Kayıt edilmesini istediğiniz izlenceler

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

İletigönderen talat pasa 1 » Prş Oca 08, 2009 0:22

ufuklar
Bir bölümü var digerleri varsa cok sevinirim
Önce Vatan
Kullanıcı küçük betizi
talat pasa 1
Üye
Üye

İletiler: 340

Re: 7Ocak Çarşamba

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 08, 2009 0:23

usbumut yazdı:7 Ocak çarşamba günü yayınlanan Erol manisalı ve Nurten hocanın da katıldığı hariciye klniği adlı programı da ekleyebillir misiniz

Eklenir, ama ancak önümüzdeki hafta.

usbumut yazdı:bir de Alpaslan Işıklı'nın ulusal kanalda sunduğu programı da genel olarak izlemeye alabilirsiniz

Buyrun: :arrow: http://www.guncelmeydan.com/forum/image-nbsphalkci-iktisat-vf290.html

usbumut yazdı:bir de art'nin yılbaşı programını bir arkadaş daha istemişti ama.. bence de güzel olur biraz da eğlenceli,rahat bir program izleyelim olmaz mı
şimdiden teşekkür ederim

Biraz daha sabir, yakinda :)

talat pasa 1 yazdı:ufuklar
Bir bölümü var digerleri varsa cok sevinirim

Ulusal Kanal yayinladikca eklenecek :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen maydonos » Cum Oca 09, 2009 2:52

bugun yayinlanan haberturkteki metin ucanin konuk oldugu soz sende programini yayinlayabilir misiniz?simdiden tesekkurler...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Ozer86 » Cum Oca 09, 2009 3:30

Bir kaç sene önce sayın prof. dr. Osman Metin Öztürk Ulusal kanalda bir programa katıldı. Ikitane sorular soram adamlar vardı. Bunlardan biri galiba Mehmet Ali Güller idi, ötekini hatırlamıyorum...

Bu, veya Osman Metin Öztürkün katıldığı baska bir program ellinizde var mı? :?:
Kullanıcı küçük betizi
Ozer86
Üye
Üye

İletiler: 85

DÜSÜNME ZAMANI

İletigönderen ozgurcelik » Cmt Oca 10, 2009 20:21

2007 sonlarinda olsa gerek Düsünme Zamani'na Nihat Genc katilmisti..acaba burada bunu kayit eden oldu mu? Paylasirmisiniz?
Kullanıcı küçük betizi
ozgurcelik
Üye
Üye

İletiler: 24

İletigönderen maydonos » Pzr Oca 11, 2009 18:10

nihat genc in su cok agladigi programi yayinlamak mumkunmu?programin adi veryansin... simdiden tesekkurler
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Oca 11, 2009 18:17

maydonos, :) Izlenceyi zaten düzenli paylasiyoruz. Iki haftada bir yayinlaniyor Veryansin. Yeni bölümü dün gece idi. Biraz sabir gözüm :)

ozgurcelik, maalesef kayitlarimizda mevcut degildir.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzr Oca 11, 2009 18:19

Bende sizden Gündeme dair prog.Rica edecegim en son Yasar NURI ÖZTÜRKLE yapilan söylesisi.
Simdiden tesekkür ederim.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Oca 11, 2009 18:23

bozkurtlar diyari, kaydedildi elbette de... Türkiye'nin "basdöndüren" gündem trafiginin hizina yetismek mümkün degil. Ilerideki günlerde paylasilacaktir.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Program istek

İletigönderen father_tommy » Pzt Oca 12, 2009 3:34

Sevgili arkadaslar,
Oncelikle sunumlari yapan emektar arkadaslara sonsuz minnettarim.Son zamanlar da Fatih Altayli ve Murat bardakcinin programlarini cok faydali buluyorum.Eger bu programi surekli yayinlanan lar arasina koyarsaniz cok faydali olur diye dusunuyorum.Ayni sekilde siyaset meydani da fena olmaz.

Ben yurd disinda yasiyorum ve Turk tv lerini izleme olanagim yok.(Kanada)Eger olsaydi bunlari sizler icin kendim bizzat yayinlardim.Esenlikler..
Kullanıcı küçük betizi
father_tommy
Üye
Üye

İletiler: 15

İletigönderen orhunefe » Pzt Oca 12, 2009 10:06

Bu akşam 20:00de Cnnturk BeşN BirK programı sıradışı Yalçın Küçük portresi yayınlayacağını duyurdu. Mümkün olurda kayıt edilirse sevinirim.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen cavres » Çrş Oca 14, 2009 4:19

http://www.skyturk.tv/news.jsp?c=1&newsId=77682#

Serdar Akinan'ın bu yazısında bahsettiği program salı akşamı yayınlandı.Kaydeden olduysa veya tekrarına denk gelen olupta yayınlayan olursa sevinirim.
Kullanıcı küçük betizi
cavres
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen MansurSah » Çrş Oca 14, 2009 16:38

Facebook'taki Erdal Sarızeybek grubundan az önce gelen mesaj:

"Emekli Albay Erdal Sarızeybek Abbas Güçlü ile Genç Bakış 14 Ocak Çarşamba gecesi 23:10'da Hacettepe Üniversitesi'nden canlı yayınla Kanal D'de…

İzlemenizi Tavsiye Ederim."
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

13 Ocak 2009 Anlamak için Doç Dr Hakan Yavuz

İletigönderen erdurmaz » Prş Oca 15, 2009 12:47

Merhabalar
13 Ocak 2009 da yayınlanan Doç Dr Hakan Yavuzun katıldığı Anlamak için programının tamamını seyredemedim. Ancak çok ciddi ve önemli tespitler yapıldı. Hatta bu konuk Temmuz 2008 de de aynı programa katılmıştı. 6 ay içersinde adamın söylemlerindeki değişiklik çok dikkat çekici. Bence herkes tarafından izlenmeli. Lütfen kayıt eden biri varsa paylaşımda bulunsun. Şimdiden emeği geçenlere teşekkürler.
Kullanıcı küçük betizi
erdurmaz
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 15, 2009 12:56

orhunefe, kaydedemedim ne yazik ki.

MansurSah, kayit icin bekliyordum ki, Euro D'de yayinlanmadi maalesef.

erdurmaz, 13 Ocak 2009 tarihli izlencenin kaydi mevcut degildir. Tekrari yakalanabildigi takdirde paylasilacaktir.

Temmuz 2008'deki program: :arrow: http://www.guncelmeydan.com/forum/serdar-akinan-ile-anlamak-icin-doc-dr-hakan-yavuz-vt15775.html

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x