Ertan Özyiğit'in hazırlayıp sunduğu izlence, gündemi oluşturan siyaset, ekonomi, sanat ve tarihle ilgili bilinen konuları yeniden ve farklı bakış açılarıyla ele alarak ezber bozuyor, bilinmeyenleri ortaya çıkarıyor.
Bu bölümün konuğu: Sümerolog Muazzez İlmiye ÇIĞ
İzle:
Görüntü: XviD 29.00 fps Süre: 1 saat 45 dakika Dosya Boyutu: 502 MB Çözünürlük: 512x384
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.
Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Çok teşekkürler Türk-kan, bu arada ben Sinan Meydan'ın konuk olduğu kral ve ben programını Türkiye ve Dünya Gündemi bölümüne açmıştım öyle sanıyorum ki çoklu ortam paylaşımları bölümü konu için daha uygun olur, konuyu buraya taşıyabilirsen daha faydalı olacağını düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Arkadaşlar rica etsem bu gösterim ellerinde olan varsa LÜTFEN... tekrar yükleyebilirler mi?
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.
Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.