Medyanın Oyunu

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Medyanın Oyunu

İletigönderen alkanosman » Pzt Eki 26, 2009 21:42

Türkiye cumhuriyetin de o kadar cahil insan var ki kimsenin onlara eli değmiyo tabi sadece iyi niyetli olmayanların elinin değmediği anlamına gelmez. İnsanların cahilliklerini kullanarak oy toplayan insanların ve dediğini sadece yaptığı gibi göstermek cahil insanlardan oy almanın en kolay yollarından biridir.
Bu kısa notu söyledikten sonra asıl konumuz olan chp ve mhp iç yüzü hakkında az da olsa bir iki bir şey söylemek istedim. Cahil insanların bilmedikleri bir takım şeyler. Bunlara başta olarak chp ve mhp nin tarihini söyleyrek başlamak istiyorum.
Öncelikle CHP den başlamak istiyorum; CHP Atatürk zamanın da kurumuş cumhuriyetimizim ilk partisidir. Atatürk çoklu siyasetin olmasını isteği bir şeydi. Ama yapabildiği tek şey SCF yi kurmak oldu. Ama bu partide bir süre sonra kayboldu şimdi ise CHP anamuhalefet olmuş. iktidarla kapışıp duruyor. Ama ne için oy kazanmak içinmi hayır tam tersi iktidara oy kazandırmak için niye diye soracak olursanız size öncelikle Türkiye'de kaç tane parti olduğunu sorayım. Sizce ne kadar 3 mü 5 mi 20 mi???????* :?: :?: :?: :?: cevabı vereyim tam 56 tane Türkiyede mevcut parti vardır peki kaç tane sini biliyorsunuz. İşte insanımız sadece görünürdekilerle ilgileniyor. Birde ardına baksın asıl elmas tarlalarınız kendi tarlanızda olabilir birazcık arştırma sizi mutlaka doğru yola götürür bence bu araştırmak sizin vatandaşlık görevinizdir. Bunu sakın unutmayın :!: :!:
Şimdi gelelim MHP ye; MHP küçük bir köyden tüm Türkiye'ye yayılan bir partidir. Mareşal Fevzi Çamak tarafından kurulmuştur. Bence MHP Alparlan TÜRKEŞ vefat ettikten sonra bitmiştir. Ve yerlerine getilen kişilerse dolaylı yollardan gizli servisler tarafından yerleştirildiği bence açıkca ortada ve buna enyakın örneklerden ikisi şu anda tbvlerde hergün izlemektesiniz. Yani demem o ki Şu andaki siyaset cahil insanları kandırmak için yapılan büyük bir komplodur. Bunu aydınlar gayet görebilmektedir. Peki AKP neden iktidarda diye düşündünüzmü hiç :?: :?: :?: ben söyliyim. MHP ve CHP yüzünden bunlar kavga ediyorlar devleti ele geçirmek isteyenler için bir kukla görevi görüyorlar ve bu sayede medyayı oyalayacak bir kalıcı mevzu yaratıyorlar ve ülke elden gidiyor Ergekonda bunun bir örneği ergenekon medyayı oyalayıp, ülkeyi ele geçirmek isteyenleriçin bir kamufule metodudur yani gizli servislerin kamufulesi medyedır.
AMA HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYIN
HİÇ BİRŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR :!: :!:
Kullanıcı küçük betizi
alkanosman
Üye
Üye
 
İletiler: 7
Kayıt: Cum Eki 23, 2009 19:28

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x