Kayıt edilmesini istediğiniz izlenceler

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

Görünmeyenler SKYTÜRK

İletigönderen ssencer » Pzt Ara 08, 2008 18:54

pazar günü SKYTURK te yayınlanan Çağrı Erhan,Mustafa Aydın Nihat Ali Özcan tarafından hazırlanan 'GÖRÜNMEYENLER' adlı programı yayınlayabilirseniz yaralı olacağı umudundayım... teşekkürler...
Kullanıcı küçük betizi
ssencer
Üye
Üye

İletiler: 13

Re: Görünmeyenler SKYTÜRK

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ara 08, 2008 23:26

kgursu yazdı:Dün gece Kanal Biz'de Fazıl Say'ın Nazım Hikmet Oratoryosunu gördüm, sonuna doğru. Anca o kadarını izleyebildim. Kayıt edebilen oldu mu acaba? Tekrarı olur umarım...

Ayni izlence ve tamami degil ama Fazıl Say'ın Nazım Hikmet Oratoryosu'dan kesitler burada mevcuttur... :arrow: http://www.guncelmeydan.com/forum/fazil-sayin-nazim-hikmet-oratoryosundan-kesit-vt17564.html

ssencer yazdı:pazar günü SKYTURK te yayınlanan Çağrı Erhan,Mustafa Aydın Nihat Ali Özcan tarafından hazırlanan 'GÖRÜNMEYENLER' adlı programı yayınlayabilirseniz yaralı olacağı umudundayım... teşekkürler...

Su an icin yeni bir izlenceyi "seri" olarak sunma imkanimiz yoktur, ayrica yayin saatinde birden fazla izlence ile cakismaktadir :|
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen BARHANN » Cmt Ara 13, 2008 17:55

Konuyu sanırım yanlış yere açmışım,özür dilerim.
Bugün 15.00 civarı Ülke Tv de tesadüfen Erol Mütercimler'i gördüm yeni kitabı "Fikrimizin Rehberi" hakkında konuşuyordu. sanırım tekrar programdı.Atatürk hakkında güncel konulara önemli yanıtlarını dinledim.Programın linkini verebilir misiniz,lütfen teşekkürler...
Kullanıcı küçük betizi
BARHANN
Üye
Üye

İletiler: 497

İletigönderen BARHANN » Çrş Ara 17, 2008 23:03

Kılıçdaroğlu-Gökçek tartışma programının linklerini rica ediyorum,saygılar...
Kullanıcı küçük betizi
BARHANN
Üye
Üye

İletiler: 497

İletigönderen Raskolnikov61 » Cum Ara 19, 2008 13:34

Perşembe günleri Tv Net yelevizyonundaki İbrahim Karagül'ün sunduğu İnterpolitik programını kaydetme imkanı varmı?
Burda paylaşıma açılırsa çok yararlı olur.Hem de kaçıranlar için tekrara izleme imkanı sağlar.
Saygılarımla
Kullanıcı küçük betizi
Raskolnikov61
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen kgursu » Cum Ara 19, 2008 15:52

Bu akşam saat 22:00'de yayınlanacak "Ortak Acı:1915 Türkler ve Ermeniler" adlı belgeseli kaydetme imkanı olur mu bilemiyorum, en azından izlemek gerek. Bildiğim kadarıyla Bekleme Odası ile çakışıyor...
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletiler: 495

Kayıt edilmesini istediğim videolar

İletigönderen z-zafer » Cum Ara 19, 2008 22:38

Sabih Kanadoğlu ile ilgli bütün videoların kaydedilmesini istiyorum.
Kullanıcı küçük betizi
z-zafer
Üye
Üye

İletiler: 9

İletigönderen Otopsi » Cmt Ara 20, 2008 19:22

19 Aralık gecesi Biz Tvde Cem Saçar ile Gündem programına Orhan Çekiç isimli saygı duyduğum bir tarihçi konuk oldu program dün yayınlandı ancak herhangi bir şekilde programı ekleyebilirseniz çok mutlu olurum
Kullanıcı küçük betizi
Otopsi
Üye
Üye

İletiler: 251

İletigönderen kgursu » Sal Ara 23, 2008 3:16

Bu akşam Habertürk'te Erhan Göksel çıktı, aynı program ismi (Gerçek Gelecek) ile. Tekrarının bir kısmını izleyebildim. Başka programlarla çakışma olmuyorsa her hafta kaydedebilir misiniz?
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletigönderen sevdayelleri » Sal Ara 23, 2008 18:41

Iyi günler, gecen hafta ya da önceki hafta da olabilir, Yasar Nuri Öztürk Hocamiz "Kisa Devre" isimli programda cok önemli aciklamalarda bulunmustu - mümkünse bu programin eklenmesini rica ediyorum - simdiden tesekkürlerimi sunarim, saygilar.
Ne günlere kaldik ey gazi hünkar... Esek vezir oldu, katir mühürdar...
Kullanıcı küçük betizi
sevdayelleri
Üye
Üye

İletiler: 100

İletigönderen kgursu » Sal Ara 23, 2008 23:37

21 Aralık Pazar yayınlanan "Ruhat Mengi'yle Her Açıdan" programının önemli konukları vardı, Prof. Dr. Aygün Attar yine döktürdü.
Bu programı kaydedebilen varsa lütfen siteye yüklesin. Teşekkürler...

Ayrıntılı bilgi Ruhat Mengi'nin köşe yazısının not bölümünde.
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ara 23, 2008 23:51

Arkadaslar, isteklerinizi yayin tarihinden önce bildirmeniz durumunda kaydedilme sansi cok daha yüksektir.

kgursu yazdı:Bu akşam Habertürk'te Erhan Göksel çıktı, aynı program ismi (Gerçek Gelecek) ile. Tekrarının bir kısmını izleyebildim. Başka programlarla çakışma olmuyorsa her hafta kaydedebilir misiniz?

Takip edilecektir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen ceyfir » Prş Ara 25, 2008 17:33

Aşağıdaki programı kaydedebilirseniz çok sevinirim.

Özellikle Azeri kökenli Türk tarih uzmanı Prof. Dr. Aygün Attar'ı bir konferansda izlemiştim. Çok etkileyiciydi.

Ayrıca Halacoğlu ve Nurşen Mazıcı da programda yeralıyor.

İstek üzerine ikinci kere tekrarı bu gece yarısından sonra saat 00.30 da Star da

Özür kampanyası programı bu gece!

21 Aralık Pazar günü yayınlanan “Ermenilerden özür kampanyası” ile ilgili Her Açıdan’ın büyük bir takdir ve ilgiyle izlendiğini gördük. Eksik olmayın her zaman program sonrası beğenilerinizi anlatan mektupları esirgemiyor, bize moral veriyor, mutlu ediyorsunuz ama bu kez programın tekrar yayınlanması için talepler o kadar fazlaydı ki STAR TV bu isteğinizi yerine getirmeye karar verdi.

Türk Tarih Kurumu eski Bşk. Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Azeri kökenli Türk tarih uzmanı Prof. Dr. Aygün Attar, M.Ü. Siyaset Bilimi uzmanı Prof. Dr. Nurşen Mazıcı ve “toplu mezarlar” araştırmasını yapan Atatürk Üniv. Türk Ermeni İlişkileri Araştırma Mer. Md. Doç. Dr. Erol Kürkçüoğlu’nun katıldığı Her Açıdan bu gece saat 00.30’da STAR’da...

Biraz uykusuz kalacaksınız ama bu konuda yapılan “en gerçekçi” programı da kaçırmamış olacaksınız.

(Not: Bu arada... http://www.ozurbekliyorum.com adresinde, “Ermenilerden özür dileyenler kampanyası”ndan sonra başlatılan “karşı özür kampanyası” için 102 bin 682 imza toplanmış.)

Vatan Gazetesi
Kullanıcı küçük betizi
ceyfir
Üye
Üye

İletiler: 29

İletigönderen gonul » Prş Ara 25, 2008 17:54

KANAL B

Yaşar Aysev’in sunduğu Başkent Oturumları Programında

“Partilerin Yerel Seçim Hazırlıkları”

Tarih : 25 Aralık 2008, Perşembe

Saat : 22.00

Av. Hasan Basri Özbey, İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı

Onur Öymen, CHP Genel Başkan Yardımcısı

Melda Bayer, DSP Genel Başkan Yardımcısı

Mehmet Yula, SHP Genel Başkan Yardımcısı

Umarim kayit edilir simdiden tesekkürler
Tam bagimsiz Türkiye
Kullanıcı küçük betizi
gonul
Üye
Üye

İletiler: 115

İletigönderen Ram » Prş Ara 25, 2008 18:33

ceyfir, bir-iki şeyi düzeltmek gerekir;

-Yayın tarihi 26 Aralık "00:30" (evet bu gece) olarak görülüyor.

-Aygün ATTAR Türk'tür. "Azeri", Azerbaycan vatandaşı olan Türklere denir.
00:52'de başladı, kaydediliyor.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x