Köşk'e çıkarsam cinayet işlerim

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Köşk'e çıkarsam cinayet işlerim

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ağu 17, 2007 11:57

Aksu, bir hayranının, "Çankaya Köşkü'ne siz çıkın" sözüne böyle yanıt verdi;
İzmir Fuar Açık Hava Tiyatrosu'nda sahneye çıkan Sezen Aksu, bir hayranının, "Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne siz çıkın" sözüne, ilginç bir yantı verdi.

KARAKOLDAN TOPLARLAR

Konser boyu hayranlarına espriler yapan, dertlerini dinleyen Aksu, bir dinleyicinin, "Cumhurbaşkanlığı köşküne siz çıkın" sözü üzerine o makama yakıştırıldığı için gurur ve onur duyduğunu belirtti. Aksu, "Eleştirmek için söylemiyorum. Bazıları hareket kabiliyetiyle o sisteme uygundur, bazıları da değildir. Ben orada olamam. Köşk'e çıksam her gün cinayet işlerim. Her dakika karakoldan toplarlar. Sahip çıkacağız. Vatandaş Sezen olarak sizler gibi duyarlılığımı ve tepkimi gösteriyorum. Dünyada hiçbir vicdan, hiçbir zekâ kamuoyu vicdanını kandıramaz. Üstümüze düşen ne varsa tüm duyarlılığımızla sahip çıkacak, gerektiği noktada ipleri ele alacağız. İlla ki köşk gerekmiyor, çadır da olur" dedi.

Aksu, konserinin finalinde hayranlarının yoğun alkışları üzerine sahneye bir kez daha gelerek "Arkadaş" adlı şarkıyı seslendirdi.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x