"KATİL" KİM?

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

"KATİL" KİM?

İletigönderen kaanka68 » Prş Ağu 01, 2013 12:07

Atatürk'ün kurduğu partide milletvekili, Atatürk'ün manevî kızına "katil" diyor.

Bölücü de "saygın kişilik" oluvermiş hâliyle...

Resim
En son kaanka68 tarafından Cum Ağu 02, 2013 13:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
kaanka68
Üye
Üye

İletiler: 90

Re: "KATİL" KİM?

İletigönderen Aksungur » Cum Ağu 02, 2013 12:46

Kendi insanları 'katil' olarak nitelendirmekten utanmazken, edilen hakaretlere tepki gösteriyor. Bir de üstüne 'hakaret eden özür dilemesin, gerekmez' diyor! Gelde gülme!

Sayın Akkiraz, düştüğünüz yanlıştan dönün. Sanatçı kişiliğiniz, insanlara katil deme hakkını size kazandırmaz. Hele ki, Türkiye tarihinin değerli isimlerinden birine katil deme hakkını asla kazandırmaz. Nüfuzunuzu kullanarak insanları mezheplere göre kışkırtmanız hiç hoş karşılanacak bir durum değil.
Kullanıcı küçük betizi
Aksungur
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen Tuğçe1881 » Cum Ağu 02, 2013 15:20

O kadar çok karşılaşıyoruz ki böyle şeylerle... Google'da Sabiha Gökçen'in Uçakların yanında fotoğrafları ile sözde Atatürk'ün calı gördüğün herşeyi vur emri orada burada kol geziyor. Pkk'nın siyasi kolu, Atatürk'ün meclisin de çıkıp,Atatürk "BİZE" "BU HALKA" katliam yapmıştır bir ırk yok edilmek istenmiştir denip, şeyh sait'in başlattığı isyanı öldürülen 33 askeri topladığı aşiretleri yaktığı köprüleri ve ingiliz Büyük Elçisi'nden mektupla istediği yardımı herşeyi yok sayıyor. Tarihi baştan yazıyor, sonra bu tarih yazanlar kalkıp bana baştan tarih yazma! Diyebiliyor. İyi de yapılmak istenen nedir!? Bu size Osmanlı'nın Sevr zamanın da ki Ermeni ve Kürt Şerif Paşa'yı hatırlatmıyor mu? Bana Hatırlatıyor. Onlarda aynı şimdi ki meclisten millet vekili maaşlarını alıp kendi toprak ve üşle pazarlığını nasıl bayı ile (Öcalan) yapıyor ise o zamanlarda da Tevfik paşa Sevr'in taslaklarını almaya gittiğinde bu 2 Osmanlı paşasını Fransız Başbakanı'nın yanında görmüştü. Bir Ermeni ve Kürt devleti taslaklarını Fransız Başbakanı'na sunmuşlardı... Bizim artık bunları ayırt ediyor olmamız gerekiyor. Hepimiz Dink'iz diye yürürken , Ermeni Terör örgütü Asala 1975 'de bizim büyük elçilerimizi öldürürken , veya Hocalı katliamında bir Ermeni'den aydın cesareti gösterip yürüyeni gördünüz mü? Bize düşman olan (maalesef) ve bu ülkeyi parçalamak isteyenleri görmeli ve ayırt edebilmeliyiz! Ulusdevlet özgürleşmeyi değil, bu ülkenin patçalanmasını völünmesini yok olmasını ve Emperyal'in özgürleşmesine engeldir! Bunları sonuna kadar tartışın, savunun, kaynaklar sunun, ve anlatın insanlara... Zaten işgal altındayız, sınırlar belirsizleşiyor ve adeta kukla devleti Kürdistan kuruluyor... Yine de geç değil... Bu bizim boynumuzun borcudur...
Kullanıcı küçük betizi
Tuğçe1881
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen Çetin Taş » Cum Ağu 02, 2013 15:27

CHP'nin temel sıkıntılarından birini Sabahat Akkiraz örneğinde görüyoruz. Az önce twitter hesabına baktım, silmiş bu alıntıdaki tvitlerini. Hayır,madem böyle bir hareket yapıyorsun,neden arkasında durmuyorsun?

Seçim zamanı çıkıp seçim bölgesinde bu konuşmaları yapsaydı,bu düşünceleri dile getirseydi ya. Bakalım SABİHA GÖKÇEN katildir, ŞERAFETTİN ELÇİ değerli şahsiyettir söylemi ile CHP seçmeni kendisini milletvekili yapacak mıydı? Yazıklar olsun.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ağu 02, 2013 15:31

Çetin Taş yazdı:CHP'nin temel sıkıntılarından birini Sabahat Akkiraz örneğinde görüyoruz. Az önce twitter hesabına baktım, silmiş bu alıntıdaki tvitlerini. Hayır,madem böyle bir hareket yapıyorsun,neden arkasında durmuyorsun?

Seçim zamanı çıkıp seçim bölgesinde bu konuşmaları yapsaydı,bu düşünceleri dile getirseydi ya. Bakalım SABİHA GÖKÇEN katildir, ŞERAFETTİN ELÇİ değerli şahsiyettir söylemi ile CHP seçmeni kendisini milletvekili yapacak mıydı? Yazıklar olsun.

Silmemiş Çetin, duruyor: https://twitter.com/sabahatakkiraz

Aşağılara in, 14 Temmuz'a. Yanıt yazdım az önce.

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen kaanka68 » Cum Ağu 02, 2013 16:55

Biraz daha rüzgârı kollarsa, İzzettin Doğan'ın dümen suyuna tamamen girecek...
Kullanıcı küçük betizi
kaanka68
Üye
Üye

İletiler: 90

İletigönderen Erhan Sandıkçı » Cum Ağu 02, 2013 21:06

Hâlâ kaldıysa, bu bayağı kadına saygı duyan "Atatürkçü"lere saygı duymuyorum!

Resim
İki Mustafa Kemâl vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemâl... İkinci Mustafa Kemâl, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemâl sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemâl odur!
Kullanıcı küçük betizi
Erhan Sandıkçı
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 142

İletigönderen Oğuz Kağan » Cmt Ağu 03, 2013 19:41

Resim
Belli ki Sabahat Akkiraz'ın kafası karışık. Anlaşılan Kürtçü bölücüler ve dincilerden gelen Stokholm sendromu sataşmasının etkisi altında kalmış. Sabahat Akkiraz'ın Atatürk'e düşman olduğunu düşünmüyorum, geçmişte birçok yerde Atatürk'le ilgili övgü dolu sözlerini okumuştum. Yalnız bu konuda Kürtçü bölücülere ve dincilere malzeme vererek yanlış yapmıştır. Geçmişte alevilere yönelik yapılan katliamlar da Sabahat Akkiraz'da bir travma yaratmış olabilir. Sanatçı olarak kalması kendisi açısından daha iyi olurdu.
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Oğuz Kağan » Cum Ağu 09, 2013 21:01

Eleştirilere cevap vermiş...

Resim
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."

http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 12355

İletigönderen Erhan Sandıkçı » Cmt Ağu 10, 2013 3:22

Yanıt?

Atatürk'ün mânevi kızı, Türk havacılığının yıldızı Sabiha Gökçen'e "saygı duymayan" kişi neyi yanıtlamış? Atatürk'ün altı okunu bayrağında taşıyan partide olup da Sabiha Gökçen'e saygı duymamak nedir? Yanıt ver buna, Fetullahçıyı, Pekakalıyı karıştırıp kaçmak yok!
İki Mustafa Kemâl vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemâl... İkinci Mustafa Kemâl, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemâl sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemâl odur!
Kullanıcı küçük betizi
Erhan Sandıkçı
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 142

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 10 konuk

x