Çetin Taş yazdı:Baragakal. Temel konuda ki tahlillerimiz farklı. Ben İsrail konusunda senin gibi düşünmüyorum. Türkiye'de güçlü olduklarını ben de biliyorum ama Türkiye'de İsrail üzerinde çok etkili. AKP değil; Türkiye, Türk devlet sistemi kastettiğim. Ayrıca bu ülkenin en karanlık kişisidir bence Yalçın Küçük. Söylediği her konunun iyice tartılıp düşünülmesi,süzgeçten geçirilmesi gerekir. Sağlam ayakkabı olmadığına inandığım bir adamdır. Bir adam hem sosyalist, hem Mesut Yılmaz ile kanki, hem Apo'ya kendisine suikast yapılacağını haber verir, hem zamanında hakaret ettiği Kemalizm'e sarılıp televizyonlara yazın sıcağında kırmızı atkı, kafada kalpak ile çıkıyorsa ya delidir(ki değil), ya da çok zekidir(çok zeki). Ve işte sorunda o zekayı neresi için, kim için kullandığıdır.
ABD kendine bağlı devletlerde gaz alma operasyonları yapar Baragakal. En önemli örnekler Yunanistan, Pakistan, Tayland örnekleridir. Sürekli iktidar değişir bu ülkelerde. Bu ülkelerden en iyi durumda olan Yunanistan'dır ve onun son durumu da ortadadır. Ekonomik sıkıntılardan bunalan halk polisle çatışır duruma gelmiştir. Orada da mutlaka ilk fırsatta muhalefet iktidara gelecektir ve hepimiz de bunu demokrasinin kuralıymış, iktidar görevini yapamadığı için halk gereğini yapıp muhalefeti getirmiş gibi yorumlayacağız. Gör bak.
Medyanın Kılıçdaroğlu' nu bu kadar desteklemesinin arkasında ne İsrail olabilir, ne de AKP'nin vergi cezaları? Bu tamamen ABD desteğidir. Gazetelerde ve televizyonlarda Baykal'ın partiden binbir zahmetle uzaklaştırdığı ne kadar liboş, tarikatçi, Kürtçü varsa partiye döneceklerinden bahsediliyor. Bu isimlerden birkaç tanesinin bile dönüşü benim kafa yapımdaki insanlar için çok büyük mesaj niteliği taşıyacaktır.
Sözün özü en kötü CHP'nin yine de AKP'den iyi olacağına inanıyorum. Ama bu düşüncemden de ayrıca utanıyorum çünkü istemeyerek de olsa egemen güçlerin ölümü göstererek sıtmaya bizi razı etmelerinden dolayı çok hem de çok üzülüyorum. Umarım yanılırım, benim gibi düşünenler yanılır.
Bağımsız yazdı:Esen bu rüzgrdan tedirgin olmayın aynı zamanda korkun.
http://www.taraf.com.tr/nese-duzel/makale-sezgin-tanrikulu-abd-kurt-plani-hazirliyor.htm
Bağımsız yazdı:Tarafın haberi mi
Türkiye'de güçlü olduklarını ben de biliyorum ama Türkiye'de İsrail üzerinde çok etkili.
Ayrıca bu ülkenin en karanlık kişisidir bence Yalçın Küçük. Söylediği her konunun iyice tartılıp düşünülmesi, süzgeçten geçirilmesi gerekir.
ABD kendine bağlı devletlerde gaz alma operasyonları yapar Baragakal.
Baykal'ın partiden binbir zahmetle uzaklaştırdığı ne kadar liboş, tarikatçi, Kürtçü varsa partiye döneceklerinden bahsediliyor.
Medyanın Kılıçdaroğlu' nu bu kadar desteklemesinin arkasında ne İsrail olabilir, ne de AKP'nin vergi cezaları? Bu tamamen ABD desteğidir.
...egemen güçlerin ölümü göstererek sıtmaya bizi razı etmelerinden dolayı çok hem de çok üzülüyorum
Türk-Kan yazdı:Bağımsız yazdı:Tarafın haberi mi
Çok mu hoşuna gitti?
Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk