Dünyanın lider aksesuar markası Logitechin yeni kablosuz masaüstü seti MX3200 Lazer dinamik arama ve zum tuşları, uygulama başlatma, çağrılara cevap verme ve sonlandırma gibi pek çok fonksiyonu klavye üzerine taşıyor. Windows Vistaya uyumlu olan bu özel set, Logitechin bakteri üremesini önleyen AgION antimikrobiyal bileşim özelliğine sahip ilk ürünü.
Kablosuz klavye ve lazer fareden oluşan Logitech Kablosuz Masaüstü Seti MX 3200 Lazer, gerek Windows XP işletim sistemi üzerinde, gerekse Windows Vista işletim sistemi kullanan bilgisayarların verimliliğini arttırıyor. Klavyenin dinamik arama/zum paneli sayısal içeriğin ve bilginin bulunmasını kolaylaştırıyor. Yenilikçi One-Touch (Tek Dokunuş) Arama düğmeleri, Web üzerinde veya, Google, Yahoo! veya MSNde arama yapmayı kolaylaştırıyor. Kullanıcılar, dokümandaki bir kelime veya deyimi seçip, uygun düğmeye bastıklarında arama sonuçlarını görebiliyorlar. Dokunmaya duyarlı özel panel kullanıcıların dokümanda, Web sayfasında veya bir resim üzerinde aşağı ve yukarı yönlü kaydırma, büyütme küçültme yapmalarını sağlarken, yanındaki düğme herhangi bir dosya üzerinde iken tıklandığında görüntüyü anında yüzde 100 boyutuna getirebilmekte. Hem klavye hem de fare üzerinde bulunan bir başka kontrol kullanıcının açık uygulamaların ve pencerelerin listesini görmesini ve bunlar arasında geçiş yapabilmesini sağlamakta. Windows Vista işletim sistemini kullananlar bu düğmeyi Flip3D özelliğine erişim için de kullanabiliyorlar.
Klavye aynı zamanda, kendisine özgü iletişim paneli vasıtasıyla İnternet üzerinden çağrılara cevap verme veya çağrıyı sonlandırma imkanı da sunuyor. Klavyenin medya paneli müzik çaların takibi, çalma listelerinin değiştirilmesi ve ses ayarlarının kontrolünü sağlamakta. Klavye üzerinde ekran, zaman ve tarih bilgilerini göstermekte, alarm olarak kullanabilmekte ayrıca klavyenin bataryası azaldığında kullanıcıyı uyarmaktadır. .
Gerek lazer fare gerekse klavye tasarlanırken konfor ön planda tutulmuş. Mouseun zarif hatları ve yumuşak plastik kavrama yerleri özellikle uzun süreli kullanımlarda destek ve rahatlık sağlamakta. Klavye, ekstra destek sağlayan ve yorgunluğu azaltan entegre yumuşak dokunuşlu el desteği içermekte.