Kuma almak isteyene belediyeden destek!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Nis 07, 2007 19:51

Antalya'da Çıplaklı Belediye Meclisi'nin oybirliğiyle aldığı karara göre, kuma alacak erkeklere belediye destek verecek

Antalya'nın Alanya ilçesinin Çıplaklı beldesinde, 6'sı AKP'li, 3'ü ANAP'lı 9 üyesi bulunan Belediye Meclisi, eşleri rahatsız olan erkekler için "kumaya destek" kararı aldı. Çıplaklı Belediye Meclisi, daha önce de sigarayı bırakanların su faturalarında yüzde 50 indirim yapılması ve sabıkalılara işyeri ruhsatı kolaylığı sağlanması kararlarıyla gündeme gelmişti.
Alanya'ya 30 kilometre uzaklıktaki 6 bin nüfuslu Çıplaklı'da Belediye Meclisi'nin dünkü toplantısında 5 çocuk ve 7 torun sahibi Arslan, "Hanımlarımız yaşlanıyor ya da hastalanıyor, çocuğu olmuyor. İsteyen, hanımının da rızasıyla kuma alabilsin. Bekâr kadınlara da koca bulalım, evlensinler. Biz de belediye olarak bunu destekleyelim" dedi.

Önce güldüler
Bu öneri Belediye Meclisi üyeleri arasında kahkahalar arasında görüşüldü. AKP'li Belediye Meclisi üyelerinden Ali İhsan Topal da "Biz yazın yaylaya gidiyoruz, hanım burada kalıyor. Hanım yaylaya gidince biz burada yalnız kalıyoruz. Bu yönde çifte ihtiyaç duyuluyor. Yalnız olmuyor" dedi.
Çıplaklı Belediye Başkanı AKP'li Hasan Uysal da bu önerinin önemli olduğunu söyledi. Belediye Meclisi, "kuma alacaklara belediyenin yardımcı olması" önerisini oybirliğiyle kabul etti.

Kaynak

cok büyük hizmet... :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen creative » Cmt Nis 07, 2007 19:55

TV de izledim erkek ler çok beğenmiş bu hizmeti hepsi süper süper diyordu :mrgreen:
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Nis 07, 2007 20:08

k4rTal, sorma, ben de izledim :mrgreen:

ha gayret AKP, erkekleri de arkana aldin :twisted: :kikirik: :kikirik:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen creative » Cmt Nis 07, 2007 20:20

Türk-Kan yazdı:k4rTal, ha gayret AKP, erkekleri de arkana aldin :twisted: :kikirik: :kikirik:

:kikirik::kikirik::kikirik: başka kaldımı
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Batuhan Önder » Cmt Nis 07, 2007 20:23

Kuma almak güzel bir erkek olarak :kikirik: ama Cumhuriyet rejiminin ve medeni kanunun olduğu bir ülkede bunların olmaması gerekiyor. :evil:
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye

İletiler: 213

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x