Kezman carlosu eleştirenlere kızdı:Gülüp geçmek lazım

Futbol ile ilgili hersey burada.

Kezman carlosu eleştirenlere kızdı:Gülüp geçmek lazım

İletigönderen Veled » Pzr Tem 15, 2007 15:46

"Gülüp geçmek lazım"

Fenerbahçe'nin geçen sezon büyük ümitlerle transfer ettiği ancak bekleneni alamadığı Mateja Kezman yeni sezon için oldukça iddialı !.. Geçen sene verimli olamadığını kabul eden Sırp yıldız, buna rağmen kendisine büyük destek veren Fenerbahçe taraftarına borçlu olduğunuğu ve bu sezon en az 20 gol atacağını söyledi. Kezman Roberto Carlos hakkındaki tartışmalara da tepki gösterdi.
FBTV'ye konuşan Kezman şunları söyledi:

“Oldukça farklı bir kamp programıyla hem kondisyon, hem taktik yönünden çok iyi çalışıyoruz. Bu hazırlıkların meyvelerininin de iyi olacağına inanıyorum. Herkes çok hırslı çalışıyor, herkes mevkisinde ilk tercih olmak için çalışıyor. Ancak bunu yaparken de takım olmanın ruhu ve hırsıyla yapıyor. Takımda birçok yerde rastlanılmayacak bir çalışma ve arkadaşlık ortamı var”
“Fenerbahçe’yi çok seviyorum. Burası gerçekten farklı bir camia. Başkanımız, yöneticilerimiz, oyuncular, taraftarlar… Her yönüyle çok farklı ve bu farkı geldiğimden bu yana hissediyorum. Bu camiaya layık olabilmek için de çok çalışıyorum. Geçen sezon adaptasyon süreci ve şanssızlıklar dolayısıyla çok verimli olamadım. Ancak bu sezon için gerçekten çok hırslıyım. Fenerbahçe taraftarlarına geçen sezondan borcum var. Bekleneni verememe rağmen bana olan sevgi ve desteklerini hep sürdürdüler. Takıma olan desteklerini de sürdürdüler. Bu sezon hedefim en az 20 gol atmak. Daha fazlası için de çalışacağım.”

“Roberto Carlos çok büyük bir isim. Onu tartışmak bana göre anlamsız. Yaşıyla ilgili örneklere de sadece gülüp geçmek gerekiyor. Bugün Roberto Carlos’u eleştirenler, ya dünya futbolunu bilmiyor ya da bilmek işlerine gelmiyor. Real Madrid kulübünün yeni sözleşme önerdiği ve gönderirken üzüldüğü bir oyuncu için zaten Avrupa’da böyle bir eleştiri göremezsiniz. Bu bana göre futbolcunun yeteneğine de saygısızlıktır. Türkiye’de eleştirenlerden bir kısmı da kendi takımlarında oynayan 34-35 yaşındaki oyuncularını unutarak, ya da onlara da hakaret ederek bu eleştiriyi yöneltiyorlar galiba… Ve sanıyorum, kendisi en iyi cevabı performansıyla verecektir. “

“Takıma çok iyi takviyeler yapıldı. Gelen oyuncular gerçekten çok iyi. Antrenmanlardaki hırsları ve teknikleri takıma çok şey katacaklarını gösteriyor. Teknik direktörümüz ve teknik heyetimizin teknik ve uyum çalışmaları doğrultusunda çok güçlü bir takım olacağız. Oyunun her dakikasında gol arayan, her dakikasında mücadele eden ve rakibe fırsat vermeyen bir takım olabilmemiz için yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Yeni arkadaşlarımızla artık daha güçlüyüz”

“Avrupa’da geçen yıl şanssızlığımızla elendiğimizi düşünüyorum. Bu sezon geçen sezonki hataları yapmayıp 100. yılda şampiyonluğun da verdiği özgüvenle daha farklı olacağız. Şampiyonlar Ligi’nde varolmak hedefine hepimiz inanıyoruz ve tüm takımın hedefi de bunu başarmak. Fenerbahçe camiasına bu yıl Avrupa’da başarı yaşatmak ve bu başarının gururunu yaşamak istiyoruz”

“Zico… her şeyden önce futbolcu… Yani işin öncelikle pratiğini biliyor. Bir futbolcunun sahadaki duygularını, farklı psikolojilerini… Ve teorisini de biliyor. İnsanlığıyla, güler yüzüyle disiplin sağlıyor ve isminden öte davranışlarıyla saygıyı öğretiyor. Onunla çalışmak bizim için büyük bir şans. Zico’yu çok seviyorum ve bir futbolcu olarak onun işini kolaylaştırabilmek için tüm gayretimi sarfediyorum. “

“Geldiğim günden bu yana buradan ayrılmayı hiç düşünmedim. Yanlış anlaşılmamalı ama futbol bir vitrindir. Takımlar eksik gördükleri yerler için bir liste hazırlar ve anlaşarak oyuncuyu almaya çalışır. Bir transfer listesine girmemek futbolcunun elinde değildir. Teklifler gelebilir ama önemli olan futbolcunun fikridir. Bazen değerinden fazla verdiğiniz halde futbolcuya o formayı giydiremezsiniz. Ben Fenerbahçe’de başarılar yaşamak istiyorum ve ayrılmayı düşünmüyorum. “

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22839
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x