Komplodur komplo...
"Ne malum PKK'nın işi olduğu?"
"Üstlenmedi ki..."
*
Ahali, Ergenekonla Mergenekonla kafayı bozdu; inanmak için "PKKdan resmi açıklama" bekliyor!
*
Yılbaşından beri kaç şehit var?
71.
22 Temmuz seçiminden beri?
132.
Daha nasıl inandırsın PKK?
*
Biri şöyle yazmış mesela:
"Bombalar, Adnan Menderesin adını taşıyan Menderes Çıkmazında patladı... Tam kapatma davası başlamışken, hükümete mesaj bu!"
*
Diyarbakırda dershane önünde patlayıp çocukları öldüren bomba da, Mimar Sinan Caddesine konulmuştu...
Kültür Bakanına mı mesajdı?
*
Gittim dün sabah Güngörene, görgü tanıklarıyla laflıyorum... Bir vatandaş, "CIA veya MOSSADın işi olabileceğini" söyledi. Dedim ki: "Sen necisin birader?" Manav... Ben kendi payıma hangi portakal Washingtondur, hangisi Yafadır ayırt edemem... Ama bu arkadaş, CIAyı MOSSADı şak diye ayırt edebiliyor.
Bir başkası, "Derin bu işler gazeteci, derin" dedi... Başını da böyle inceden inceden sallıyor. Belli ki, derin derin düşünüyor o sırada... "Kimden şüpheleniyorsun?" dedim. "Dinlerler minlerler, orasını karıştırma" dedi.
Bunu diyen abi, işçi emeklisi...
*
Tarikatlar cirit atıyor, din bezirgánları demokrasi kahramanı olmuş, Atatürk Hitlere benzetiliyor, Humeyniyle kıyaslanıyor, hapiste yatan kadını çıkarıp Meclise sokuyorlar, Genelkurmay Başkanını içeri tıkmaya çalışıyorlar, PKKnın katlettiği insanlarımız Karacaahmete sığmıyor, Avrupa hafriyatçıları almış balyozu kolonlarımıza kolonlarımıza vuruyor; bırak kıçımızdaki donu, faiz marifetiyle kanımızı emiyorlar, kanımızı... Ve her şey, alenen, kabak gibi, gözümüzün önünde oluyor.
Millet hálá, gizli güçleri arıyor!
Kaynak