ahhg ben bu konuda çok çekdim evin 2 çocuğun küçüğü olduğumdan ötürü onu yap onu getir bunu götür diyordu abim ama evlendi gitti Şimdi Ev geçindiriyoruz istersen alma istersen yapma
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor." Ahmet Taner Kışlalı
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img] Artık beklemiyorum. Açık bir kapı gördüm. Şimdi sevgi şehrindeyim. Boşuna beklemişim.
CD lerimle uğraşmaları ve bi yere gidecekleri zaman rüşvet istemeleri bi de ispiyon karşılığında sus payı da var
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin." Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk
Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
biz üç kardeşiz ben ortancalarıyım.büyük bir iş olursa ben ve abim küçük bir iş olursa kardeşim ve ben gidiyorum.yani her şekilde işte baş rol oynuyorum.uyuz eden tarafları odama ders çalışırken girip çıkmaları,küçük kardeşimin etrafı dağıtması şimdi dikeceksiniz neden etrafı dağıtması gıcık ediyor onu döktüklerini ben topluyorumda ondan.daha sonra küçüğümün hiç kabiliyeti yok.her işte.bunu yapsana dersin ben yapama dedimi benim şarteller otomatikmen atıyor.abimle aram çok iyi şimdiye kadar 1 yada 2 defa sudan sebebler için tartışmışız.ama ikiside iyi ki varmış..