Maydonos
ama hakaret icermemeli, duzeyli olmali.
Hakaret mi ettim şimdi ben?
Usül ve adaptan bahseden kişiler bana iki kelime yazdım diye şov yaptığımı sölüyolar.Halbuki ben endişe ve kaygılarımı dile getiriyorum. Öle ileri düzeyde hakaret edersem dediğine katılırım. Maydonos
Zırva,Zerreci diyenlerin görüşlerini merak ediyorum.
Çetin Taş yazdı:Osman Paşa.Memleket o kadar kötü durumda ki...Bu medya rüzgarı ve halkın bu bıkkınlığının neticesinde Kılıçdaroğlulu CHP bence Kılıçdaroğlu'nun da hedef olarak koyduğu 40%'ı rahatlıkla alır. Heeee...Ben ve pek çok arkadaşın günlerdir üzarinde tartıştığımız konu, bazı arkadaşlar inatla anlamaya çalışmasalar da iktidar olduktan sonraki Kılıçdaroğlulu CHP'nin izleyeceği siyaset ve politikalardır. Ve eğer dediğin gibi bu partiye Sarıgül, Karayalçın, Fikri Sağlar ve benzeri ne kadar Fetullahaçı-Kürtçü-Liboş-Yasadışı sol örgüt sempatizanları doldurulursa bir sonraki seçimde de o kadar hızlı söner gider.Çünkü herkes bu partinin kemikleşmiş 20%-25% oyuna nasıl oy kazanılacağını düşünürken bu 20-25% kemikleşmiş oyun KEMALİST değerlere tamamen sahip çıkan bir kesim olduğunu çoğu kişi unutuyor. Yani eğer Kürt vatandaşlardan, dindar kesimlerden, Alevilerden oy almak için Kürtçülük'e pirim verilecekse, liboşlara, Fetullahçılara,Alevicilere prim verilecekse CHP bir sonraki seçimlerde barajı geçemez ya da şimdiki oylarını yani 20-25%'i göremez.
Yoksa ne MHP bu kafa ile doğru düzgün oy alabilir, ne de AKP önümüzdeki seçimlerde 1. parti olabilir.
Söylediklerim hep önümüzdeki seçimlerden sonrasını göz önüne alarak söylediğim konular ile ilgilidir.
Çetin Taş yazdı:Bu medya rüzgarı ve halkın bu bıkkınlığının neticesinde Kılıçdaroğlulu CHP bence Kılıçdaroğlu'nun da hedef olarak koyduğu 40%'ı rahatlıkla alır. (...)... bu partiye Sarıgül, Karayalçın, Fikri Sağlar ve benzeri ne kadar Fetullahaçı-Kürtçü-Liboş-Yasadışı sol örgüt sempatizanları doldurulursa bir sonraki seçimde de o kadar hızlı söner gider.
Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 11 konuk