Yerel seçimde DSPden Üsküdar Belediye Başkan adayı olan ünlü sanatçı Levent Kırca, AKPnin beyaz eşya dağıtmasını tiye aldı: "Ben beyaz eşya bulamadım, kamyon dağıtacağım ama seçilemezsem geri isterim!"
"Ben de kamyon dağıtacağım, ama kaybedersem geri alırım!"
DSPnin Üsküdar adayı Levent Kırca Tuncelide ev eşyası dağıltılmasını alaya aldı.
DSP Üsküdar Belediye Başkan adayı sanatçı Levent Kırca, önceki gün akşam Star TV Ana Haber Bülteninde Uğur Dündarın konuğu oldu. Çok farklı bir başkan adayı portresi çizen Levent Kırca, seçim vaatlerini de kendine has ifadelerle sıraladı. Kırca, Ben kamyona koyacak buzdolabı bulamadım, ben de kamyon dağıtacağım. Ama seçilemezsem geri almayı da düşünüyorum diyerek Tuncelide Valilik tarafından vatandaşlara beyaz eşya dağıtılmasına göndermede bulundu.
Üsküdarı güldürürüm
Levent Kırca, şimdiden yemeye başladığını ve koltuğa kilolu oturacağını belirtip, Gelir gelmez adam ne hale geldi demesinler diye ben oraya kilolu geleyim diyerek esprisi yaptı. Canlı yayın boyunca yaptığı esprilerle Uğur Dündarı güldüren Levent Kırca, sloganının da Üsküdarı güldürmeye geliyorum olduğunu anlattı. Bir belediye başkanının lüks arabalara ve korumalara ihtiyacının olmadığını belirten Levent Kırca, başkanın bir hizmetçi olduğunu ve gerekirse eline süpürgeyi alıp hizmetli ile birlikte sokakları süpürebilmesi gerektiğine değindi. Ben kapının önüne bir sandalye koyup oturacağım diyen Levent Kırca, esprili sözlerinin arasında yapmayı planladıklarını da belirtti. Üsküdarlıların acilen eğitime ihtiyaçlarının bulunduğunu ve işsizliğin önemli bir sorun olduğunu ifade eden Kırca, ayrıca insanların meslek öğrenmesi için kurslar açacağını söyledi.