gönderen Ram » Cmt Eyl 12, 2009 10:41
Elveda yazdı:Laflarına dikkat et. Havlamak bilmem ne yazmışın sen haddini bil. Laf sokulacaksa biz de biliriz laf sokmayı. Seviyeyi bozma. Burada yönetici olman önemli değil. AKEPE benzetmesine gelince Türkan rahatsız olmadı da sana ne oldu. Bu kadar zoruna gittiyse esip gürleme burada yöneticisin diye. Siz buranın yöneticisi olarak üyelere karşı kibirli davranıyorsunuz. Ben kimseye saygısızlık yapmadım. Sende saygısızlık yapma. Ben burada ülkem adına konuşurum. Ama siz burayı kendi egolarınız için kullanır hale getirmişsiniz. Yazıklar olsun. Eğer kendi egolarınıza ters düşmüşsem zaten işim olmaz sizin gibi kişiselleşmişlerle. Ben guncelmeydanı milli mücadele diye tasvir ederken meğerse sahipleri kendi egolarının mücadelesindeymiş. Bu site, senin hegomanyan altında ise Kapat hesabımı. Ben sizin egolarınıza daha fazla zarar vermeyeyim.
Az önce seni tekmelediğim için "
hangi kibrimizi gördün de bize Akape Akape diye havladın¿?" benzeri birçok soruyu sormama gerek kalmadı.
[mod="Tüm Eniklere Genel Uyarıdır"]
Şimdi, yukarıdaki enik gibi havlayacak olan, onun gibi düşünen varsa bir dakika durmasın defolup gitsin. Burası Millî Mücadele sitesi değildir. Burası benim, kendi benliğimi -yukarıdaki gibi muhteşem düşünceleri olan andavallar 'ego' da diyebilir- tatmin ettiğim yerdir. Hadi defolun gidin itin enikleri. Gidin, birbirinize vatan haini diye havlayabileceğiniz arkadaşlar, yoldaşlar edinin, ne mücadelesine giriyorsanız onlarla girin.[/mod]
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.
Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!