'Kurtlar Vadisi Irak', Japonya'da

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Tem 14, 2007 0:16

Avrupa genelinde en çok seyredilen Avrupa yapımı filmler listesinde 5'inci sırada yer alan, dünyanın dört bir yanında gösterime giren ve yoğun ilgiyle karşılanan Kurtlar Vadisi Irak şimdi de Japonya da!

Japonya'nın başkenti Tokyo'nun en lüks mağazalarının bulunduğu merkezi yeri ginza'da bir sinema salonunun girişinde, Kurtlar Vadisi Irak filminin dev
afişi herkesin dikkatini çekiyor.

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Reisimiz » Cmt Tem 14, 2007 0:19

Ne Güzel Değil mi=)Herkes Ülkesi'nin isminin yaptıgı bilimsel çalısmalara,bilimsel deneyseler v.s duyururken biz ise film ile duyuruyoruz ismimizi
Kullanıcı küçük betizi
Reisimiz
Üye
Üye

İletiler: 125

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Tem 14, 2007 0:27

Reisimiz, haklisin, kesinlikle haklisin.

olaya "film" acisindan bakarsak; ABD'de Hollywood ile tüm dünyaya "the american dream"i asilamiyor degil mi? cikamadigi Vietnam batakligini bir zafer olarak yansitmadi ve seyrettirmedi dünyaya degil mi...?? Kurtlar Vadisi Irak önemlidir bu acidan. benim düsüncem tabii ki :wink:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Reisimiz » Cmt Tem 14, 2007 0:32

Tabi Dogrudur Bize Kuzey Irak'a Girmediğimiz daha dogrusu girmemize Amerikalı Abilerimiz Tarafından izin verilmediği için ve bazı sahsiyetlerde buna uydukları için biz toplum olarak bu ve bunun gibi filmlere çok uyarız

Not:Film Güzel Ama Türkiyeyi Yansıtmıyor
Kullanıcı küçük betizi
Reisimiz
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Tem 14, 2007 0:43

Reisimiz, yahu konumuz film.. güzel bir aksiyon filmi :D tadini cikarsin japonlar. belki filmde bazi "dogrular" görürler kendilerine göre. :)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Reisimiz » Cmt Tem 14, 2007 0:47

Türk-Kan yazdı:Reisimiz, yahu konumuz film.. güzel bir aksiyon filmi :D tadini cikarsin japonlar. belki filmde bazi "dogrular" görürler kendilerine göre. :)

Ben Zaten Film'e bir şey demiyorum :)
Lakin japonlar değil de Türkiyede'ki bazı kişiler "dogruları" görse, keşke
Kullanıcı küçük betizi
Reisimiz
Üye
Üye

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 15 konuk

x