Tuncay ÖZKAN yazdı:“Milletin Anasını iyilikle s.k.ceksin…başka türlü büyüyemeyiz”
Anlaşılan Tuncay haklı, sindirim organları gayet iyi çalışıyor bu milletin.
Tuncay ÖZKAN yazdı:“Milletin Anasını iyilikle s.k.ceksin…başka türlü büyüyemeyiz”
Türk-Kan yazdı:[color=darkred]
Söyleyeceğim şudur:
Dünyada her toplumda “analarını sinkaf” eden kişilerden hoşlanan bazı sapkınlar bulunur.
Bizde de aynı nitelikte bazı kişilerin, analarının Tuncay Özkan tarafından sinkaf edilmesinden çok hoşnut olduklarını görmekteyiz.
Bu kişilerin tercihlerine karışmayız.
[align=right]Yılmaz DİKBAŞ, 6 Mayıs 2011
K. Milliyeci Torunu yazdı:peki tamam madem boş, anlatmayayım ozaman
Mehmet AKKAYA yazdı:Merhaba Yılmaz bey.
Size eleştirimi yazma sebebi olan notun sahibi arkadaşları arayarak, konu hakkındaki yazılarınızı istedim.
Daha sonra da siz bu ileti ile kendiniz göndermişsiniz.
Dikkatle baktım hepsine.
Eleştirinizin Tuncay Özkanla sınırlı olduğunu gördüm ve yanıldığımı kabul etmeliyim.
Sizden özür diliyorum.
Size dair eleştiri yazımı sildim.
Ayrıca hatamı belirten bir yazı yazacağım.
Tekrar özür diliyorum.
Başarı dileklerimle.
Mehmet Akkaya
Özkanla ne derdiniz var, ne husumetiniz var, beni hiç ilgilendirmiyor
Dikbaş'la ne derdiniz var, ne husumetiniz var, beni hiç ilgilendirmiyor
Sayın Ram,
8000 e yaklaşan mesaj ile Siteye harcamış olduğunuz emeğe saygımdan nazik olmaya çalışıyor ve konu ile ilgisi olmayan polemiklere girmek istemiyor, çekilmek istenildiğim saçma sapan (dikbaş ile ne husumetiniz var konusunda olduğu gibi ) bataklıklarına girmiyorum.
Sağlıklı düşündüğüne, objektif olabildiğine dair emeraler göstermeyen kişiler ile hele hele satır satır, yanıt verecek, ve verdiği yanıtları kendi amacı doğrusunda çarpıtarak, algı yönetmeye çalışanlara karşı da oldukça deneyimli ve bilgiliyim. Modern tıp bu gibi olguları artık bir hastalık olarak - adı da internet bağımlılığı-tanımlamakta ve tedavi etmektedir.
İnternet bağımlılığı hastalığının bir semptomu daha var. Sizde şimdilik sadece şüpheleniyorum, ama bu şüphe kuvvetli bir şüphe. Yeri gelirse söylerim. Umarım bir önceki mesajda olduğu gibi başka bir mugalata ile karşılaşmayız.
Sizin husumet diye yaftalamaya ÇARPITTIĞINIZ ( çalıştığınız yazacaktım ama bir kez daha iyice anlaşılsın istiyorum çarpıtmalarınız ) , ancak benim için eleştiri boyutunu kesinlikle aşmayan konu, mektup konusunu dikbaşın da Çarpıtmış oluşudur, bu çarpıtma kendisine karşı bende bir güvensizlik doğurmuştur.
TRT de çıktığı programlar ile AKP ye hizmet ettiği açıktır. Bu da kendisine güvensizlik doğurmuştur.
Saldırdığı kesimler, mahkemelik olduğu kesimler, ile kendisine karşı bende güvensizlik doğurmuştur.
Truva atı değilse, cephe ve mücadele bilinci olamayan, sık karşılaştığımız az biraz mürekkep yalamışlardan biridir der geçerdim.
Ancak, son olarak hiç de şık olmayan, hiç de aydın sorumluluğuna yakışmayan, kendisini eleştirenlerin ( ağır ya da hafif, küfürlü ya da küfürsüz eleştiriler olabilir ) analarını da karıştırarak iğrenç imalarda bulunmasını eleştirmekteyim, bütün söylemlerim de buna dairdir.
Bugüne kadar siz, Sn. Önkibarın, Sn. Arslan Bulutun, Sn. Avarın, Sn. Sarızeybeğin, Sn. Balbayın, Sn.Bekir Coşkunun, Sn. Y. Özdilin, hiç eleştirilmediğini mi düşünüyorsunuz ?
Kendilerine hiç ana avrat sövülmediğini mi düüşünüyorsunuz ? Yedikleri küfürler buradan fizana yol olmaz mı sanıyorsunuz ?
Saydığım bu aydınların hiç mi tepesi atmadı, hiç mi kendilerini kontrol altına almakta zorlanmadılar.?
HAngisinin ağzından, ya da kaleminden dikbaşın ikinci mesajında yer alan iğrenç imalar, ya da o tarz imalara benzer cümleler döküldü ? Hangisinin kendisi ile ortak cephede savaştığını kabul ettiği insanlara küfür ettiğini gördünüz ?
İşte yurdumun aydınlık aydınları ile, pabucumun aydını arasındaki fark budur.
Ram yazdı:"Söz Dalaşı" Dışı: Saydıklarınız ortak tek cephesi ampûl karşıtlığıdır. AVAR, BULUT ve SARIZEYBEK diğerlerinden ayrı niteliklere iyedir, bir tutulamaz.İşte yurdumun aydınlık aydınları ile, pabucumun aydını arasındaki fark budur.
"Bilgili" ve "deneyimli" olarak siz böyle diyorsanız bize halt etmek düşer.Dipçe: "Sen" yerine "siz" yazmakta zorlandım birçok yerde. Bu da olsa olsa hastalığımın hayli ilerlediğinin bir göstergesi olabilir; değil mi "bilgili" ve "deneyimli" -tanı koysa da şüphelenen- arkadaşım¿?
K. Milliyeci Torunu yazdı:Tuncay özkanı savunmuyorum, siz o küfürü ettiğini kabul edip asmışsınız, ben bağımsız referanslardan edip etmediği kontrol edilmeli, teyid edilmeli diyorum çünkü mektup konusunda da ciddi ve güven sarsıcı bir çarpıtma içindesiniz. o nedenle iddiaların konfirme edilmeye gereksinimi var diyorum.
K. Milliyeci Torunu yazdı:Onu bunu yaftala, onu bunu dışla, yazılanları kendi görmek istediğin gibi göstermek için esnetmekten/çarpıtmaktan kaçınma, klavye başında ulen ne biçim geçirdim herife, en bi entellektüel benim diye kendi kendine masturbasyon yap.
Yani, sizce, tümü, sadece tek ortak nokta olarak ampul karşıtı, hepsi o kadar, ama bunun yanında
1) Tümü tam bağımsızlıkcı değil
2) Tümü antiemperyalist değil
3) Tümü kamucu değil
4) Tümü Türk inanç ve değerlerine saygılı değil.
5) Tümü Atatürkçü değil. öyle mi ?
Türk-Kan yazdı:Abazalık var galiba! Kişiyi kendin gibi görmen olağandır!
Yazmayayım diyorum ama diplomalı densizlik karşısında susulmuyor ki!
Ram yazdı:"Şaşarım akl-ı perişanına ..."
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk