Kayıt edilmesini istediğiniz izlenceler

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

Re: Kayıt edilmesini istediğiniz izlenceler

İletigönderen Başkomutan » Cum Kas 06, 2009 10:24

Offtopic :
Ram söylediğim programı istemesemde sonuna kadar dinledim.Yazıdaki gibi andıcı mahkemeye götürüyorlar.Konuşmaları bir sosyal-demokrat konuşması değil...
Sitede yer verdikleri Yılmaz Özdil'in,Melih Aşık'ın yanından geçemez bu zât!..
Son olarak şunu belirteyim takip ettiğim siteler arasında bu yok iyi ki yokmuş diyorum...
Çünkü andıcı TSK'nın hazırlamadığı Taraf denilen bir paçavranın suratından,satırlarından okunuyor...
Açılım diye devlete s.çalım dediler.Bunun için engel gördükleri TSK'yı hedef seçtiler...
Kısaca bunları zaten biliyoruz.
Soru -1 Madem sosyal-demokratsın demokrasiyi kullanan faşistlere,bu ıslak imza senaryosunu Türk milleti ayağa kalkarken ortaya koyan bölücü Kürtçü,Amerikancı,Avrupa şakşakçısı mütareke basını Taraf'a açsana TSK'ya açacağın o davayı...
Neden bunu yapmıyor?

TSK suç işlemiş gibi gereğini yapsın diyor.İşte tam demokrat görünümlü faşist sözü...
Ne yapsın TSK diye sorsak...
1-Silahları bıraksın
2-Türk ismini kullanmasın
derler... :turkiye:
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

İletigönderen eskibirdost » Cum Kas 06, 2009 13:07

Uğur Dündar'ın Arena izlencesinin kayıt edilmesini istiyorum.
Kullanıcı küçük betizi
eskibirdost
Üye
Üye

İletiler: 33

İletigönderen Ram » Cmt Kas 07, 2009 1:36

Offtopic :
Ram söylediğim programı istemesemde sonuna kadar dinledim.

Bir 'program' adı söylemedim, neyi dinlediğini de anlamadım.

Ayrıca Genelkurmay açıklama yaptı: http://www.cumhuriyet.com.tr/?im=yhs&hn=92572

Son olarak, sosyâl demokratlık, öyle sanıldığı gibi iyi bir şey değildir.

[mod="Ram"]Lütfen şu konudan devam edin: ihbarci-subay-internet-siteleri-fislendi-t23091.html[/mod]
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen ilkkurşun » Cmt Kas 07, 2009 3:09

Ulusal kanalda şu andaki Haber masası programının kaydolmasını istiyorum.Programın konuğu Erdal Sarızeybek.
Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Resim
Kullanıcı küçük betizi
ilkkurşun
Üye
Üye

İletiler: 99

İletigönderen Başkomutan » Cmt Kas 07, 2009 6:03

Offtopic :
Ram kardeş senin söylediğin bir program yok zaten.
"Ram söylediğim programı..." derken kendimi kasteddim.
Barış Yardakaş Tv8'de konuşmuştu o andıç konusunda.(36.sayfadaki yorumlarımız)
Siz de yazısını eklemişsiniz anlatabildim sanırım.

Sosyal demokratlıkla ilgili ancak şunu söyleyebilirim.Bu tanımın Türkiye'de esamesi okunmuyor.Çünkü sadakaya muhtaç halk çoğunlukta ve demokrasiyi kullanan faşistler başımızda!..Kısaca ismi iyi bir şeye benziyor.O yüzden kullanıyor.
Fakat durum iyi mi? :turkiye:
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen ozan35 » Cmt Kas 07, 2009 22:20

Belgesel "Son Buluşma"
TRT1 11 Kasım 2009 Çarşamba 21:40

bu belgeseli kaydeder misiniz? Filmine gidemedim diskini alacaktım ama destek bulamadığı için çıkaramışlar. İzlemek isteyen arkadaşlar için iyi olur çok güzel bir film.
acaba şu yılların ilerideki tarih kitaplarındaki hali nasıl olur? iktidar atatürkçü kesimde olmazsa, muhtemelen ergenekon ve balyoz olduğu gibi yazılır... Peki yüz yıl önceki tarih doğru mudur? olduğu gibi midir? emperyalizme karşı olduğu ve birtakım çevreleri rahatsız ettiği için doğrudur. şimdi o yılları çarpıtmaya çalışan kesimlerin ortak bir noktada buluştuğunu görünce daha bir anlaşılıyor.
Kullanıcı küçük betizi
ozan35
Üye
Üye

İletiler: 71

İletigönderen cocomo » Pzr Kas 08, 2009 9:11

İz Tv'de "1Film1Yönetmen" adlı bir belgesel serisi yayınlanmakta. meraklıları için güzel bir arşiv oluşturulabilir bu hususta.

IZ TV'nin bütün yapımları arşive şâyân yapımlar gerçi...
Kullanıcı küçük betizi
cocomo
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen orhunefe » Pzr Kas 08, 2009 18:19

Yalçın Küçük bugün Ulusal Kanal'da Gündem programına katılmış. Sanırım tekrarları da oluyor. Kaydedilebilirse seviniriz.
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Kas 08, 2009 18:25

Kaydedildi orhunefe.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen 1652 » Pzt Kas 09, 2009 19:22

Yalçın hocanın bu haftaki ve önceki kayıtları linkini verebilir misiniz?
Kullanıcı küçük betizi
1652
Üye
Üye

İletiler: 98

İletigönderen Başkomutan » Çrş Kas 11, 2009 21:08

Mustafa Yıldırım Avrasya Tv'de kayıtta olan var mı? :turkiye:

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen Ram » Çrş Kas 11, 2009 21:11

Kaydediliyor.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Başkomutan » Çrş Kas 11, 2009 21:19

Teşekkürler Ram...

Yeri mi değil mi bilmiyorum fakat Avrasya tv bayrak kampanyası başlattı.Mustafa Yıldırım gibi aydınları başka yerlerde göremiyoruz....
Savaşmadan yenilmemek için Avraya televizyonuna sahip çıkalım :turkiye:

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen Mirkovic » Çrş Kas 11, 2009 21:46

Star TV ve Kanal D nin haber programlarını da kaydetmenizi rica ediyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Mirkovic
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen arazi » Prş Kas 12, 2009 12:22

selamlar,

geçengün ilber ortaylı fatih altaylı ya atatürk ü anlatıyodu..teketek ti sanırım..on kasım akşamı yada ertesi akşam..canlı mıydı yoksa eski programmıydı anlayamadım..

site de bulunur mu o porgram?
Kullanıcı küçük betizi
arazi
Üye
Üye

İletiler: 28

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x