Levent KIRCA: "Ben de kamyon dağıtacağım"

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Levent KIRCA: "Ben de kamyon dağıtacağım"

İletigönderen Ram » Pzr Şub 08, 2009 12:39

Yerel seçimde DSP’den Üsküdar Belediye Başkan adayı olan ünlü sanatçı Levent Kırca, AKP’nin beyaz eşya dağıtmasını tiye aldı: "Ben beyaz eşya bulamadım, kamyon dağıtacağım ama seçilemezsem geri isterim!"

"Ben de kamyon dağıtacağım, ama kaybedersem geri alırım!"

DSP’nin Üsküdar adayı Levent Kırca Tunceli’de ev eşyası dağıltılmasını alaya aldı.

DSP Üsküdar Belediye Başkan adayı sanatçı Levent Kırca, önceki gün akşam Star TV Ana Haber Bülteni’nde Uğur Dündar’ın konuğu oldu. Çok farklı bir başkan adayı portresi çizen Levent Kırca, seçim vaatlerini de kendine has ifadelerle sıraladı. Kırca, “Ben kamyona koyacak buzdolabı bulamadım, ben de kamyon dağıtacağım. Ama seçilemezsem geri almayı da düşünüyorum” diyerek Tunceli’de Valilik tarafından vatandaşlara beyaz eşya dağıtılmasına göndermede bulundu.

Üsküdar’ı güldürürüm

Levent Kırca, şimdiden yemeye başladığını ve koltuğa kilolu oturacağını belirtip, “Gelir gelmez adam ne hale geldi demesinler diye ben oraya kilolu geleyim” diyerek esprisi yaptı. Canlı yayın boyunca yaptığı esprilerle Uğur Dündar’ı güldüren Levent Kırca, sloganının da “Üsküdar’ı güldürmeye geliyorum” olduğunu anlattı. Bir belediye başkanının lüks arabalara ve korumalara ihtiyacının olmadığını belirten Levent Kırca, başkanın bir hizmetçi olduğunu ve gerekirse eline süpürgeyi alıp hizmetli ile birlikte sokakları süpürebilmesi gerektiğine değindi. “Ben kapının önüne bir sandalye koyup oturacağım” diyen Levent Kırca, esprili sözlerinin arasında yapmayı planladıklarını da belirtti. Üsküdarlılar’ın acilen eğitime ihtiyaçlarının bulunduğunu ve işsizliğin önemli bir sorun olduğunu ifade eden Kırca, ayrıca insanların meslek öğrenmesi için kurslar açacağını söyledi.
Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Şub 08, 2009 13:35

Mizahin en keskin muhalefet olduguna mükemmel bir örnek olmus :lol:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen ercan » Pzr Şub 08, 2009 16:44

Merhaba.Ben de o akşam haberleri takip ettim,izledim yani bu programı.Aslında ağlanacak bir hal tabi,yani aklıma almanyada gezdiğim sokaklar gelince kentleşme,planlama açısından,yerel yönetim tarzı açısından halimiz içler acısı ama yavaş yavaş iyiye bir özlem bir gidiş var,bu da işin sevinilecek tarafı.Neyse programa dönersem müthişti,gülmekten karnım kasılmıştı.:) en güzel esprililerinden birini yazmayı unutmuşsunuz,ben ilave edeyim
-uğur dündar soruyor, efendim başkanlığı kazandığınız zaman oturacak mısınız yoksa iş mi yapacaksınız diye,levent bey de ben işe gelince bütün sandalyeleri kaldıracağım diyor,hatta tabure koyacağım,taburelerin sadece ayakları olacak,oturmak isteyen olursa fazla beklemesin hemen kalksın işe koyulsun diye diyor:)
ben de mizahın çok keskin bir muhalefet olduğuna inanıyorum,yalnız mizah deyince levent bey bana çok kaba gelmiştir,anlatmak istediğim şu ki mesela meclisi ele alalım sen mizah olarak ele alacaksan meclisteki milletvekillerini kavga ederken göstererek mizah yapamazsın bu ülkede çünki zaten kavga ediyorlar,onları artık dürüst göstermek,fikir peşinde göstermek araştırırken göstermek artık daha mizaha kaçar bence.
Kullanıcı küçük betizi
ercan
Üye
Üye

İletiler: 17

Ustten devam

İletigönderen Yusuf Batum » Pzt Şub 09, 2009 11:40

Dayim Uskudar dan aday adayi idi ama secilmedi.
Levent Kirca da olur, severim. Her yaz Uskudar dayim. Kolaylikla misafiri olabilirim. Iskemlede otururken ben de yamacina ilisirim; belediyenin o essiz manzarasina karsi tavla oynariz.
Hayirli olsun...
Veni Vidi NoN Vici / Poet Valent, Poem Manent

Eskali Cizilmis Tutku: Memleket!

Avrupa'dan kaz gelmez, tavuklarinizi ziyan etmeyin...
Kullanıcı küçük betizi
Yusuf Batum
Üye
Üye

İletiler: 192

İletigönderen PearL-GraiN » Sal Şub 10, 2009 0:10

Türk-Kan yazdı:Mizahin en keskin muhalefet olduguna mükemmel bir örnek olmus :lol:

katılıyorum :lol:
Kullanıcı küçük betizi
PearL-GraiN
Üye
Üye

İletiler: 174

İletigönderen Panzehir » Sal Şub 10, 2009 9:18

ercan yazdı: -uğur dündar soruyor, efendim başkanlığı kazandığınız zaman oturacak mısınız yoksa iş mi yapacaksınız diye,levent bey de ben işe gelince bütün sandalyeleri kaldıracağım diyor,hatta tabure koyacağım,taburelerin sadece ayakları olacak,oturmak isteyen olursa fazla beklemesin hemen kalksın işe koyulsun diye diyor:)

Müthiş bir düşünce, mizahi açıdan da olsa. :) Ve sadece düşüncede kalacağını düşünmekteyim. :)

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x