Karrrrdeşşşlerimmmm!
İş için Bursa'dayım.
Otel odasında ne izleyeceğimi bulmaya çalışıp kumanda cihazıyla oynarken canımdan çok sevdiğim sevgilim,bir tanem,eşim beni aradı."Müjdemi isterim,birazdan KURTLAR VADİSİ başlıyor"dedi.Yahu eşşek kadar adam oldum(deyimi tam anlamıyla kullandım)bu kadar nasıl sevindiğimi ben de bilemiyorum ama açtım kanalı.Bekledim.Baktım başladı.Ama o ne?Eski bölümler!?
Var ya arkadaşlar,kimin umrunda yahu?!Daha önce birkaç kez izlemişim!?Boş ver!Sanki şahane bir kitabı birkaç kez okumazmıyız?Ya da çok sevdiğiniz bir şarkıyı 5000(beş bin)kez dinlemekten ve de 5001inci kez dinlemekten kişm sizi alıkoyabilir?Benim ki de o hesap.
Oturdum 2 bölüm birleştirilmiş olan diziyi afiyetle izledim.
Mükemmel bir gece geçirdim.
Tabi olan SAĞIR ODA'ya oldu.Benim tahminim tekrar bölümleri ile dahi KV,Sağır Oda'dan fazla izlenme oranına sahip olmuştur.
Gelelim Nurdan'ın verdiği ikinci habere.İnşallah doğrudur çünkü KV'yi çeken PANAFİLM işin ticari kısmını bayağı fazla abartıyor.O kadar reklamdan sonra film başladı,bildiğimiz nedenlerden ilk bölümden sonra yayını engellendi.Açıklama yayınladılar.Eyvallah."Ama kardeşim 1 ayı geçti,ne yapacaksanız yapın artık,1 sene daha mı bekleyeceksiniz her ne yapacaksanız?"şeklinde düşündüğüm günlerde bu Nisan 11'de yayınlanma konusu tabi ki gerçekleşirse güzel bir haber.
Bu diziyi eleştiren herkese kocaman bir nanik!
Bursa'dan hepinize sevgiler arkadaşlar.
Eyvallah

Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.