Liderler nerede oy kullanacak?
CUMHURBAŞKANI Sezer, Çankaya Köşküne yakın olan Birlik Mahallesindeki Ahmet Andiçen İlköğretim Okulunda sandığa gidecek. Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt ve Kuvvet Komutanları Çankaya İlköğretim Okulunda oy verecek. Seçim bölgesini Siirtten İstanbul 1inci bölgeye alan Başbakan Tayyip Erdoğan, İstanbuldaki evinin bulunduğu Üsküdarda, Burhaniye İlköğretim Okulundaki 2165 Nolu sandıkta oy kullanacak. Erdoğan, oy verdikten sonra Ankaraya dönerek, seçim sonuçlarını takip edecek. TBMM Başkanı Bülent Arınç seçim bölgesi Manisada Murat Germen İlköğretim Okulunda oy verecek. Antalyadan aday olan CHP Lideri Deniz Baykal sabah saatlerinde Antalyada oy kullandıktan sonra Ankaraya dönecek, eşi Olcay Baykala oy kullanırken eşlik edecek. İstanbuldan aday olan SP Lideri Recai Kutan ve Necmettin Erbakan Ankarada sandık başına gidecek.
Osmaniyeden milletvekili adayı olan MHP Lideri Devlet Bahçeli Ankara Mebusevlerindeki Anıttepe İlköğretim Okulunda oy kullanacak. DP Lideri Mehmet Ağar seçim bölgesi Elazığda, İzmirden milletvekili adayı olan Genç Parti Lideri Cem Uzan İstanbul Kavacıkta, partisi seçimlere katılmayan ANAVATAN Lideri Erkan Mumcu Ankara Ümitköyde oy verecek. Bağımsız adaylar Muhsin Yazıcıoğlu Sivasta, Mesut Yılmaz Rizede oy kullanacak. SHP Lideri Murat Karayalçın DSP Lideri Zeki Sezer ve Rahşan Ecevit Ankarada oy kullanıyor.
Kaynak