art'ye, Ulusal Kanal'a, Kanal B'ye, Cem TV'ye ya da bir iki baska kanala gelebilir, simdi o kartelci medya (Dogan, Cukurova, Ciner) gurublarina sesleniyorum, "Susmayin, sustukca sira size gelecek"! :hitler: :dayak2:

Ama gun olur devran doner, ve dilerim ki bir gun o serefsiz, iktidar yalakasi kanallara da aynisi olur, ve feryat ederlerse biz de onlara acimayacagiz!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen eashk » Cum Eyl 25, 2009 19:51

Bu olaydan sonra bir gerçek daha belirginleşmiştir ülkemizde.O da şudur:Ulusal çizgide yayın yapıyor dediğimiz kanalların hepsinin arkasında bir destek var.Art'nin arkasında Türk-metal sendikası;ulusal kanal'ın arkasında işçi partisi;kanal b'nin arkasında başkent üniversitesi;cem tv vb. alevi kanallarının arkasında da ekonomik bakımdan güçlü alevi iş adamları.Sadece kanalbiz'in arkasında böle bi destek yoktu ki zaten 5-6 aydır aynı reklamları sürekli yayınlıyorlardı ve haber programlarında hemen hemen aynı görüntülerle sürdürüyorladı.İşte bu,Türkiye'de insanların,bir kurumun,kuruluşun,grubun ya da kişinin adamı olmadan veya ondan destek görmeden bir yere gelinemeyeceğinin en iyi göstergesidir.Nihat Genç'in de dediği gibi:''Ana ve babanızdan sonra sarılacağınız tek şeybağımsızlığınız olsun''.
Kullanıcı küçük betizi
eashk
Üye
Üye

İletiler: 12

İletigönderen sessiz sedasız » Cum Eyl 25, 2009 20:56

arkadaşlar tuncay özkan kanalını tayyipçi bi herife satarken herkes feryat figan ediyordu şimdi ne oldu da "biz kaç lirayız" hareketi unutuldu herkes t.özkanın yasını tutuyor ??? kanaltürkün varlığında binlerce kişi internet sitesine cüzzi rakamlarda olsa aidatlar ödedi ki sadece kanal ayakta durabilsin diye...onca firma iş adamı reklam verdi...ama buna rağmen kanalı sattı.kanala daha önceleride talip çıkmıştı ama onlara satmadı da gitti koza grubumudur nedir adını hatırlayamadığım iktidara yakın bir adama sattı...yüzbinlerce insanın hevesini kursağında bıraktı.bu adamın savunulmasına hala bir anlam veremiyorum.
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x