Keriz Feneri

Keriz Feneri

İletigönderen Türk-Kan » Cum Eyl 12, 2008 20:46

Keriz Feneri

Aslında gizli saklı bi şey yok...

Apaçık.

*

Alman savcının tespitlerine göre...

Deniz Feneri paraları nereye verdi?

Kanal 7.

Kim yedi?

Kanal yedi.

*

Alman polisi, Deniz Feneri’ni bağış dolandırıcılığından yakalıyor... Bizim polisin bağışları komple Deniz Feneri’ne verilmiş, bizim polisin haberi yok.

*

(Bu arada...

Emniyet Genel Müdürü’nün adı ne?

Oğuz Kağan.

Takunyalılar "din, iman"la ahaliyi soyarken, kimi yakalıyor Oğuz Kağan?

Ergenekon!)

*

Alman milletvekilleri, "Buradaki Deniz Feneri sizin milleti soyuyor" diye, bizim basına haber gönderiyor... Bizim basın, bizim milletvekilleri uyuyor mu diye bakıyor ki, bizim TBMM’nin mutfağı, tabağı çanağı filan "buradaki Deniz Feneri"ne bağışlanmış, bizim basının haberi yok!

*

Cumhur’un soyulduğu ortaya çıkınca, Cumhurbaşkanı’na soruluyor, "Ben o işlere karışmam" diyor... Ama az kurcalanınca, o işlere karışmayan Cumhurbaşkanı’nın Dışişleri konutunda tadilat yaparken, koltuğu masayı Deniz Feneri’ne verdiği anlaşılıyor.

*

Mehmetçik Vakfı’na sağlanmayan avantajlar AKP tarafından Deniz Feneri’ne sağlanıyor; Deniz Feneri bu avantajla Kızılay’ın yerine geçiyor; yetmiyor, Deniz Feneri’ne ’’TBMM Üstün Hizmet Madalyası’’ veriliyor... Sonra ne oluyor? Kızılay, Başbakan’a madalya veriyor!

*

E hal böyleyken...

Başbakan haklı olarak ne diyor?

"Gözleri var, görmezler!"

Yılmaz Özdil, 12.09.08
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Deniz Feneri olayi AKP açisindan da kerizlik

İletigönderen mustafat » Cum Eyl 12, 2008 23:02

Basbakan aslinda sinirlenmekte çok hakli.

ihale yasalarini delik desik eden AKP rahatça milyar dolarlik vurgunlar yaparken, devlet bankalari ve Katar'dan alinan yüz milyon dolarlarla yandas bir holdinge koca bir medya sirketi alabilirken, milyarlik arsa ve madencilik vurgunlarini sorunsuzca yürütürken, ormanlari ve tarla arazilerini talan edip ranta çevirebilirken, üstelik bütün bunlari kilifina uydurarak yapip tek bir oy kaybetmezken, bu 5-10 milyon avrocuk Deniz Feneri yolsuzlugu yüzünden partinin paçayi ele vermesi son derece sinir bozucu bir sey.

Bence Erdogan bu yolsuzluklari yapanlarin beceriksizliklerine ve küçük hesapçiliklarina sinirleniyor. Kardesim büyük düsüneceksin, bir yanda kitabina uydurulmus milyarlik ihalaler ve vurgunlar dururken birkaç milyonluk dalaverelere tenezzül etmeyeceksin. Ne demisler, az tamah çok ziyan getirir diye.

Bu yönden de belki Erdogan'in kaderi Al Capone'nunkine benzeyebilir. Milyonluk isler çeviren, onlarca insanin kanina giren mafya lideri kurnaz Al Capone ancak küçük bir vergi kaçakçiligindan içeri sokulabilmisti.
Kullanıcı küçük betizi
mustafat
Üye
Üye

İletiler: 153

İletigönderen Tsigalko » Cmt Eyl 13, 2008 0:58

Özdil yine kendi uslubuyla cevap vermiş.
Daha ne yapmak lazım bu halkın uyanabilmesi için.
Ama hiç gerek Deveye diken bizim milletimize söven(belaltı olduğundan ötürü) yaranır.
Teşekkürler Özdil Teşekkürler Türk-Kan
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen kaye » Cmt Eyl 13, 2008 6:40

Ya bir de hala bu feneri savunan insanlar var ya, ona ifrit oluyorum.
Adamlar "olaylara tek yanlı bakmayın, ergenekonunuzu örtmeye çalışmayın" diyorlar. İşte o noktada kilitleniyorum.
Yani kilitleniyorum dediğim, söyleyecek sözüm olmadığından değil, nasıl bu kadar keriz olduklarından.
Anlıyorum ki bu adamlarla konuşmak yersiz..

..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Egeli » Cmt Eyl 13, 2008 15:55

Deniz Feneri'nin üstüne gitmekle,sadece onun geceleri gemilere yol göstermesini engellemiş olacaklar.Peki ya gündüz?Gemiler olduktan,bir yerlere ''birşeyler taşımaya'' devam ettikten sonra,fener ortadan kalksa ne olur?

Gemileri yakacaksın,gemileri...
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Gilda » Cmt Eyl 13, 2008 19:23

Egeli, süper katiliyorum, hatta fenerin lambasina gaz yerine tuzlu koyacaksin yanmasin diye yada baska bisey:mrgreen:...yorum süper :twisted: Egeli, cok yasa!
Kosovadaki müslüman halka yardim amaci ile toplanan bagislarda bagis makbuzunda adi gecen isimlerin bir mezarliktan alindigi da iddialar arasinda yer aldi,cok uzun süre sonra olayin bu sekilde gündeme gelmesi insanin aklina eceli gelen köpek hikayesini getiriyor, bekleyelim diger sürpriz gelismeleri de bir görelim bakalim...
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen firefinder36 » Cmt Eyl 13, 2008 19:26

aslında deniz fenerindeki yolsuzluk akp ve rte için fazla bir meblağ değil bu fener sayesinde gündemi değiştirip kipa arsa davası sahtekarlığını unutturdu millete hatırlayın daha yeni oldu anayasa mahkemesi yardımı azalttı adamlar (mecburen yazdım yoksa adam yerine koyduğumdan geğil)bir anda bagışlarla o açığı kapatma kampanyası başlattılar.
şu anda deniz feneri davası tamamen onların lehine bir durum kaşla göz arasında iş takipleri devam etmekte kömür ler havada ucusmakta maliye bakanının kızı bile elektrik aydınlatma (sokak dahil) işine girmiş merak ettim meslek lisesi elektrik mezunumu acaba yoksa yerel secim öncesi belediyelerin şirinlik için sokak aydınlatmalarınımı yenileme cukkasımı SOKAKFENERİ olmasın yeni yolsuzluğun adı ne dersiniz.... :kikirik:
Atatürk'ün gençliğe hitabesi bir duvar süsü değil,erken uyarı sistemidir.
Kullanıcı küçük betizi
firefinder36
Üye
Üye

İletiler: 16

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 8 konuk

x