Kayıt edilmesini istediğiniz izlenceler

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ara 25, 2008 18:44

gonul, zaten kayit listesinde, yalniz ne zaman paylasilir, mechul... :|
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen kgursu » Cum Ara 26, 2008 2:45

Skytürk'te Talat Turhan konuşuyor, tekrarı olursa kayıt edilebilir mi acaba?
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletiler: 495

İletigönderen kgursu » Sal Ara 30, 2008 21:00

Arkadaşlar, biraz da gülelim. CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölgesi'nde 2008'in değerlendirmesi yapılıyor.
Konuklar, Ayça Şen, Gani Müjde, Latif Demirci ve Hakkı Devrim. Tekrarını kaydedebilen olursa çok sevinirim... :)
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletiler: 495

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ara 30, 2008 21:04

kgursu, ben Habertürk'teki Ece Temelkuran'li gülmecenin tekrarini yakalamaya calisacagim :) Sokakta milletin yüzüne tükürmedigi kaliyormus, bozulmus özürlü "aydinimiz"... :o
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen taironas » Prş Oca 01, 2009 15:33

Merhabalar ,

ART de yayınlanan Yeni Yıl Özel Programını Paylaşırsanız/yüklerseniz sevinirim ,

Mustafa Balbay
Emin Çolaşan
Lale Şıvgın
Nuriye Atabey
Ali Gürel
Saygı öztürk
Nihat Genç
ve diğer değerli katılımcılar vardı

Çok güzel bir sohbet ve bilgilendirme programıydı

Saygılar
TÜRKİ CUMHURİYETLERİ DEMEYELİM : TÜRK CUMHURİYETLERİ DİYELİM

ORTA ASYA DEMEYELİM : TÜRKİSTAN DİYELİM
Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye

İletiler: 142

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 01, 2009 15:41

taironas, gercekten de cok zevkli bir izlence oldu. Nihat Genc'in Emin Cölasan'a "2009'da da bizi alacaklar" esprisine Cölasan pek gülemedi sanki :) (Gerci AKP yönetimindeki Türkiye'de hicbir sey sasirtmiyor artik). Paylasilma olasiligi oldukca yüksek kanimca :)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen taironas » Prş Oca 01, 2009 15:46

Türk-Kan yazdı:taironas, gercekten de cok zevkli bir izlence oldu. Nihat Genc'in Emin Cölasan'a "2009'da da bizi alacaklar" esprisine Cölasan pek gülemedi sanki :) (Gerci AKP yönetimindeki Türkiye'de hicbir sey sasirtmiyor artik). Paylasilma olasiligi oldukca yüksek kanimca :)

Güzel bir espiriydi yakalayabildiğim 1 espiri daha oldu Nihat Gençten :

Her kuşun eti yenmez, Veryansın,Ergenekon, Atatürk, gibi kitapları yazan yazarlar birarada tabi reklem alamayız diyerek ekledi Bu kuşun eti azıcık yenir tarzı kişileride ekrana çıkarılım dedi koptum orada biriside hani benim 50 gram pastırmam da desin gibi bir laf etti :)

Nuriye Atabey ise oldukça düşündürücü bir laf etti:

Sponsor olan bir firma sahibi "Bizim kız benim adımı yazmayın sponsor olarak demiş israile oraya buraya ihracat yapıyorum başım ağırabilir demiş" Anladımki AKP'ye karşı olup ayakta kalmak artık imkansız ile eş anlamda Art ye bir kez daha teşekkürler oda susarsa ozaman tamamen ele geçmiş medya ile günler geçecek ,

Saygılar
TÜRKİ CUMHURİYETLERİ DEMEYELİM : TÜRK CUMHURİYETLERİ DİYELİM

ORTA ASYA DEMEYELİM : TÜRKİSTAN DİYELİM
Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye

İletiler: 142

KAYIT EDILMESINI ISTEDIGINIZ IZLENCELER

İletigönderen yigitler » Prş Oca 01, 2009 16:14

BEN DE ART DE YAYINLANAN YENI YIL OZEL PROGRAMINI PAYLASMANIZI/YUKLEMENIZI RICA EDIYORUM.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen Ram » Prş Oca 01, 2009 16:29

Uygun bir zamanda yüklenecektir. Ayda, iki ayda bir yapsalar güzel olur.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Cum Oca 02, 2009 1:20

ART de yayınlanan Yeni Yıl Özel Programını Paylaşırsanız/yüklerseniz sevinirim ,

Mustafa Balbay
Emin Çolaşan
Lale Şıvgın
Nuriye Atabey
Ali Gürel
Saygı öztürk
Nihat Genç
ve diğer değerli katılımcılar vardı

Çok güzel bir sohbet ve bilgilendirme programıydı

Saygılar

Ilgilenenler icin; su an tekrari basladi :wink:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Düsünme Zamani Nihat Genc

İletigönderen ozgurcelik » Cum Oca 02, 2009 16:10

Arkadaslar 2007 sonlarinda olsa gerek Düsünme Zamani'na Nihat Genc katilmisti..acaba burada bunu kayit eden oldu mu? Paylasirmisiniz?
Tesekkürler
Kullanıcı küçük betizi
ozgurcelik
Üye
Üye

İletiler: 24

İletigönderen ozgurcelik » Cum Oca 02, 2009 16:11

Arkadaslar,
Avrasya TV'de cok güzel bir ortamda "Yeni Yil Özel" diye bir program olmus..Iste Nuriye Atabey,Nihat GEnc, Lale Sivgin, Alp Külebi,Ali Güler, Saygi Öztürk,Emin Cölasan,Recai Baskan ve Mustafa Balbay bir yemek ortaminda sohbet ederken..
bunu kayit eden oldu mu? olaniniz varsa paylasirmisiniz?
Kullanıcı küçük betizi
ozgurcelik
Üye
Üye

İletiler: 24

İletigönderen Türk-Kan » Cum Oca 02, 2009 16:12

ozgurcelik yazdı:Arkadaslar,
Avrasya TV'de cok güzel bir ortamda "Yeni Yil Özel" diye bir program olmus..Iste Nuriye Atabey,Nihat GEnc, Lale Sivgin, Alp Külebi,Ali Güler, Saygi Öztürk,Emin Cölasan,Recai Baskan ve Mustafa Balbay bir yemek ortaminda sohbet ederken..
bunu kayit eden oldu mu? olaniniz varsa paylasirmisiniz?

Uygun bir zamanda yüklenecektir. Ayda, iki ayda bir yapsalar güzel olur.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen maydonos » Sal Oca 06, 2009 4:17

05.01.2009 tarihli kanal bizde yayinlanan erol bilbilik in katildigi programi yukleyebilirmisiniz?simdiden tesekkurler.program adini bilmiyorum.kusura bakmayin ...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

7Ocak Çarşamba

İletigönderen usbumut » Prş Oca 08, 2009 0:20

7Ocak çarşamba günü yayınlanan Erol manisalı ve Nurten hocanın da katıldığı hariciye klniği adlı programı da ekleyebillir misiniz
bir de Alpaslan Işıklı'nın ulusal kanalda sunduğu programı da genel olarak izlemeye alabilirsiniz
bir de art'nin yılbaşı programını bir arkadaş daha istemişti ama.. bence de güzel olur biraz da eğlenceli,rahat bir program izleyelim olmaz mı
şimdiden teşekkür ederim
Kullanıcı küçük betizi
usbumut
Üye
Üye

İletiler: 4

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x