Medya Sorunları Tartışıyor - 22.05.08

Türkiye ve Dünya Gündeminin tartışıldığı izlenceler, açık oturumlar

İletigönderen Türk-Kan » Pzt May 26, 2008 23:45

Kanal B - Medya Sorunları Tartışıyor

Gazeteci Yaşar AYSEV'in sunumu ve yapımında, Murat GİRGİN'in yapım yardımcılığında, Türkiye'nin, Dünya'nın ve insanlığın karşı karşıya kaldığı sorunlar, bu sorunların çözüm yolları, gündemi oluşturan konular, alanında uzman kişiler, medya mensupları ve sizlerle tartışılıyor ve yorumlanıyor.

Konuklar: CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur ÖYMEN,
MHP İstanbul Milletvekili Gündüz AKTAN ve
ASAM Başkanı Dr. Faruk LOĞOĞLU

"Kıbrıs ve Türk-Yunan ilişkileri"

İzle:

Görüntü: XviD 25.00 fps
Süre: 1 saat 49 dakika
Dosya Boyutu: 359 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

indirmek için tıkla:
:arrow:

Medya Sorunları Tartışıyor - 22.05.08 (Bölüm 01)

Medya Sorunları Tartışıyor - 22.05.08 (Bölüm 02)

Medya Sorunları Tartışıyor - 22.05.08 (Bölüm 03)

Medya Sorunları Tartışıyor - 22.05.08 (Bölüm 04)

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen denizgündüz » Çrş Kas 19, 2008 18:00

Merhaba, Sn. Gündüz Aktan anısına Medya Sorunları Tartışıyor - 22.05.08 programını kaydetmek istiyorum ama daha öncer siteden hiçbir program kaydetmemiştim. RAR denilen programı satın almam mı gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Nergis
Kullanıcı küçük betizi
denizgündüz
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Kas 19, 2008 18:49

denizgündüz, merhum Gündüz Aktan'a Allah'tan rahmet, yakinlarina bassagligi diliyoruz.

Buradan ücretsiz winrar programini indirebilirsiniz http://www.rarlabs.com/rar/wrar38b2tr.exe.

Programi kurduktan sonra indirdiginiz ilisimleri birlestireceksiniz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen denizgündüz » Çrş Kas 19, 2008 19:02

Çok teşekkür ederim. Ben de herkese başsağlığı dilerim çünkü Gündüz beyin kaybı tüm Türkiye'nin kaybıdır. Dediğiniz şekilde programı kaydedip arşivimde saklayacağım. Tekrar teşekkür ederim.
Nergis
Kullanıcı küçük betizi
denizgündüz
Üye
Üye

İletiler: 10

İletigönderen Türk-Kan » Prş Kas 20, 2008 10:38

denizgündüz, rica ederiz.

Görüntü yenilenmistir.

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Şu dizine dön: Türkiye ve Dünya Gündemi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x