Berco, yahu sanki olayı çıkaranların içinde, saldıranların başında sen geliyorsun.
Bak ne diyorum: "İyi hoş söylüyorsun da Berco, onların düşüncesine göre de senin gibi düşünenler kavramların içini boşalatıyor, onu yapıyor, bunu savunuyor. Mesele bu mudur sence¿?
Ben diyorumki, saldıranlar Türk bayrağını indirmeye çalışıyor, sen buna gülüyorsun, nasıl dayak yediler diye. Bunun nasılı nedir¿? Ben anlayamadım. "
Sen ne demişsin:"Ram, Olaylara üstünkörü bakmamak gerek...1 Mayıs'ta ADD'de yürüdü.Kitleler ADD'ye saldırmadı,evet araları iyi değil ama kavga çıkmadı.Neden İP?Bu soruyu niye kendinize sormuyorsunuz?Türk bayrağını kendine "kalkan" olarak kullanmak ne kadar şerefli bir davranıştır.Ancak meydanlara inenler İP'lilerin içine sivil polislerin girdiğini ve bu polislerin kamerayla diğer gruplardaki insanları çektiğini bilir.Bu olaylar hep üst üste birikiyor.Tek tek partilerin ismini vermeme gerek yok,bugün neredeyse Kürt düşmanlığına kadar işi vardıran sol örgütler vardır,bunlarda İP'yi sevmiyor.Dolayısıyla işi basit Kürtçülerin yaptığı bir eyleme dökmek saçmalıktır.Kaç eylemden polis desteğiyle çıkarıldıklarını cümle-alem biliyor..."
Saldıranları haklı göstermek için, sözde İP'yi kötülüyorsun. İP kötü olsa dahi, bu saldıranları aklamaz. Haberi iyi değerlendirmek lâzım, tarafsız olmak lâzım. Her zamanki gibi taraflı yazıyor ve yazılan şeylere, farklı şeyler yazarak karşı verip konuyu çarpıtıyorsun. Diğer yazdıklarını da okudum, hepsi aynı. O bayrağı indirenleri savunma Berco. Savunmuyorum deme, yoksa bana aleni bir şekilde hakaret etmiş olursun.