Kayıt edilmesini istediğiniz izlenceler

Sitemiz hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi buradan bildirebilirsiniz...

İletigönderen kgursu » Pzr Haz 29, 2008 3:57

Kanal B'de yayınlanan Çıkış Noktası, her hafta birbirinden güzel konuklar ağırlıyor. Bu programın sabit bir alt başlık olarak Tv izlenceleri bölümüne katılması mümkün mü acaba?
Özellikle bu haftaki Kamer Genç'li programı başından itibaren izleyemedim, teşekkürler...
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletiler: 495

İletigönderen Tsigalko » Cum Tem 04, 2008 13:41

[b]Ram veya Türk-Kan hanginiz müsait olursunuz bilemem ama akşam saat 20:00 itibari SKY TÜRK'de Nihat Genç'in konuk olacağı Aykırı Sorular adlı programı kaydetmenizi rica etsem bana kızar mısınız? :P
(Mesai saatlerine denk geldiğinden ötürü)
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Türk-Kan » Cum Tem 04, 2008 13:43

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Cum Tem 04, 2008 13:49

:nargile:

Hacı Amca Düşmanı, hacılar varken biz sana kızar mıyız hiç :sigara:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Tsigalko » Cum Tem 04, 2008 13:52

Türk-Kan, Teşekkürler :hmm:
Ram, sana da EyvAllah :)
Kim yazdı bilmiyorum ama yanlış anlaşılmalara maal vermesin bu düşmanlık :)
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cum Tem 04, 2008 13:58

Hacı Amca Düşmanı, sen misin Vakit isteyen hacı amcama Cumhuriyet vermeye kalkan. Çok ahlarını almışsın, kendi kendine çıkmış o yazı. :nargile:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Tsigalko » Cum Tem 04, 2008 14:06

İlahi Adalet diyorsun yani haha :imam:
Resim
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Tem 05, 2008 0:32

wadpro yazdı:3 Temmuz Tarihli Siyaset Meydanı?

Sümüklü Fettoş tartışmasının geçtiği bu programı yükler misiniz acaba?

hirbo06 yazdı:4 temmuz Ulusal Kanal Ufuk Ötesi programi

Yazilacak dogru yeri bulamadim lutfen kusuruma bakmayiniz. 4 Temmuz ulusal kanalda yayinlanan ufuk otesi programini yukleyebilirseniz cok sevinirim. Emekli bir generalimiz rutbesine uygun yurekli bir konusma yapti. Mumkun olabilirse tekrar dinlemek isterim. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Ellerinize yureginize saglik. Tesekkur ederim.
NOT: Programin ismini yayin akisindan baktim ulusal kanal sitesinden. Baslangictan itibaren izleyemedigim icin ne oldugunu bilmiyorum. Konuklar isci partisi baskan yardimcisi bir tuggeneral ve dsp eski milletvekili, bakan. Turkiye saatiyle gece 12 civari program bitmistir. Ufuk otesi programinin baslangic vakti 22.00 oldugundan bu varsayimda bulunuyorum ve bu program ismini veriyorum Tekrar tesekkurler.

Her iki izlencenin de bende kaydi yoktur maalesef.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Aykırı sorular Nihat Genç

İletigönderen Akcan1974 » Cmt Tem 05, 2008 9:42

içinde bulunduğumuz bu zor günlerde tutunacak bir dal.
Kullanıcı küçük betizi
Akcan1974
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen TurkGladio » Pzr Tem 06, 2008 1:42

Sanırım temmuzun 11inde trt int ve trt turk kanallarında bosnayla ilgili program var onu çekebilir misiniz?
Kullanıcı küçük betizi
TurkGladio
Üye
Üye

İletiler: 168

İletigönderen TurkGladio » Sal Tem 08, 2008 23:39

TurkGladio yazdı:Sanırım temmuzun 11inde trt int ve trt turk kanallarında bosnayla ilgili program var onu çekebilir misiniz?

Gerçekten benim için önemli bir konu. Açıklama net oalrak linkte bulunmakta, dijiatl tv kartım olmadıgında o kanallar çekmiyor :(

http://www.trt.net.tr/wwwtrt/progdetay. ... NT&gunu=11. 07.2008
Kullanıcı küçük betizi
TurkGladio
Üye
Üye

İletigönderen TurkGladio » Çrş Tem 09, 2008 18:16

Arkadaşlar kırmızı hattın dünkü bölümünü kaçırdım. :( Önceki bölümünü tvden çekip paylaşmıştım ama bu bölümü izleyemedim bile tvden çeken arkadaş var mı ? Yada tekrarı var ama TRT INIT kanalında çekebilir mi?

13.07.2008 10:05 / TRTINT
Kullanıcı küçük betizi
TurkGladio
Üye
Üye

İletigönderen kgursu » Sal Tem 15, 2008 1:12

10 Temmuz tarihli Siyaset Meydanını kaydetmiş bir arkadaş var mı acaba?
14 Temmuz'da yayınlanan Teketek (Kanal 1) ve Anlamak İçin (Skytürk) programlarının da burada yer alması güzel olur.
Teşekkürler...
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletiler: 495

İletigönderen maydonos » Sal Tem 15, 2008 5:05

simdi gg de okudum yalcin hoca art de lale sivginin beyin firtinasi programina katilmis lutfen yayinlayabilir misiniz? simdiden tesekkurler ve saygilar.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Emin Çölaşan

İletigönderen eros714 » Sal Tem 15, 2008 9:45

Ben de Emin Çölaşan'ın ART deki Ankara Rüzgarı programının 13 Temmuz Pazar günü yayınlanan bölümünü istiyorum.. :turkiye: :turkiye: javascript:emoticon(':turkiye:')
:turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletiler: 121

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Öneri, İstek ve Şikayetleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x