Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.
Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
yarım saat kadar önce fetoşçuların habercik sitesinde dolaşıp not alırken sallama yorumları da not aldım...işin aslı onlarda o şahane türkçeleriyle yaptıkları yorumlarda...
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.
Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
PERİNÇEK: "KOMUTA KADEMESİ YASAL YOLDAN ŞİKAYETÇİ OLMALI"
İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in "Karargah Evleri" soruşturması kapsamında verdiği ifadenin ayrıntıları ortaya çıktı. Perinçek, MİT'in "Karargah Evleri" belgelerinin amacını "vatansever subayları tasfiye etmek" olarak değerlendirdi. "Ergenekon Örgütü" ve "Karargah Evleri" şemalarının CIA-MOSSAD güdümlü MİT müsteşarı Şenkal Atasagun döneminde hazırlandığını belirten Perinçek, TSK komuta kademesinin uydurma isnatlar ve suçlamalara karşı yasal yollara başvurması gerektiğine dikkat çekti.
İşçi Partisi Genelbaşkanı Doğu Perinçek'in Karargah Evleri soruşturmasıyla ilgili askeri savcılığa verdiği ifadenin ayrıntıları Aydınlık Dergisi'nde yayımlandı.
Haberde, Perinçek'in MİT tarafından hazırlanan "KarargahEvleri" belgelerini ilk kez gözaltına alındığı 20 Mart 2008 tarihinde gördüğü belirtildi. Perinçek, Karargah evleri belgelerinin amacını "TSK'yı yıpratmak ve ülkesine bağlı başarılı subayları tasfiye etmek" olduğunu kaydetti.
"Ergenekon Terör Örgütü" ve "Karargah Evleri" şemalarının CIA-MOSSAD güdümlü Şenkal Atasagun'un MİT müsteşarlığında hazırlandığına dikkat çeken Perinçek, "2001 yılına ait MİT raporunda dönemin Genelkurmay Başkanı Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu, örgütün lideri olarak gösterilmiştir. CIA-MOSSAD güdümlü MİT teşkilatından her şey beklenir. MİT'in Karargâh Evleri belgesi de bundan önce düzenlediği uydurma belgeler gibidir" dedi.
Perinçek Askeri savcılıktaki ifadesini şu sözlerle noktaladı: "MİT tarafından düzenlenmiş olan bu uydurma belge tamamıyla TSK'yı terör örgütüymüş gibi göstermektedir. TSK'nın komuta kademesini sindirmek ve ABD çıkarlarının karşısında duran tek kurumumuzun pasifize edilmesini amaçlamaktadır. Ben TSK'nın böylesine uydurma ve tamamı yalan olan isnatlar ile suçlanması karşısında yasal mercilere müracaat ederek, iftiracıları şikayet etmesinin bir vatandaş olarak doğru olacağını ve bunun mutlaka komuta kademesi tarafından yapılması gerektiğini düşünüyorum."