Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.
Siyaset meydanında gençleri şiddete yönelten etkenler nelerdir diye tartışılıyordu bir iki yıl önce, koca ekipten bir tek bahadır özdener olunca (hasan kaçan bile susturulmuştu) ; haliyle kendisine mikrofon ulaştırılmadığı için Neco aslanlar gibi savunmuştu Kurtlar Vadimizi ve diyebilirim ki o koskoca salonda savunan tek kişi de oydu belki de...sözün özü o gün bugündür öylesi bir sempatim var , özel hayatı hariç vadimiz hayırlı olsun, bilgiler için saol Semih R.Cabalar
mutlu sonla bİtmİŞ masallar; henüz bİtmemİŞ masallardir..........
Karşılaşılan önemli yaşam sorunları,o sorunları ortaya çıkaran düşünce düzeyinde çözülemez.
Ram, bakalım abi ne rolde oynayacak daha rahat yorum yaparız o zaman SULEM, bu dediğini bilmiyordum kardesim o zaman neco iyi adammış vadiyi savunduysa bahadırlar ondan oynatıyordur zaten okudugunuz için sizde sağolun
Baslasin artik ya.Bakalim bu sefer ne bahane bulacaklar yayindan kaldirmak icin
Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!! .... Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci. "Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"
BaglaYa, hande subaşı manken kardes şu showdaki taklit yarışmada metin arolat ile şarkı söylüyor bende izlemiyorumda internetten gördüm bu necoıda tatlı hayattaki yorgo okuduguun için sagol emma, rica ederim efendim çok güzel olacak vadi ben inanıyorum