Kapatsak Da mi Saklasak Kapatmasak Da mi Saklasak?

İletigönderen Pınar » Prş May 29, 2008 18:13

Şimdi durum şu,

Partiyi kapattın diyelim , hemen demokrasi kahramanı olacaklar, mağdur ve mağrur boyunları bükülecek ve oy patlaması ile dönecekler.

Daha fenası, zaten batmakta ve patlayıp çökmekte olan ekonomi, kapatanların suçu olarak üzerlerine kalacak. AKP’yi ekonomi dehası zannedecek olan üstün vasıflı halkımız ise hemen diyecekki : ”AKP yi gapattılar egonomik gostergeler bozuldu, herşey yolundaydı mafettiler !” Zannedersin hepisi borsada oynuyor, hepisinin gemicikleri var dizi dizi!

Kapatmasan, AKP bizzat kendi şaşıracak, neler ettik kapatılmak için çırpındık yine kapatmadılar ,öyleyse,Türkiye Cumhuriyetinin beline beline kazma vurmaya durmadan yola devam diyecekler, iyice şirazeden çıkacaklar ve telafisi mümkün olmayan hasarlar verecekler.

Ne yapacağız? Tam iki ucu akepeli değnek, yukarı tükürsen akepe aşağı tükürsen akepe…

Benim sorum şu: CHP nerede? Bu kadar mahkum ve çaresiz mi bu ülke?

Haydi anladım, medya CHP yi yok sayıyor sesini duyuramıyor.

E be kardeşim insaf her köşede bir CHP şubesi var.

Dökül sokağa, her önüne gelene anlat, kapı kapı dolaş.

Kalkıp Çankaya’nın kapısında soyunup çıplak poz ver, olmadı üzerine benzin dök kendini yak demiyoruz ki... Gayet demoktratik silahları var ellerinde halkın dikkatini çekebilmek için . Eee peki neredeler ? Vallahi bilmiyorum.

Şu ahir ömrümde her çeşit sağ parti kapımı çaldı kendini tanıtmak için de, daha CHP’den kimse gelmedi.

Ne yapmamızı istiyor Baykal hazretleri? Acaba halk olarak toplanıp , bir kilo baklava ve bir buket çiçekle kapısına ricaya mı gitsek ve ”istirham ederiz mümkünse müsaitseniz bizi kurtarsanız” mı desek ne desek?

Özetle, bir suçlu arıyorsanız baş müsebbibi CHP dir.

Aysun Faful

KAYNAK
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x