T-H-K-O yazdı:kırmızı hat programı trt de yayınlanıyor.onu isteyebilirim
pekerella 4 yazdı:kırmızı hat istiyoruz
mümkün oldugunca yakalamaya calisirim.
T-H-K-O yazdı:kırmızı hat programı trt de yayınlanıyor.onu isteyebilirim
pekerella 4 yazdı:kırmızı hat istiyoruz
şimşek yazdı:Selim Somçağ'ın katıldığı yoksulluk ve yolsuzluk programının siteye ekleyebilirmisiniz?
(Yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta yayınlanmıştı...)
metin1122 yazdı:Buradan paylaşım yapan tüm arkadaşlara ve böyle bir siteyi oluşturanlara çok teşekkür ediyorum, uzun yıllardır böyle bir siteyi hayal ediyordum gerçek oldu.. Ben kendi adıma, sınırlar arasında -trt1-, ne var ne yok -skyturk-, şimdiki zaman -skyturk-, ve bir zamanlar kalemler kılıçlar -skyturk- paylaşımlarında payı bulunanlara özellikle teşekkür ediyorum..
Ayrıca bazı isteklerde bulunmak istiyorum şayet mümkünse kaydeden varsa yada kaydedebilecek bundan sonra;
trt nin kırmızı hat -trt2-, kırılma noktası -trt1- programları (1er tane var ama sürekli değil, elinde olanlar geçmiş programlardan paylaşırlarsa ve bundan sonra sunulursa çok iyi olur) ayrıca büyüteç -trt2-..
Ve esas beklediğim de SKYTURKte yeni başlayan program DERİN MEDYA, sanırım bu program 4-5 bölüm yayınlandı şuana kadar, bunları kaydedenler paylaşırsa ve bundan sonra da paylaşılırsa benim için en önemli eksikler giderilecek, şimdiden çok teşekkür eder sunanlara tekrardan teşekkür ederim..
yasemin yazdı:Aytunç Altındal'ı sıklıkla bu programda görebiliyordum ama çok fazla reklam ve kuru kalabalık,boş yere çok konuşanlar yüzünden kendisine pek söz hakkı tanınmıyordu.Fakat bugün gerçekten çok derin ve önemli açıklamalarda bulundu.Tekrar izlemek ve izleyemeyen arkadaşlarımın da izlettirmek istiyorum.Nereden bulabilirim bilmiyorum... Star tvnin yayın akışında bu gece tekrarı da yok.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sevgiler...
(bu gibi isteklerimi yanlış yere yazdıysam affedin)
Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk