Kasap Çengeline Takılan ‘Sanat’ !

Kasap Çengeline Takılan ‘Sanat’ !

İletigönderen gamze köse » Sal Eki 08, 2024 22:20

Ekranlarda bebek katili sevicileri, terör örgütü savunucuları, aşiretlerin gölgesinde kaçakçılık, uyuşturucu ticareti gibi her türlü yasadışı iş yapan insanlar, çıkıp ‘şiddetin her türlüsüne karşıyız’ açıklamaları yapıyor.

Oradan buradan şuradan fonlanan, ABD’den cesur kadın ödülleriyle taçlanan sivil toplum kuruluşlarının uyduruk projelerine gönül veren ünlü simaların sanat adı altında yaptıkları son günlerde yaşanılan sapkınlığın bir parçasına hizmet ediyor.

Kadınların kasap çengeline takılıp işkenceden geçirilmesine ‘sanat’ diyenler kafası kesilerek infaz edilen kadınlar için yasa istiyor!

Neyin doğru neyin yanlış olduğunu birileri ana akım medyada konun uzmanı olmamasına rağmen konuşuyor. Sosyal medyada da 4 doğru, 1 yanlış haberden yanlış olan o 1 habere inanılıyor, evden eve yayılıyor. Sosyal medya platformları üzerinden adalet aranıyor. Bu platformlarda birileri idam istiyor birileri de şeriat diye çemkiriyor.

İşte böyle bir ortamda, Türkiye cumhuriyeti devletinin şekline birileri doğrudan müdahale etmek istiyor ve anayasal düzende değişikliğe gitmenin sebebini bu yaşanılan toplumsal travmalara bağlı kılarak halkı razı etme politikası uygulanıyor.

Gamze Köse, 8 Ekim 2024
Kullanıcı küçük betizi
gamze köse
Üye
Üye
 
İletiler: 48
Kayıt: Prş Oca 12, 2012 16:30

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x