gönderen Ram » Cmt Şub 14, 2009 17:53
acacia yazdı:Ram yazdı:turcomann yazdı:Yu Tub'un tüm şeriatçı münevverleri (bakma sağa sola, evet sen!):
Siz ne zamandır kanamalısınız böyle? Bozuk karbüratör gibi yıllardır tepemizde Mehmet Akif ve Necip Fazıl diye ötüp ötüp nemalanırsınız... Mehmet Akif hakkında 250 kelimelik bir kompozisyon yazın desem, ezbere iki mısra okuyup yorumlayın, desem eblek eblek etrafa bakıp iç geçirirsiniz. Şimdi de çıkıp burada ümmetçilik oynuyorsunuz... Çok biliyorsanız Irak'ta ölen ümmet-i Müslim için savaşın... Oturduğunuz Amerikan kucağından kalkın, boynunuza taktığınız Yahudi tasmalarını çıkarın, ondan sonra İslam'ın adını ağzınıza alın.
Bu dediklerini de anlayamazlar; gözleri bağlanmış, kulakları tıkanmış, "zavallı" tabirinin en iyi uyduğu insanlardır zira...
Bu ne kindir bu ne büyük nefrettir Ram...
şeriat korkusu mudur bu yoksa ? merak etme senin gibi eğer dindarlara haklar tanınırsa şeriatın geleceğini düşünen vatandaşlarımız çok az ... Ülkede şu şunun emrinde bu bunun emrinde gibi lafları çok duydum hiçkimse mi türkiyenin menfaatine çalışmıyo hepsi mi vatan haini yaftalamaktan başka bişe konuşmuyorsunuz burda ama yaftalarken de lütfen biraz mantıklı olmaya çalışın arkadaşın biri demiş ümmetçiyiz diye geçinenler ırak ta nerede kaldılar diye ve biri de ümmetçileri amerikancı israilci diye yaftalamış bir düşünelim en azından söylerken... acaba filistin zülmüne en çok ses çıkaranlar bizim bahsettiğimiz kişiler değil mi türkiye de?
veya bu adamların amerikan propagandası olarak yaptıklarını nelerdir bi bakalım ...
kulakları tıkanmış duyamazlar dediğin topluluklar nasıl oldu da filistini duydular ??
bişe sormak istiyorum xxxfenerxxx arkadaşımızın resmini kim koydu öyle?
ve nerden : fettullahın kucağından kim yazdı bunu forum yöneticilerine sormak istiyorum yorumunu okudum da öyle bişe yazmayacağını anladım...
Yazdığıma cevap veremeyip başka bir iletime kendince yetiştirdiğin cevaba, zamanımı harcamak pahasına cevap vereyim:
Yazdıklarımda nefret ve kin yoktur, acıma duygusu görülmektedir. Yani algılayamamışsın. Şeriat korkum da yoktur, hiçbir zaman olmadı, zira bu cumhuriyeti savunacak vatan evlâtlarına her zaman inandım, inanmaya da devam ediyorum. Fakat müneccimlik yaparak, "şeriat" ile uzaktan yakından ilgisi olmayan iletilerimden "şeriat korkusu mu?" şeklinde bir soru çıkarman, art niyetli olduğunu gösterir.
Diğer yazdığın saçmalıklara da cevap vermek isterdim ama, süzme bir cahil olduğun gözler önündedir. Fetullah'ın gazetesinin reklamında dediği gibi "yaftalamıyorum", göz önünde olanı söylüyorum.
Sen ve senin gibiler iyi bilsin ki, hangi kılıkta gelirse gelsinler, kelebeği de, örümceği de çözeriz. Tabii sen hayli acemisin, daha çok çalışman gerekiyor.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.
Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!