Urunguj yazdı:K. Kılıçdaroğlu CHP genel başkanı oldu sayılır'a banane diyen biri, ...
Vatanını o kadar da önemsemiyor diyeyim en azından!
Vatan sevdamızı Kılıçdaroğlu sevgisi ile ölçen bebelere en azamisinden hadsiz diyelim biz de!
Urunguj yazdı:K. Kılıçdaroğlu CHP genel başkanı oldu sayılır'a banane diyen biri, ...
Vatanını o kadar da önemsemiyor diyeyim en azından!
Urunguj yazdı:(Türkkan saçmalıyorsun. CHP'dir kastettiğim, ve CHP bu vatanın kurucusudur)
Urunguj yazdı:Bebe
Bu nasıl söz?
Urunguj yazdı:Ben gerçek CHP'den bahsediyorum, 12 Eylül cuntasının kapattığı Atatürk'ün CHP'sinden, Zaman yazarının kahramanının chp'sinden değil!
Kutadgu Bilig yazdı:İL-BARS ve onun gibi düşünenler, Onur Öymen'in yaptığı yaraya tuz basmaya benziyor. Onur Öymen'in sözlerine katılıyorum ancak ne gereği var bunun. Politikada her zaman her yerde istediğini konuşamazsın. Hele senin partine destek vermiş kitlenin yaralarını kaşımamalısın, bunun CHP'ye de yararı yok. Bu sadece Kürtçülerin işine gelir. Bu sözlerin Doğu'da CHP'nin imajına nasıl zarar verdiğini biliyor musun? Kemal Kılıçdaroğlu da Tuncelili olduğu için elbette bundan etkilenmiş olabilir. Ben bu konuda kendisini anlıyorum. Malesef senin gibi düşünenler pek empati yapmadığı için ne demek istediğimi anlamayabilirler. Af konusunda ise onun anlatmak istediği ile senin düşündüğünün zerrece bir benzerliği yoktur, dinci sitelerin galeyanına gelme. Ben kendisini dinledim sizin düşündüğünüz bir kanıya varmadım. O konuşmasının cımbızlanan değil de bütününe baksaydın düşüncelerinin yersiz olduğunu anlayacaktın.
maydonos yazdı:Benim Turkiye de yasayan arkadaslardan ricam eger Chp icinde iseler lutfen lider yetistirsinler. Karizmatik ve iyi egitimli ayrica guclu insanlara gereksinim var. Bu konuyu iletin lutfen. Hicbirsey icin gec kalinmis degil.
Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk