Kılıçdaroğlu Baykal'a Rağmen Aday

Tartışma Alanı

Re: Kılıçdaroğlu Baykal'a Rağmen Aday

İletigönderen maydonos » Cum May 21, 2010 14:48

Arkadaslar benim dusuncem soyle uzaktan bakiyorum, sizler kadar icinde degilim ama; Tusyad ile musiyadin savasi gibi geliyor.

Soyle dusunelim Rte'yi desteklediler bu Tusiyad'in patronlari ama baktilar ki Musiyad hizla buyudu ve kendilerini de yiyor.

Bu kez kendilerine yeni bir basbakan adayi sectiler. Bu da sayin Kilictaroglu.

Bu libos ve isbirlikci medya simdi bu nedenle Kilictaroglunu destekliyor olabilir diye dusunmekteyim. Ne dersiniz?
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen eskopatj2 » Cum May 21, 2010 14:50

Haklısın kardeşim.....
Aynı düşündüğün gibi Akp dönemi Bitti. Yeni dönem başladı.
Oda chp dönemi vatan'a ve millete hayırlı uğurlu olsun :wink:
Kullanıcı küçük betizi
eskopatj2
Üye
Üye

İletiler: 66

İletigönderen maydonos » Cum May 21, 2010 15:02

Eskopatj2 Arkadas; Ram hakli gibi geliyor, neden?

Bu kadar kitap okuyan, cok sey bilen, bana kitap dahi oneriyorsun da; neden buyuk harf kucuk harflere dahi dikkat etmiyorsun. Koskocaman insanlariz. Kimsenin kimse ile dalga gecmeye hakki yok. Ciddi olalim, lutfen.

Hepimize kolay gelsin.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Cum May 21, 2010 20:02

Baragakal. Temel konuda ki tahlillerimiz farklı. Ben İsrail konusunda senin gibi düşünmüyorum. Türkiye'de güçlü olduklarını ben de biliyorum ama Türkiye'de İsrail üzerinde çok etkili. AKP değil; Türkiye, Türk devlet sistemi kastettiğim. Ayrıca bu ülkenin en karanlık kişisidir bence Yalçın Küçük. Söylediği her konunun iyice tartılıp düşünülmesi,süzgeçten geçirilmesi gerekir. Sağlam ayakkabı olmadığına inandığım bir adamdır. Bir adam hem sosyalist, hem Mesut Yılmaz ile kanki, hem Apo'ya kendisine suikast yapılacağını haber verir, hem zamanında hakaret ettiği Kemalizm'e sarılıp televizyonlara yazın sıcağında kırmızı atkı, kafada kalpak ile çıkıyorsa ya delidir(ki değil), ya da çok zekidir(çok zeki). Ve işte sorunda o zekayı neresi için, kim için kullandığıdır.

ABD kendine bağlı devletlerde gaz alma operasyonları yapar Baragakal. En önemli örnekler Yunanistan, Pakistan, Tayland örnekleridir. Sürekli iktidar değişir bu ülkelerde. Bu ülkelerden en iyi durumda olan Yunanistan'dır ve onun son durumu da ortadadır. Ekonomik sıkıntılardan bunalan halk polisle çatışır duruma gelmiştir. Orada da mutlaka ilk fırsatta muhalefet iktidara gelecektir ve hepimiz de bunu demokrasinin kuralıymış, iktidar görevini yapamadığı için halk gereğini yapıp muhalefeti getirmiş gibi yorumlayacağız. Gör bak.

Medyanın Kılıçdaroğlu' nu bu kadar desteklemesinin arkasında ne İsrail olabilir, ne de AKP'nin vergi cezaları? Bu tamamen ABD desteğidir. Gazetelerde ve televizyonlarda Baykal'ın partiden binbir zahmetle uzaklaştırdığı ne kadar liboş, tarikatçi, Kürtçü varsa partiye döneceklerinden bahsediliyor. Bu isimlerden birkaç tanesinin bile dönüşü benim kafa yapımdaki insanlar için çok büyük mesaj niteliği taşıyacaktır.

Sözün özü en kötü CHP'nin yine de AKP'den iyi olacağına inanıyorum. Ama bu düşüncemden de ayrıca utanıyorum çünkü istemeyerek de olsa egemen güçlerin ölümü göstererek sıtmaya bizi razı etmelerinden dolayı çok hem de çok üzülüyorum. Umarım yanılırım, benim gibi düşünenler yanılır.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen yigitler » Cum May 21, 2010 20:10

Çetin Taş yazdı:Baragakal. Temel konuda ki tahlillerimiz farklı. Ben İsrail konusunda senin gibi düşünmüyorum. Türkiye'de güçlü olduklarını ben de biliyorum ama Türkiye'de İsrail üzerinde çok etkili. AKP değil; Türkiye, Türk devlet sistemi kastettiğim. Ayrıca bu ülkenin en karanlık kişisidir bence Yalçın Küçük. Söylediği her konunun iyice tartılıp düşünülmesi,süzgeçten geçirilmesi gerekir. Sağlam ayakkabı olmadığına inandığım bir adamdır. Bir adam hem sosyalist, hem Mesut Yılmaz ile kanki, hem Apo'ya kendisine suikast yapılacağını haber verir, hem zamanında hakaret ettiği Kemalizm'e sarılıp televizyonlara yazın sıcağında kırmızı atkı, kafada kalpak ile çıkıyorsa ya delidir(ki değil), ya da çok zekidir(çok zeki). Ve işte sorunda o zekayı neresi için, kim için kullandığıdır.

ABD kendine bağlı devletlerde gaz alma operasyonları yapar Baragakal. En önemli örnekler Yunanistan, Pakistan, Tayland örnekleridir. Sürekli iktidar değişir bu ülkelerde. Bu ülkelerden en iyi durumda olan Yunanistan'dır ve onun son durumu da ortadadır. Ekonomik sıkıntılardan bunalan halk polisle çatışır duruma gelmiştir. Orada da mutlaka ilk fırsatta muhalefet iktidara gelecektir ve hepimiz de bunu demokrasinin kuralıymış, iktidar görevini yapamadığı için halk gereğini yapıp muhalefeti getirmiş gibi yorumlayacağız. Gör bak.

Medyanın Kılıçdaroğlu' nu bu kadar desteklemesinin arkasında ne İsrail olabilir, ne de AKP'nin vergi cezaları? Bu tamamen ABD desteğidir. Gazetelerde ve televizyonlarda Baykal'ın partiden binbir zahmetle uzaklaştırdığı ne kadar liboş, tarikatçi, Kürtçü varsa partiye döneceklerinden bahsediliyor. Bu isimlerden birkaç tanesinin bile dönüşü benim kafa yapımdaki insanlar için çok büyük mesaj niteliği taşıyacaktır.

Sözün özü en kötü CHP'nin yine de AKP'den iyi olacağına inanıyorum. Ama bu düşüncemden de ayrıca utanıyorum çünkü istemeyerek de olsa egemen güçlerin ölümü göstererek sıtmaya bizi razı etmelerinden dolayı çok hem de çok üzülüyorum. Umarım yanılırım, benim gibi düşünenler yanılır.

Haklisiniz. Ne pahasina olursa olsun AKP koltuktan gitmeli, 8 yildir milleti soyup sogana cevirdiler, mahvettiler. CHP belki Ataturk'un CHP'si degil artik ama AKP'den elbette daha iyi yonetir Turkiye'yi. Zaten MHP ve digerlerinden hic umit yok.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen Türk-Kan » Cum May 21, 2010 21:31

Kılıçdaroğlu, kürtçü örümcek Sezgin Tanrıkulu'nu CHP saflarına katmak için görüşmelerde bulunmuş. Hayırlı olsun. :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen eskopatj2 » Cum May 21, 2010 21:59

Çetin abi affına sığınarak birşey söylemek istiyorum.
Senin anlattığın bu pozisyonda kalmak ve yakından çevrem'den insanların aynı sorun üzerinde kaldığı görmek çok zorum'a gidiyor.
Adamlar almış bizleri ele evirip çevirip oynatıyolar. Ben'de bunu kabul etmek istemiyorum. Abiciğim benimde kabul etmek istediğim nokta, oyum'un boşuna gitceğini'de bilsem'de inandığım değerler'den vazgeçmeden.O değerler uğrunda bu işi doğru yapacak bir partiye oy vermek olacak.
Bu parti'ninde olduğunu düşünüyorum.
Kime inandığımı sorarsan abiciğim Hak ve Eşitlik Partisidir.
Umut, demek umutsuz kaldığın anda umut ışığını görmek için çaba göstermektir.
Kullanıcı küçük betizi
eskopatj2
Üye
Üye

İletiler: 66

İletigönderen Bağımsız » Cum May 21, 2010 22:36

Esen bu rüzgrdan tedirgin olmayın aynı zamanda korkun.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Bağımsız
Üye
Üye

İletiler: 33

İletigönderen Türk-Kan » Cum May 21, 2010 22:44

Bağımsız yazdı:Esen bu rüzgrdan tedirgin olmayın aynı zamanda korkun.

Haklısın. Kılıçdaroğlu'nun davet ettiği Tanrıkulu açık açık söylüyor zaten:

ABD Dışişleri Bakanlığı Türkiye’de demokrasi ve Kürt meselesi konusunda geçen ay iki günlük bir toplantı düzenledi. Türkiye’den beş-altı kişiydik. Basına kapalı olan bu toplantılara, Amerikan Dışişleri ve Savunma Bakanlığı’ndan bürokratlar, akademisyenler katıldı. Yani işin mutfağında çalışan Cumhuriyetçiler ve Demokratlar birlikte katıldılar. Ayrıca Kuzey Irak’tan da akademisyenler vardı. ABD, kasım sonrası için Türkiye’yle ilgili A, B, C, D planları hazırlıyor.

İm (Kod): Tümünü seç
http://www.taraf.com.tr/nese-duzel/makale-sezgin-tanrikulu-abd-kurt-plani-hazirliyor.htm
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Bağımsız » Cum May 21, 2010 23:09

Tarafın haberi mi :kikirik:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Bağımsız
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum May 21, 2010 23:11

Bağımsız yazdı:Tarafın haberi mi :kikirik:

Çok mu hoşuna gitti?

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen baragakal » Cmt May 22, 2010 0:33

Çatin Taş yazmis
Türkiye'de güçlü olduklarını ben de biliyorum ama Türkiye'de İsrail üzerinde çok etkili.

Turkiye'nin en ufak bir etkisi olacagini dusunmem... Boyle bir seyi dusunduren ne olabilir çok merak ettim?

Ayrıca bu ülkenin en karanlık kişisidir bence Yalçın Küçük. Söylediği her konunun iyice tartılıp düşünülmesi, süzgeçten geçirilmesi gerekir.

Israil'e dikkat çeken sahis oldugu için ornek verdim. Yukarda yazdiklarim temel ve izlenebilir devlet politikalari, Turkiye'de bunlari eszamanli izleyen-yazan olmadigi için yurtdisi kaynaklari izliyorum, yani bu konulari yazmak için Yalçin Kuçuk'e ne diyo diye bakmam.

Net olan, ABD'nin Irak'tan tuyme çabasi içinde oldugu, Israil bunu kabul etmiyor, en son Ingilizler tuydu, Basra'ya cekildi, Irak kerbela. Iran hakkinda derin analiz yazabilen çikmadigi gibi, Ortadogu'daki durumu yazan da yok, malesef bilen de yok.

ABD kendine bağlı devletlerde gaz alma operasyonları yapar Baragakal.

Bu ise zamani da luksu de yok, dedigin gibi davraniyor olsa senin ornek verdigini Pakistan'da denerdi, Islamabad'ta yani baskentte, gunde ancak 6 saat elektrik verilebiliyor, herkes olayi ABD2ye baglamis durumda. Neyin gazini alicak? Iran vurulursa butun bolge yanar-tutusur. Bu arada ABD Yunanistan'i AB'ye kurdeleyle teslim edeli çok yillar oldu, sokak çatismalari orneginde ABD'yi ben bir yere koyamadim?

Baykal'ın partiden binbir zahmetle uzaklaştırdığı ne kadar liboş, tarikatçi, Kürtçü varsa partiye döneceklerinden bahsediliyor.

Pensilvanya'yla mesajlasan Baykal'in dune kadar partiden birlerini uzaklastirmak için zahmet ettigini gormedim. CHP'nin parti içi demokrasi mi vardi da Bqaykal herhangi bi konuda zorlukla karsilasti? Bildigin ornek varsa lhatirlatmani rica ederim...

Dunyanin en geveze medyasi Trukiye'de, herkes herseyi yaziyor, Onder Sav'in yonetimde yer almayacagini da yazanlar var, kim gelip kim gidecek kisa zamanda gorucez, duruma gore yorum tazeleriz.

Medyanın Kılıçdaroğlu' nu bu kadar desteklemesinin arkasında ne İsrail olabilir, ne de AKP'nin vergi cezaları? Bu tamamen ABD desteğidir.

Maliye sopasi gosterilmis isadamlarinin, azarlanmis oda baskanlarinin ayagi kaymis Tayyib'e zarar vermek için ABD telkinine niye ihtiyaci olsun? Ya da medya patronlarinin?

...egemen güçlerin ölümü göstererek sıtmaya bizi razı etmelerinden dolayı çok hem de çok üzülüyorum

Yarin bir aksilik olmaz, seçime kadar da ekonomi patlamazsa, Kiliçdaroglu marifetiyle Tayyip taca gider. Yanliz çok da ciddi siyasi kapisma goruruz, AKP kime arkasini donse saplagi yiyecek, alisik degil.

-
Kullanıcı küçük betizi
baragakal
Salık Takımı
Salık Takımı

İletiler: 377

İletigönderen maydonos » Cmt May 22, 2010 1:28

Kılıçdaroğlu'na Ambargo

Baykal'ın posteri var Kılıçdaroğlu'nun yok.
CHP 33. Genel Kurultay'ın yapılacağı Atatürk Kapalı Spor Salonu'nu gezen CHP sözcüsü Mustafa Özyürek, son çalışmaları yerinde izledi.
Deniz Baykal'sız ilk kez kurultay yapacaklarını belirten Özyürek, bu yönden durumun hüzünlü olduğunu, ancak tek adayla yeni bir döneme geçiş yapacaklarını söyledi. Kurultayın yapıldığı salonda Kemal Kılıçdaroğlu'nun posterinin bulunmaması dikkat çekti.

Özyürek, kurultayın yapılacağı salonda ekiplerin ciddi bir şekilde çalıştığını söyledi. Salonda bazı değişiklikler yaptıklarını belirten Özyürek, kurultayı izleyecek basın mensupları için de özel bir çalışma yaptıklarını kaydetti.

Kurultay'a katılım oranının yüksek olmasını beklediklerini kaydeden Özyürek, "Dışarıya da çok büyük ekranlar koyduk. Dışarıda da kurultayın izlenmesini sağlayacağız." dedi.

İlk kez Baykal'ın katılmayacağı bir kurultayın yapılacağını söyleyen Özyürek şöyle devam etti: "O açıdan hüzünlü tarafı var ama yeni bir genel başkan adayı etrafında partililer birleştiği için; bir sorun yaşanmadan, tek adayla yeni bir döneme geçiş sağlayacağız. Tek aday var. Seçileceği anlaşılıyor"

Öte yandan kurultay salonunda Mustafa Kemal Atatürk ve CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın posteri bulunurken, yeni aday Kemal Kılıçdaroğlu'nun posterinin bulunmaması dikkat çekti. Salonda, ayrıca İsmet İnönü'nün resminin bulunduğu, "Bu ülkede namuslular, en az namussuzlar kadar cesur olmalıdırlar" yazılı pankart dikkat çeken pankartlar arasındaydı. Haber kaynagi: Haberturk

Hepimize sabir diliyorum. Tek yol Ip baska secenek kalmiyor. Osman pasanin ne yapacagi da belli degil. Ne yapacagiz sonumuz hayir olsun. Tarikatlardan ve kanemicilerden bizi kurtaracak birisi yok mu?

Evet cekileceklerde yerine Kurt ordusu olmadigina gore TSK askerleri olacak.Kuzey Irak'a yapilan son harekat bu yuzdendi. Borazan kizip tepki gostermis ama ne yazar.

Bizi savasa sokmayacak ulkemizin sinirlarini bu Kurt, Arap ve emperyalist ordusuna kapatacak yureke sahip bir lider ver Tanrim. Yoksa yandikki ne yandik.

26 Mayis baska caresi yok. Halk sinira dayanacak etten kale olmali.
En son maydonos tarafından Cmt May 22, 2010 17:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Cmt May 22, 2010 11:01

Baragakal, meseleleri analiz ederken sadece tek yönlü düşünerek sağlıklı analizler yapamayız. Bugün dünyanın en güçlü istihbarat örgütlerinden birine sahiptir İsrail.Uluslararası sermayenin önemli bir kısmını yönlendirir çünkü Musevi dayanışması vardır malum. ABD'nin stratejik kurum ve kuruluşlarının başında Musevilerin olması da İsrail'in bir diğer önemli gücü.

Ama işin bir de ekonomik boyutu var. İsrail ve Türkiye arasındaki ekonomik ilişkiler o kadar iç içe geçmiş vaziyette, Musevi işadamlarının Türkiye ve İsrail'deki yatırımları öylesine boyutlara ulaşmış vaziyetteki tek başına işin ekonomik boyutu bile etki-tepki nedeni ile her iki ülkeyi göbekten birbirine bağlamaya yeterlidir. Bunun yanı sıra İsrail'de çok sayıda Türkiye'den gitme Musevi bulunmaktadır(nüfusun 10%a yakını).Bu kişilerin halen Türkiye'de yakınları bulunmaktadır. Türkiye'de halen kendilerine ait taşınmazlar bulunmaktadır. Türkiye'ye halen gidip gelmektedirler. İki ülkede ortak faaliyet yürüten yüzlerce şirket bulunmaktadır. Yani işin tarihsel, sosyolojik ve ekonomik boyutları nedeniyle İsrail'in Türkiye üzerindeki etkisi kadar Türkiye'nin de İsrail üzerinde etkisi vardır.

ABD'nin Irak'tan tüyeceğne inanman da beni şaşırdı doğrusu. Adamlar ordusu ile, meclisi ile, televizyonu ile, darphanesi ile bir Kürt Devleti oluşturdular. Bu devletçiğin farklı yerlerinde kimilerinin yazdıklarına göre 3, kimilerinin yazdığına göre 5 kale inşa ediliyor.2 tanesi bitmiş. Bunların adı kale ama anaşılacağı üzere İncirlik'teki Amerikan üssü benzeri ŞEHİRCİKler olarak planlanmışlar. İçlerine operasyonel askeri güç bırakacaklar ve ileriye dönük olarak özellikle de Türkiye'nin Kürt devletçiğine olası müdahalesinin önüne geçmek amacı ile her durumda Irak'ta bulunacaklar. Yani ABD'nin Irak'ta şimdi olduğu gibi 250 bin kişilik askeri güç bulundurmayacağı kesin. Bunu zaten kimsenin yazıp çizmesine gerek yok.

Amerikan ekonomisinin sallanmasının bile aslında en önemli nedeni yıllardır süren Afganistan ve Irak harekatlarıdır. Ancak her zaman Irak'ta 30-40 bin operasyonel gücü bulunduracaktır ABD. Ayrıca körfezde sürekli savaş gemileri bulundurmaya da devam edeceklerdir. Yani birilerinin ısrarla ABD IRAK'TAN ÇEKİLİYOR,ÇEKİLECEK,ÇEKİLİR mi türevleri şeklinde yazdıkları yazılar son derece şaçma. Dolayısıyla İsrail'in bu konuda bir sıkıntısı olacağına da inanmıyorum. ABD yerleşmiştir ve gitmeyecektir.

Pakistan'ın son 30 yılını tıpkı Türkiye'de olduğu gibi ABD şekillendirmiştir. Bunu apayrı bir başlıkta tartışmak gerekir. Şu an ki karışıklık yani Pakistan'daki karışıklık da ABD'nin istediği bir şeydir. Tıpkı Türkiye gibi orada da halkın kendini toparlaması, ekonomik olarak Pakistan’ın güçlenmesi ,içeride istikrar oluşması ABD politikalarına ters bir durumdur. Nükleer güç sahibi bir Pakistan ve hele ki Taliban’ın Pakistan içinden desteklendiği yönünde Amerikan tezleri de her daim masadayken daha br süre ortalık yangın yeri olmaya devam edecektir. Bıçak kemiğe dayandığında da(yakında)Pakistan için HALKIN SEVDİĞİ bir muhalif lider bulunup çıkarılacak, parlatılacak, sonra da Pakistan’ın başına getirilecektir. Nasıl bu kadar kesin konuştuğumu merak eden yukarıda da dediğim gibi Pakistan’ın son 30 sene ki liderlerinin hayatlarını araştırsınlar.

Baykal’lı CHP’de parti içi demokrasi vardı diye bir iddiam olmadı. Baykal’la ilgili yazdığın şeyler karışık. Anlamadım açıkçası. Herkes Baykal’ı partiden kovduğu adamlar nedeni ile yıllardır eleştirir. Bunların isimlerini de herkes bilir. Özellikle Karayalçın, Fikri Sağlar, Ertuğrul Günay, Aydın Güven Gürkan, İsmail Cem, tabi ki Mustafa Sarıgül ilk akla gelenler. Önder Sav’ın yönetimde yer almayacağını yazan her kimse ahmaktır. CHP ile biraz ilgisi olan, parti içindeki hiyerarşiyi bilen herkes Kılıçdaroğlu’nun 12 saat içerisinde 180 derece dönerek başkanlığa adaylığını koymasının nedeninin örgüte hakim olan Önder Sav olduğunu bilir. Önder Sav bundan sonra çok kuvvetli bir ikinci adam olacaktır. Batılı ülkelerdeki kuvvetli genel sekreterlik sistemini CHP’de işleteceğini zamanla hepimiz göreceğiz.

Çok önemli bir gücü elinde bulunduran medya, bu zamana kadar kim istediyse vezir ve kimi istediyse rezil eden medya Kılıçdaroğlu’nu görünce mi maliyenin sopasını yediği aklına geldi? Bu ülkedeki iktidarları görüntüde kimin belirlediğini hatırlayalım. Turgut Özal. Ortada şimdiki kadar kuvvetli bir medya yoktu ama o dönemde olan tüm basın imkanları Tontonu parlattı, yağladı ve kurtarıcı olarak sundu piyasaya. Halkta gitti seçti tontonu. Sonra ki liderleri tek tek düşün. Çiller, Tayyip hep medya marifetiyle getirilmediler mi bu ülkenin başına? Fakat yapılan icraatlara baktığımızda Türkiye’nin 1980’den beri tüm iktidarlarının yaptıklarından en büyük faydayı sağlayan ülke hangisi? ABD değil mi? Bizim medya patronlarının ABD ile ve özellikle ABD bağlantılı Musevi sermaye ile bağlantıları bilinmiyor mu? Onlarla yaptıkları şirket evlilikleri, kurulan ortak televizyonlar, birlikte çıkarılan gazeteler bilinmiyor mu? Üstelik medya patronlarına ve iş adamlarına yapılan baskı 6 aylık olay değil ki! Geçen sene ki belediye seçimlerinde de medya Kılıçdaroğlu’na benzer ilgi gösterdi. Topbaş’ın 10 puan gerisinde kalmasına rağmen adam neredeyse galip ilan edildi. O Şimdi bakınca şu an ki olaylarla aslında çok güzel örtüşüyor mevcut durum. Ona medya tarafından gösterilen ilgi tüm CHP’ye gösterilseydi sence belediye seçimlerinin sonucu farklı olmaz mıydı? Demek istediğim kimin yerin dibine sokulup, kimin gökyüzüne yükseltileceğine karar veren medyamız değildir, buna inanmak imkansız, en azından benim açımdan.

Sözün özü, daha önce sorduğum gibi, sen hiç Ecevit’in, Erdal İnönü’nün, Baykal’ın arkasında böyle bir medya rüzgarı gördün mü?

Neyse ki kaygılarımızın ortak olduğunu görüyorum. Her ne kadar analizlerimiz birbiriyle tamamen farklı olsa da.

eskopatj, ben de İşçi Partiliyim. Son seçimlere kadar bütün oylarımı İşçi Partisi'nin çoban yıldızına bastım. Bundan sonrasınnda ne yapacağıma da Kılıçdaroğlu'nu izleyerek karar vereceğim. Ama ilk genel seçimlerde sanırım çok büyük bir aksilik olmazsa CHP'ye oy vereceğim.Ayn ı şeyleri yazmanın anlamı yok, neticede benim rahatsızlığım da zaten bu vereceğim oydur.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Bağımsız » Cmt May 22, 2010 11:22

Türk-Kan yazdı:
Bağımsız yazdı:Tarafın haberi mi :kikirik:

Çok mu hoşuna gitti?

Yok burada bile taraf gazetesi iktidar yalakalarının haberlerine itimat edenleri görmek beni artık ancak güldürür.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Bağımsız
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x