Kürtçüler-İPlilere saldırdı

Tartışma Alanı

İletigönderen Ram » Pzr May 13, 2007 10:28

Berco, yahu sanki olayı çıkaranların içinde, saldıranların başında sen geliyorsun.

Bak ne diyorum: "İyi hoş söylüyorsun da Berco, onların düşüncesine göre de senin gibi düşünenler kavramların içini boşalatıyor, onu yapıyor, bunu savunuyor. Mesele bu mudur sence¿?

Ben diyorumki, saldıranlar Türk bayrağını indirmeye çalışıyor, sen buna gülüyorsun, nasıl dayak yediler diye. Bunun nasılı nedir¿? Ben anlayamadım. "
Sen ne demişsin:"Ram, Olaylara üstünkörü bakmamak gerek...1 Mayıs'ta ADD'de yürüdü.Kitleler ADD'ye saldırmadı,evet araları iyi değil ama kavga çıkmadı.Neden İP?Bu soruyu niye kendinize sormuyorsunuz?Türk bayrağını kendine "kalkan" olarak kullanmak ne kadar şerefli bir davranıştır.Ancak meydanlara inenler İP'lilerin içine sivil polislerin girdiğini ve bu polislerin kamerayla diğer gruplardaki insanları çektiğini bilir.Bu olaylar hep üst üste birikiyor.Tek tek partilerin ismini vermeme gerek yok,bugün neredeyse Kürt düşmanlığına kadar işi vardıran sol örgütler vardır,bunlarda İP'yi sevmiyor.Dolayısıyla işi basit Kürtçülerin yaptığı bir eyleme dökmek saçmalıktır.Kaç eylemden polis desteğiyle çıkarıldıklarını cümle-alem biliyor..."
Saldıranları haklı göstermek için, sözde İP'yi kötülüyorsun. İP kötü olsa dahi, bu saldıranları aklamaz. Haberi iyi değerlendirmek lâzım, tarafsız olmak lâzım. Her zamanki gibi taraflı yazıyor ve yazılan şeylere, farklı şeyler yazarak karşı verip konuyu çarpıtıyorsun. Diğer yazdıklarını da okudum, hepsi aynı. O bayrağı indirenleri savunma Berco. Savunmuyorum deme, yoksa bana aleni bir şekilde hakaret etmiş olursun.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Çetin Taş » Pzt May 14, 2007 0:26

RAM kardeşim.Berco takma isimli kişi laftan anlamayan,sabit fikirli,sosyalizm hakkında yüzeysel olarak bilgilenmiş,üç-beş jargonu ezberlemiş,millet-bayrak-devlet kavramlarını kabul etmeyen ya da önemsemeyen,lafı etrafından dolandırmaya kalksa da solcu-sosyalist-Kürtçü ayrımını yapmamış-yapamayan-yapmak istemeyen,provokatif eğilimi yüksek bir site sakinidir.İnsanları,partileri,kurumları yüzeysel olarak eleştirmeyi,suçlamayı,iftira etmeyi,hakaret etmeyi kendine hak olarak görür.
Kendisiyle bayağı bir zamandır yazıştığım için yukarıdaki fikirlerim oluştu ve bu fikirler artık fikir olmaktan çıktı ve yargı oldu.O kadar kesin yani.
Benim iyi niyetli çabalarıma ve her seferinde alttan alan ama asla doğrulardan da vazgeçmeyen üslubuma karşılık kendisi tarzını aynen sürdürdü.Dolayısıyla senin yazdıklarında da benim üslubumu gördüğüm için hiç boşuna yorulma.Arkadaşın iflah olması Tayyip Erdoğan'ın yarın başbakanlıktan istifa edip siyaseti bırakması kadar zor bir ihtimal.
Selamlar.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Berco » Çrş May 16, 2007 21:51

Ram, Savunmadığımı en başta söyledim.Anlamak istediğin gibi anlama...Düşman zaten düşmandır,dost görünüp fikirleri ayağa düşürmek söz konusu.Bayrağa saldıran zaten çapı belli insanlardır ama sorun bayrak sorunu değildir.

Dayak yiyenlere acımıyorum,çünkü çok masum insanın dayak yemesine sebep oluyorlar.Manevi değerlerin arkasına sığınıp,insanları arkadan bıçaklamayı değil bayrak hiçbir şey gizleyemez.

Bu yaptıkları işte senin gibi birkaç tane iyi niyetli insanı kandırabilmek için...
Kullanıcı küçük betizi
Berco
Üye
Üye

İletiler: 166

İletigönderen Ram » Çrş May 16, 2007 22:18

Berco, savunmuyorsun diyelim. (Diyelim diyorum çünkü şahsi görüşüm başka. Anlamak istediğim gibi anlamıyorum Berco, bunu gayet iyi biliyorsun.)

Gelelim konuya. Dayak yiyenlere acımamak ve İP partisini kötülemek buranın mevzusu değil. Açarsın bir konu, İP hakkındaki olumsuz eleştirileri sıralarsın, üslûplu olmak kaydıyla da karşındakiyle tartışırsın. Kimse seni engellemiyor Berco. Aç bir konu, biz de bilgilenelim, insanları arkadan bıçaklıyorlar mı diye. Hazırda bir İP'li olduğunu bildiren bir arkadaşımız var. Gerekli münazarayı yaparsınız, biz de okuruz, çıkartırız kendimizce kim haklı, kim haksız.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Önceki

Şu dizine dön: Devlet ve Siyaset

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 10 konuk

x