kgursu yazdı:Dün gece Kanal Biz'de Fazıl Say'ın Nazım Hikmet Oratoryosunu gördüm, sonuna doğru. Anca o kadarını izleyebildim. Kayıt edebilen oldu mu acaba? Tekrarı olur umarım...
ssencer yazdı:pazar günü SKYTURK te yayınlanan Çağrı Erhan,Mustafa Aydın Nihat Ali Özcan tarafından hazırlanan 'GÖRÜNMEYENLER' adlı programı yayınlayabilirseniz yaralı olacağı umudundayım... teşekkürler...
kgursu yazdı:Bu akşam Habertürk'te Erhan Göksel çıktı, aynı program ismi (Gerçek Gelecek) ile. Tekrarının bir kısmını izleyebildim. Başka programlarla çakışma olmuyorsa her hafta kaydedebilir misiniz?
Özür kampanyası programı bu gece!
21 Aralık Pazar günü yayınlanan Ermenilerden özür kampanyası ile ilgili Her Açıdanın büyük bir takdir ve ilgiyle izlendiğini gördük. Eksik olmayın her zaman program sonrası beğenilerinizi anlatan mektupları esirgemiyor, bize moral veriyor, mutlu ediyorsunuz ama bu kez programın tekrar yayınlanması için talepler o kadar fazlaydı ki STAR TV bu isteğinizi yerine getirmeye karar verdi.
Türk Tarih Kurumu eski Bşk. Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Azeri kökenli Türk tarih uzmanı Prof. Dr. Aygün Attar, M.Ü. Siyaset Bilimi uzmanı Prof. Dr. Nurşen Mazıcı ve toplu mezarlar araştırmasını yapan Atatürk Üniv. Türk Ermeni İlişkileri Araştırma Mer. Md. Doç. Dr. Erol Kürkçüoğlunun katıldığı Her Açıdan bu gece saat 00.30da STARda...
Biraz uykusuz kalacaksınız ama bu konuda yapılan en gerçekçi programı da kaçırmamış olacaksınız.
(Not: Bu arada... http://www.ozurbekliyorum.com adresinde, Ermenilerden özür dileyenler kampanyasından sonra başlatılan karşı özür kampanyası için 102 bin 682 imza toplanmış.)
Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk