[img]http://www.teknolatte.com/fs/MDcwNTE2%5Cres%5C1165_07051614433609.jpg[/img]
Lotus Uzmanı İçin Üçlü İşbirliği
IBM Türk, Netron Group ve Yenibiris.com'un işbirliği ile, 100'er saatlik eğitim almış Lotus sistem yöneticisi ve programcısı yetiştirilecek.
IBM Türk, teknoloji ve eğitim kurumu Netron Group ile iş ve insan kaynakları sitesi Yenibiris.com, IBM'in birlikte çalışma ve uygulama geliştirme platformu Lotus için uzman yetiştirmek üzere işbirliği yaptı. Lotus Academy adı verilen proje kapsamında, üniversite mezunlarına ya da son sınıf öğrencilerine, uluslararası yetkinlikte Lotus sertifikası kazandırılması hedefleniyor.
Lotus Academy kapsamındaki eğitimler Netron Groupun uzman eğitmenleri tarafından verilecek ve başvurular 30 Hazirana kadar yenibiris.com sitesi üzerinden yapılabilecek. Kursiyerlere ortalama 100er saat sürecek Lotus Sistem Yöneticiliği ve Lotus programcısı eğitimleriverilecek. Netron Kariyer Gelişim ve Girişim Merkezi, eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerleri staja alınmaları ya da istihdam edilmeleri amacıyla IBMin iş ortaklarına ya da müşterilerine yönlendirecek.
Eğitim programından faydalanan öğrencilere ödeme kolaylığı da sunuluyor. Lotus Academynin katılımcıları, kurs ücretlerini staj yapmaya başladıklarında ya da işe yönlendirildikten sonra ödeyebilecekler.