maydonos yazdı:Eski Chp den sikayet edenler daha icraat gormeden yenisini de begenmiyorlar. Doguda Chp nin olabilmesi icin Kemalist Kurtlere gereksinim var. Bu yapidaki Kurtler sizin dusundugunuz gibi pekaka gibi grubu ne savunuyor ne de onayliyorlar.
Solcular herseyin temeline ekonomiyi koyarlar, bu biraz size ters gelsede cok materyalistte gozukse kotu degil. Sol ve demokrat bir cizgiye kayilmasindan ve icinde degisik gruplarin bulunmasindan endise etmeyin. Hem Chp nin hemde doguudaki insanlarin buna gereksinimi var.
Ben Dogu'nun da cikip yardim etmesini diliyorum. bu vatan hepimizin. Isci Partisinin destegi de gerek karincanin destegi de gerek. Durumun vehametini bilmeyenler atip tutuyorsunuz.
Madem Baykaldan memnundunuz daha once neden sikayet ettiniz. Baykal olayinda kotu olan bir komplo ile gitmesi.
Haa sunuda eklemeden edemeyecegim. Ben Chp li degilim secim olsa Ipe veririm. Ama Akp gitsin artik. Tek dert bu su anda. Herkese kolay gelsin.
Yani işin tarihsel, sosyolojik ve ekonomik boyutları nedeniyle İsrail'in Türkiye üzerindeki etkisi kadar Türkiye'nin de İsrail üzerinde etkisi vardır.
Yani ABD'nin Irak'ta şimdi olduğu gibi 250 bin kişilik askeri güç bulundurmayacağı kesin....
...Ancak her zaman Irak'ta 30-40 bin operasyonel gücü bulunduracaktır ABD. Ayrıca körfezde sürekli savaş gemileri bulundurmaya da devam edeceklerdir. Yani birilerinin ısrarla ABD IRAK'TAN ÇEKİLİYOR,ÇEKİLECEK,ÇEKİLİR mi türevleri şeklinde yazdıkları yazılar son derece şaçma. Dolayısıyla İsrail'in bu konuda bir sıkıntısı olacağına da inanmıyorum. ABD yerleşmiştir ve gitmeyecektir.
Baykal’la ilgili yazdığın şeyler karışık. Anlamadım açıkçası. Herkes Baykal’ı partiden kovduğu adamlar nedeni ile yıllardır eleştirir.
Çok önemli bir gücü elinde bulunduran medya, bu zamana kadar kim istediyse vezir ve kimi istediyse rezil eden medya Kılıçdaroğlu’nu görünce mi maliyenin sopasını yediği aklına geldi?
Üstelik medya patronlarına ve iş adamlarına yapılan baskı 6 aylık olay değil ki!
Ona medya tarafından gösterilen ilgi tüm CHP’ye gösterilseydi sence belediye seçimlerinin sonucu farklı olmaz mıydı?
...Herkes yazılan konu ne olursa olsun ortak bir şeyler bulup, görmek yerine, "benim dediğim doğrudur"u ispatlamaya çalışıyor ve bunu da aynen burada senin yaptığın gibi cümle cümle, paragraf paragraf tartışarak yapıyorlar.
Sadece Türk-İsrail ortak firmalarının Türkiye'deki taşınmazları, Türk kökenli İsrail vatandaşlarının Türkiye'deki mal varlıkları bir gün olur da Venezüella'nın yaptığı gibi DEVLETLEŞTİRİLİR ise İsrail'in içine düşebileceği ekonomik ve politik çalkantı tahmin bile edilemez.
maydonos yazdı:Kılıçdaroğlu emanetçi asıl lider o olacak!
25 Mayıs 2010 Salı 03:02Koru'ya göre yeni genel başkan Kılıçdaroğlu, operasyonun bir parçası ve AK Parti'ye karşı büyük bir oluşum da yolda.
Erhan Çelik'le Kanal 7 Haber Saati yorumcusu Fehmi Koru, Arka Plan'da önemli bir iddia ortaya attı.
Geride bıraktığımız haftasonunda CHP kurultayında genel başkan seçilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'emanetçi' olduğunu söyleyen Koru, iddiasını şöyle sürdürdü..
'Deniz Baykal ve partinin ileri gelenleri 'Bu bir operasyondur' diyorlar. Komployla karşı karşıya olduklarını söylediler. Dostlarımla bunu konuştuğumda Kılıçdaroğlu'nun bu operasyonda CHP'nin genel başkanı olamayacağını söylediler. 'Peki kim olacak bu lider?' dediğimde de daha düne kadar Demokratki Parti'nin başına geçeceği söylenen 'Süheyl Batum' dediler.
Batum şuan da CHP'nin MKYK üyesi olduysa doğrusu 'operasyon' dedikleri şey ciddi olmalı. Belki de sağı CHP içinde birleştirebilirler. DP de bu oluşuma sokulabilir. Kılıçdaroğlu'nun başkan seçildikten sonra yaptığı konuşmayla DP lideri Cindoruk'un söylemleri arasında büyük paralellikler var." dedi.
Koru'nun bir çarpıcı iddiası da 'AK Parti ve BDP dışındaki partileri CHP'nin de içinde olduğu bir oluşum içinde toplamak tan bahsediliyor' oldu..
kaynak: internethaber
Insan bu kadar karmasa icerisinde ne dusunecegini sasiriyor. Bu iddia dogru cikarsa pes demekten baska birsey demeyecegim.
Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk