Kınıyorum... / 16 Derin Cinayet ve Abdükadir Aksu

Genel & Güncel Konular

Kınıyorum... / 16 Derin Cinayet ve Abdükadir Aksu

İletigönderen Türk-Kan » Cum Nis 20, 2007 7:34

Kınıyorum...

Hablemitoğlu...
İçişleri Bakanı Aksu, "bu menfur saldırıyı lanetliyorum, nefretle kınıyorum" dedi.

Neve Şalom, Beth Israel...
İçişleri Bakanı Aksu, "bu alçakça saldırıları lanetliyorum, nefretle kınıyorum" dedi.

HSBC, konsolosluk.
İçişleri Bakanı Aksu, "bu alçakça saldırıları lanetliyorum, nefretle kınıyorum" dedi.

Kuşadası'nda patlama...
İçişleri Bakanı Aksu, "bu saldırıyı lanetliyorum, şiddetle, nefretle kınıyorum" dedi.

İstanbul'da polis şehit...
İçişleri Bakanı Aksu, "bu menfur saldırıyı lanetliyorum, nefretle kınıyorum" dedi.

Rahip Santoro...
İçişleri Bakanı Aksu, "yaşam ha kkına yapılan bu saldırıyı lanetliyorum, nefretle kınıyorum" dedi.

Cumhuriyet'e peş peşe bombalar...
İçişleri Bakanı Aksu, " huzurumuzu hedef alan bu saldırıları nefretle kınıyorum" dedi.

Danıştay basıldı...
İçişleri Bakanı Aksu, "bu saldırıyı lanetliyorum, şiddetle, nefretle kınıyorum" dedi.

Diyarbakır'da bomba...
İçişleri Bakanı Aksu, "insanlık dışı saldırıyı lanetliyorum, nefretle kınıyorum" dedi.

Hrant Dink...

Malatya...
İçişleri Bakanı Aksu, "bu vahşeti lanetliyorum, şiddetle ve nefretle kınıyorum" dedi.

İçişleri Bakanı Aksu hakkında Meclis'te verilen gensoru önergesi reddedildi... İçişleri Bakanı Aksu, "yaşananları siyasi malzeme yapmaya çalışanları esefle ve şiddetle kınıyorum" dedi.

Yilmaz Özdil, 20.04.07
En son Türk-Kan tarafından Cum Nis 20, 2007 21:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Nihan » Cum Nis 20, 2007 7:49

Bu menfur adamı ben de esef ve nefretle kınıyorum :twisted:
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen shadow39 » Cum Nis 20, 2007 18:02

Bizde seni kiniyoruz koltuk bakani
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Panzehir » Cum Nis 20, 2007 18:13

Birileri nasıl "Sayın" lafını kirlettiyse, başkaları da "Kınama" lafını kirletmekten, değerinin yitirilmesini sağlamaktan başka birşey yapmıyor. Siz anca kınayın ve biryerinize kına yakın, "Kınayan" ve "Sayın" diyenleredir sözüm... Yarası olan varsa, yırtabilir kendini...

Ben kınamıyorum seni Aksu... Sadece diyorumki; kınalan..

Türkân abla teşekkürler paylaşımın için.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Ayberk » Cum Nis 20, 2007 18:31

shadow39 yazdı:Bizde seni kiniyoruz koltuk bakani

aynen katılıyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen MedceziR » Cum Nis 20, 2007 18:39

Bu adam bütün iktidarlarda içişleri bakanı oluyorsa bunun arkasında müthiş kişiler var demektir,

( olayla bi alkası yok ama.. ) ayrıca bildiğim kadarıyla kendisi kürt

Neyse bu adamı bende hiç sevmiyor ve şiddetle kınıyorum. . .
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Çetin Taş » Cum Nis 20, 2007 18:47

Hayatını araştırdım internetten.
Bürokrat larak valilik,emniyet müdürlüğü,kaymakamlık ve belediye başkanlığı görevlerinde bulunmuş.Hatta Gaziantep Valiliği sırasında 1985 yılında YILIN BÜROKRATI seçilmiş.1987'de politikaya atılmış ve ANAP'tan Diyarbakır Milletvekili larak seçilmiş.TBMM Grup Başkan Vekilliği görevine getirilmiş.1989'da İç İşleri Bakanlığı görevine getirilmiş.1995'te GAP'tan sorumlu Devlet Bakanlığı görevine getirilmiş.Şu an AKP'de İç İşleri Bakanı ve Genel Başkan Yardımcısı.
Yani:
-Belediye Başkanlığı,
-Kaymakamlık,
-Valilik,
-Emniyet Müdürlüğü,
-Milletvekilliği(defalarca seçilmiş),
-Devlet Bakanlığı,
-İç İşleri Bakanı,
-Parti Genel Başkan Yardımcısı

Yahu insan ister istemez soruyor kendi kendine,"Bir insanın koltuk sevdası nasıl bir şey?Ya da ne biçim bir şey?Daha ne olmasını bekliyor sayın Aksu?Yani siyaset yapan herkes Başbakan ya da Cumhurbaşkanı olmaz,olamaz.E bu kaar bürokratik kariyerin ardından defalarca milletvekilliği,çeşitli bakanlıklar,parti genel başkan yardımcılığı yapmışsın,yapıyorsun.İç İşleri Bakanı olarak da başarısız olduğun ortada.Niçin istifa etmiyorsun bakanlık görevinden?Bırak o görevi daha genç,içi senden daha fazla heyecan dolu bir adam yapsın.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen |Kuralsız| » Cum Nis 20, 2007 20:05

İçişlerimiz bu adama emanet ...

gerisini hesaba katmaya gerek yok :evil:

yazı için tşk.

''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Türk-Kan » Cum Nis 20, 2007 21:34

Yilmaz Özdil yazisinda son 4,5 -5 yila deginmis... biraz daha eskilere gidelim:

16 Derin Cinayet ve Abdükadir Aksu

Abdülkadir Aksu 4 kez İçişleri Bakanlığı koltuğuna oturdu ve Türkiye'yi sarsan 16 karanlık cinayet te onun döneminde işlendi. Bu ne tesadüf?

Dört ayrı hükümette İçişleri Bakanlığı yapan Aksu’nun döneminde birçok gazeteci, bürokrat ve akademisyen suikastlara kurban gitti. Cinayetlerin çoğunda ya failler bulunamadı ya da sadece tetikçiler ortaya çıkarılabildi.

1985’te yılın en iyi bürokratı seçilen Abdülkadir Aksu, 2. Özal Hükümeti devam ederken, 31 Mart 1989’da İçişleri Bakanlığı’na getirildi. Özal’ın cumhurbaşkanı olmasının ardından Yıldırım Akbulut tarafından kurulan 47. Hükümet’te de İçişleri Bakanlığı görevini sürdüren Aksu’nun 20 Kasım 1991’e kadar devam eden bakanlığı, çözülemeyen cinayetlerin sır perdesinin aralanmaya çalışıldığı dönem oldu.

AKSOY’LA BAŞLADI

31 Ocak 1990’da, Atatürkçü Düşünce Derneği kurucusu olan Prof. Dr. Muammer Aksoy öldürüldü. Bu olayın yankıları sürerken 1.5 ay sonra Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Çetin Emeç saldırıya uğradı. 6 Eylül’de yazar Turan Dursun, peşinden eski MİT Müsteşar Yardımcısı Hiram Abas, 10 gün sonra da 6 Ekim’de Prof. Dr. Bahriye Üçok öldürüldü. 1990 yılında gerçekleştirilen bu 5 suikast de aydınlatılamadı.

Yine 1991 yılında 7 suikast gerçekleşti. Bu kez hedefte MİT mensupları ve askerler vardı. 9 Ocak’ta emekli Yarbay Ata Burcu, 30 Ocak’ta emekli Korgeneral Hulusi Sayın, 7 Nisan’da emekli Tümgeneral Memduh Ünlütürk, 23 Mayıs’ta emekli Korgeneral İsmail Selen, aynı gün Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Temel Cingöz saldırıya uğradı.

Hâlâ tartışmaları süren Meclis lojmanları cinayeti de aynı döneme denk düşüyor. SHP Milletvekili Erol Güngör’ün oğlu Mustafa Güngör, 24 Haziran 1991’de Meclis lojmanlarında öldürüldü. Cinayeti araştırmak için TBMM’de komisyon kuruldu. Ancak cinayetin failleri ortaya çıkarılamadı.

AKP DÖNEMİ SIKINTILI

ANAP’ın ardından önce Refah Partisi’ne, ardından Fazilet Partisi’ne geçerek, siyasi yaşamını sürdüren Aksu, AKP’nin kurucuları arasında yer aldı. Abdullah Gül hükümetinde İçişleri Bakanlığı’na getirilen Aksu, Erdoğan’ın başbakanlığındaki 59. Hükümet’te de koltuğunu korudu. 58. Hükümet’in ilk aylarında Türkiye, siyasi cinayetlerle yeniden yüz yüze geldi. 18 Aralık 2002 tarihinde Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi’nden Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu evinin önünde öldürüldü. Aradan bir yıl geçmeden İstanbul bombalarla sarsıldı.

5 gün arayla önce iki sinagog ardından da HSBC Bankası’na bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda çok sayıda kişi öldü veya yaralandı.

2004 ve 2005 sakin geçerken 2006 ile birlikte cinayetler ardı ardına geldi. Önce Trabzon’daki Santa Maria Kilisesi’nin İtalyan Rahibi Andrea Santoro öldürüldü. 17 Mayıs’ta Danıştay 12. Dairesi’ne düzenlenen silahlı saldırıda Yargıç Mustafa Yücel Özbilgin hayatını kaybetti. Şimdi de Ermeni asıllı gazeteci yazar Hrant Dink suikasta kurban gitti.

Volkan Yanardağ/Akşam, 26.01.07
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Cum Nis 20, 2007 23:22

Türk-Kan, mirim. :artis:

Nihan yazdı:Bu menfur adamı ben de esef ve nefretle kınıyorum :twisted:

Bende ..... Kınıyorum yani. :)

Bu adamın, gözlüklerini yanlış yere taktığını düşünenler var mı¿? Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x