eskopatj1 yazdı:Haydar bey
Sormak istediğim birşey var Deniz baykal chp'nin başında olduğu müddetçe sence bu millet chp'ye oy verir mi?
eskopatj2 yazdı:Agbicigim sen destekleyebilirsin, Ama benim chp kutsal görevi tamamlamam için baykal'ın gelmesi şarttır...
Yoksa chp'yi başka türlü desteklemem..
Benim desteğim şartlı destektir?
Kutadgu Bilig yazdı:Arınç ve avanesi belli ki CHP'de bir politika değişikliği beklentisi içinde.
Başkomutan yazdı:Hayırlı olsun Kutadgu Bilig...
Kutadgu Bilig yazdı:Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren arkadaşlar biraz saçmalamıyor musunuz? Sanki Kemal Kılıçdaroğlu vatan hainiymiş gibi bir tavır sergiliyorsunuz. Daha düne kadar desteklediğiniz, alkışladığınız adam CHP genel başkanlığına adaylığını koyunca mı kötü oluyor? Başkanlığa aday olmak her CHP'linin en doğal hakkı değil midir? CHP krallıkla yönetilmediğine göre aday olmak herkes gibi onun da hakkı. Bir de Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ikide bir Kürtlük, alevilik meselesine getirmeyin. Kılıçdaroğlu elbette herkes gibi eleştirebilir yalnız bu inanç ve ırk boyutunda olmamalı. Merak etmeyin Deniz Baykal'dan daha kötü yönetmez CHP'yi. Ben şahsen onun adaylığını destekliyorum, inanıyorum ki CHP'yi daha aktif hale getirecektir. Onun yönetiminde CHP hem gençleşecek hem de daha dinamik bir yapıya kavuşacaktır. Benim için tek soru işareti dış politikada alacağı tutumdur.
Osman_Pasa yazdı:Kimse sakin yanlis anlamasin ama, Alevi - kurt kokenli bir baskan
Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk